-
Pretoze k CD mozes pribalit plisaka *3*
-
PC verze Angry Birds dolétne 25. listopadu do kamenných obchodů.
Trochu nechápu proč pár megovou hru dávaj na placky, ale tak jak chcou. *3* -
Pátej díl AC je AC3...
-
Pětky ?!
Splinter Cell 5 už vyšel *3* -
Bože je to nutný...
Konzolisti si nic nikam strkat nemusí, to Microsoft zaplatil exkluzivitu pro Xbox, ne oni.
Jsou to pitomci jako ty, kteří jen vytváří napětí mezi konzolisty a PCčkáři.
"My máme to, a vy zase to a sežerte si to a blablabla". Bež se radší hádat se sousedem, kdo má větší komín ty stereotype závistivýho čecha. -
Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...
Mají hodně velké plány do budoucna, a přeji jim to. *1* *5* -
První dvě DLC do hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou po dobu jednoho měsíce exkluzivně k dostání...
to at si klidne konzolisti strci do prd*ele, az vyjde contruction set tak se jim my pcckari muzem v klidu smat, oni budou mit 2, my 2 000.... -
První dvě DLC do hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou po dobu jednoho měsíce exkluzivně k dostání...
uz sem to tu postoval:
http://store.steampowered.com/app/72850?cc=us
anebo google cache:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1qfkXgXuUuQJ:store.steampowered.com/app/72850+skyrim+steam&cd;=1&hl;=cs&ct;=clnk%E2%89%B7=cz&client;=firefox-a -
Tady nejde ani tak o to, ze treba nekdy v budoucnu vydaji AC4 a AC5 (pravdepodobne uz na novou generaci konzoli). Oni se spise snazi, aby jim tyto domeny nahodou nekdo nevyfoukl, jako to bylo (tusim) s Activision a Modern warfare 3. Takze krok je to docela rozumny. Osobne necekam ze vypusti tolik verzi Just Dance. Navic, jakakoliv domena s pomlckou je trochu divna ... cekal bych tedy, ze domeny AsassinsCreed3, 4, 5 uz maji hezkou dobu zaregistrovany.
-
Těšíte se na pátý plnohodnotný díl herní série Ghost Recon, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance,...
Ok, to s Assassin's přestává bejt vtipný. Já myslela, že bude AC3 a konec. :-/ Sice tu furt píšu, že dokud to vydávaj a je to dobrý, tak neva, ale... Třeba věci jako Brotherhood jsou fajn, ale tohle je moc.. -
Do Counter Strike: Global Offensive se nechystá žádné DLC.
No, tenhle přístup se mi líbí. -
Proč se par minut neprojedeš a nekoupíš ho v Liberci ?
-
Nevím o tom, že by byl Steam nedílná součást, to se mi nezdá. A jo, u nás se to na Steamu koupit nedá. Jen se zahraniční kartou a účtem.
Jinak já svojí otázku myslel vážně, jen jako protipól :) -
Navic to prej na steamu nejde koupit z ceskyho uctu?
Zalozit treba US ucet a zaroven platit ceskou kartou jde? Znam spis pripady, kdy ne... -
A vidis to... Ja DVD neztracim, neskrabu, ...
Mno cekal bych na normalni otazku normalni odpoved, ale i tak dik *3*
Jak to teda je, jestli mi to nekdo muzes rict primo.. ? -
Takže to můžu jen aktivovat na Steamu a DVD zahodit?
To by mi ubralo jeden z důvodů, proč nekupovat krabicovku.
Další zbytečné DVD valící se někde v pokoji mě iritují. Tím víc, že se často ztrácí nebo přestávají fungovat. -
Takze se steam musi instalovat a provozovat tak jako tak?
To by mi potom ubiralo jeden z duvodu pro krabicovku...
Kazda dalsi "zbytecna" aplikace v PC me irituju. Tim vic, kdyz bezi pri hrani her *4* -
Alien Breed den na Steamu
http://store.steampowered.com/sub/7678/ -
Super! Moc dik. Tedka jedu na pomalym dial-upu takze to nemuzu stahnout, ale zitra pujdu do knihovny robit research, takze to nactu tam. jeste jednou dik!
-
Dnes vydanou hru The Elder Scrolls V: Skyrim hraje přes 230 tisíc STEAM hráčů najednou.
i krabicovka jede pres steam, az na to ze hru nainstalujes z DVD