Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pretoze k CD mozes pribalit plisaka *3*
  • PC verze Angry Birds dolétne 25. listopadu do kamenných obchodů.

Trochu nechápu proč pár megovou hru dávaj na placky, ale tak jak chcou. *3*
  • Jazz
    Pátej díl AC je AC3...
  • Jazz
    Pětky ?!
    Splinter Cell 5 už vyšel *3*
  • Ringwraith
    Bože je to nutný...

Konzolisti si nic nikam strkat nemusí, to Microsoft zaplatil exkluzivitu pro Xbox, ne oni.

Jsou to pitomci jako ty, kteří jen vytváří napětí mezi konzolisty a PCčkáři.

"My máme to, a vy zase to a sežerte si to a blablabla". Bež se radší hádat se sousedem, kdo má větší komín ty stereotype závistivýho čecha.
  • studna261

Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...

Mají hodně velké plány do budoucna, a přeji jim to. *1* *5*
  • První dvě DLC do hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou po dobu jednoho měsíce exkluzivně k dostání...

to at si klidne konzolisti strci do prd*ele, az vyjde contruction set tak se jim my pcckari muzem v klidu smat, oni budou mit 2, my 2 000....
  • První dvě DLC do hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou po dobu jednoho měsíce exkluzivně k dostání...

uz sem to tu postoval:

http://store.steampowered.com/app/72850?cc=us

anebo google cache:
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1qfkXgXuUuQJ:store.steampowered.com/app/72850+skyrim+steam&cd;=1&hl;=cs&ct;=clnk%E2%89%B7=cz&client;=firefox-a
  • Tady nejde ani tak o to, ze treba nekdy v budoucnu vydaji AC4 a AC5 (pravdepodobne uz na novou generaci konzoli). Oni se spise snazi, aby jim tyto domeny nahodou nekdo nevyfoukl, jako to bylo (tusim) s Activision a Modern warfare 3. Takze krok je to docela rozumny. Osobne necekam ze vypusti tolik verzi Just Dance. Navic, jakakoliv domena s pomlckou je trochu divna ... cekal bych tedy, ze domeny AsassinsCreed3, 4, 5 uz maji hezkou dobu zaregistrovany.
  • Amylee.Anderson

Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...

Ok, to s Assassin's přestává bejt vtipný. Já myslela, že bude AC3 a konec. :-/ Sice tu furt píšu, že dokud to vydávaj a je to dobrý, tak neva, ale... Třeba věci jako Brotherhood jsou fajn, ale tohle je moc..
  • Do Counter Strike: Global Offensive se nechystá žádné DLC.

No, tenhle přístup se mi líbí.
  • froztik
    Proč se par minut neprojedeš a nekoupíš ho v Liberci ?
  • Nevím o tom, že by byl Steam nedílná součást, to se mi nezdá. A jo, u nás se to na Steamu koupit nedá. Jen se zahraniční kartou a účtem.

Jinak já svojí otázku myslel vážně, jen jako protipól :)
  • Navic to prej na steamu nejde koupit z ceskyho uctu?

Zalozit treba US ucet a zaroven platit ceskou kartou jde? Znam spis pripady, kdy ne...
  • A vidis to... Ja DVD neztracim, neskrabu, ...
    Mno cekal bych na normalni otazku normalni odpoved, ale i tak dik *3*

Jak to teda je, jestli mi to nekdo muzes rict primo.. ?
  • Takže to můžu jen aktivovat na Steamu a DVD zahodit?
    To by mi ubralo jeden z důvodů, proč nekupovat krabicovku.
    Další zbytečné DVD valící se někde v pokoji mě iritují. Tím víc, že se často ztrácí nebo přestávají fungovat.
  • Takze se steam musi instalovat a provozovat tak jako tak?
    To by mi potom ubiralo jeden z duvodu pro krabicovku...
    Kazda dalsi "zbytecna" aplikace v PC me irituju. Tim vic, kdyz bezi pri hrani her *4*
  • Alien Breed den na Steamu

http://store.steampowered.com/sub/7678/
  • Super! Moc dik. Tedka jedu na pomalym dial-upu takze to nemuzu stahnout, ale zitra pujdu do knihovny robit research, takze to nactu tam. jeste jednou dik!
  • Dnes vydanou hru The Elder Scrolls V: Skyrim hraje přes 230 tisíc STEAM hráčů najednou.

i krabicovka jede pres steam, az na to ze hru nainstalujes z DVD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit