Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani jedna není správná. Záleží na tvým přesvědčení. Já nejsem pro xenofobní a osamocenej Skyrim, navíc jsem starej Říšskej a mám slabost pro Legii, moje pomoc byla jasná.
  • MidnighT91
    Která strana je ta správná císařstvý nebo bouřné hávy ??? Císařské nemám rád ale taky nemám nic proti elfům...
  • Ježis, neřikej, že jeste pribejvaj :D Já mám levl 14 a už tak jich mam požehnaně :D
  • Hanzales
    ...dejte mu čas ;o) Já třeba hrál od pátku taky skoro pořád a jsem sotva lvl 25 :)
    A úkolů (i těch větších) stále naopak přibývá. Navíc pořád objevuju spoustu prkotin ještě teď. A sepsat to podle mně taky nepůjde za jedno dopoledne....
  • Protivníci hráli Battlefielda *1*
  • Hanzales

Podle trenéra jednoho amerického univerzitního fotbalového družstva stojí za porážkou jeho týmu...

navíc MW3 hrálo určitě i družstvo protivníků, takže opět zůstává jen ta trenérova neschopnost :)
  • skaven123

John Carmack neočekává, že chystaná nová generace konzolí přinese výrazně vylepšenou grafiku.

pc hraci prestavaju ocakavat nieco pozitivne od Johna Carmacka
  • taky by me prekvapilo tvrzeni, ze prohrali kvuli Portalu 2 *1*
  • Mas bod. I kdyz znam par hracu americkeho fotbalu, kteri jsou velmi inteligenti, dali by se vypocitat na prstech jedne ruky.
  • MishKonn
    Na druhou stranu, hráči amerického fotbalu svou inteligencí poměrně zapadají do cílové skupiny této hry, zase tolik vedle mi to nepřipadá.
  • skaven123
    odkedy je nazor vhodny banu? nieco podobne sa robilo v 30-40rokoch v nemecku a po 48 aj u nas :)... len tie bany boli definitivne :))
  • Taky se sem kazdou chvilkou divam kde je.
  • Team 17 ? Nebo prvoplánové vytěžení dobrého jména ?

Hra u které tři díly vyšly v průběhu pěti měsíců ? FCK .. Shadowgrounds navíc ducha originálu trefily mnohem lépe .
  • banovali, ja blb se zase prepsal :d
  • nooo, kdyby bynovali trvale ty co podvádějí v multi, ale banovat jen za to, že někdo napíše něco, co se nelíbí, to smrdí totalitní metodikou..
  • Aneb, jak se trener snazi najit vymluvy pro svou vlastni neschopnost *1* Chtel bych videt jak se SAF vymlova na videohry.
  • Ja si zase myslim, ze kdyz tam clovek pise vulgarity, urazlive prispevky nebo treba linky na warez hry, tak by EA melo mit absolutni pravo tohoto cloveka banovat. To ze za neco zaplatil, je vedlejsi. Kdyz nabouras pod vlivem alkoholu, taky ti autorita sebere moznost ridit auto, a nemuzes se ohanet tim ze sis to "zaplatil"
  • mondzi

Podle trenéra jednoho amerického univerzitního fotbalového družstva stojí za porážkou jeho týmu...

Prosim vas, nedavajte sem tieto reklamy.
  • Buďte opatrní - pokud na EA forum hodíte příspěvek, který se nebude EA z nějakého důvodu zamlouvat,...

:) Ne že by podobnou praxi měli jen u EA ... s banováním a autoritou která má pověření člověka odstavit je vždy problém .
    Na EA to v každém pohledu vrhá negativní světlo - Hráč si zaplatil a oni mu znemožní využití zakoupeného produktu ? Něco jiného je zákaz na fóru a něco jiného odmítnutí přístupu k zaplacené službě. No tak kdo má kontakty na schopné právníky .....
  • Ellendway
    Stejně tam není co psát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit