-
takze kdyz si koupim funkcni key na steam verzi a rucne zadam tak me to pude?? v cestine to tam asik teda nebude coz? ale to by ani nevadilo jen prijemny bonus
-
V Česku si ho na Steamu nemůžeš koupit.
Musíš si koupit krabicovku od Cenegy, která je v češtině.
Nebo nějak ochcat regionální omezení na Steamu... ale na to si musíš přijít sám. -
Dnes vydanou hru The Elder Scrolls V: Skyrim hraje přes 230 tisíc STEAM hráčů najednou.
nejak to nechapu, chtel sem si skyrim koupit na steamu a nejak ju tam nemuzu najit! wtf???? -
Hele co mi s dvoutýdenním zpožděním přistálo ve schránce. Během dneška naskenuju.
http://i40.tinypic.com/2v1mccx.jpg -
Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.
Akože viem, že Valve sú oproti všetkým tým ostatným nenažrancom dobráci, ale to by bolo trochu veľa. Treba CS:Source, či L4D1 zadarmo, to by bolo fér a veľmi dobré, ale pol roka starý, cenami ovenčený Portal 2? A ešte ani nevydané pokračovanie intrákovej návykovky Dota? Skôr by som veril tomu, že Dota 2 bude Free to Play a Portal 2 dajú do nejakej 3,74€ akcie ako to býva každú chvílu s L4D2. -
Na poslední chvíli přejeme vše nejlepší konzoli Playstation 3 - dnes slaví páté narozeniny.
Nejvyšší čas zdechnout! *16* -
Dnes vydanou hru The Elder Scrolls V: Skyrim hraje přes 230 tisíc STEAM hráčů najednou.
Musim rict ze je mi cti byt jednim z nich :D -
Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.
*1* cha cha chá, he he ehm hmm. a teď vážně, Gabe nám k tomu přihodí ještě všechny díly série Half Life. nene, tomuto nevěřím. Valve není charita. -
Ještě že to není tak lehké, jak to na první pohled vypadá :)
viz.: http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2011/11/11/skyrim-stealing-aint-easy/ -
Víkendová Akce na STEAMu
F1 2011 + Dirt3 jen za 27,19 Eur -
Kecy v kleci, dá nám tak maximálně klobouk do TF2 a budem rádi *13* -
určitě budou rozdávat hru za 60 dolarů a víc (v případě PS3)... Jasná věc.. Portal 2 ne každej má, Dota se taky hodí, buďte rádi, že vubec něco dostanete de facto zadarmo..
-
divinity 2 vyšlo v levelu, last remnant už byl na steamu v akci za pakatel, new vegas by mohlo být v akci na vánoce.
-
A já bych dal ještě míň, co s tím uděláš ? *1*
-
EDGE dalo Witcherovi 6/10... Těmhle magazínům nemá zrovna význam věnovat pozornost.
-
Podle BBC došlo za posledních 5 let k nárůstu stahování ilegálního softwaru o 20%.
A o kolik narostl prodej legálního SW? -
Já bych radši třeba Last Remnant, Fallout: New Vegas nebo Divinity II: The Dragon Knight Saga. Ať prostě Gabe jukne do mého wishlistu a vybere něco z něj *1*
-
to samozřejmě nemá žádnou logiku, proč by jako omluvu dával hru, kterou většina lidí má. tím by se moc neomluvil. samozřejmě bude rozdávat batman arkham city, to dá rozum. -
No jo, IGN jsou IGN, ale můžeme je spíš považovat jako doplněk k trochu lepším zdrojům. EDGE dalo 10/10 a vysoko půjdou i další lepší stránky.
-
Chlapci já Vám to přeju (a někde v koutku duše i krapet závidím), ale ohánět se zrovna recenzí z prů*erového IGN... To není moc dobrá reklama *1*