-
Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.
ROFL *1* -
Tak ty o Zelde asi ocividne nic nevis ... Prej hopsacka *15*
-
Kdysi jsem se uz už vyjadřoval k tomu, co si myslím o tom, že někdo potřebuje hrát jenom temně drsně dospělý hry.
Ty si můžeš pogratulovat, že se připravuješ o jednu z nejlepších forem zábavy, co herní svět nabízí. Ale každému co jeho jest. Temnotě zdar! -
Gabe Newell zřejmě nabídne Portal 2 a DotA 2 na STEAMU zcela zdarma jako omluvu za únik dat.
Fake -
no ja nevim, to je snad hra pro maly deti podle ty ponikovsko fialovy grafiky... takova hopsacka na odreagovani.. proc ne.. ale davat to do lajny se zaklinacem, skyrimem asi nepujde..je to pro jinou vekovou skupinu.. navic ty divne rozpity screenshoty
-
Nejede Vám Call of Duty Elite? Zjistěte zda je (či není) závada na Vašem počítači.
Na PC prece elite neni :) -
to samé, je mi to jedno - co vyjde, vyjde.. Ono obecně nám starším hráčům už je to fuk, kdyžtak sfoukneme prach ze starejch pecek a jede se dál:D..
-
hej ty mi připomínáš naše politiky i ostatní lidi - taky používaj cizí slova, aniž by měli páru, jak se píšou a kam patřej, jen aby působili inteligentněji (což z nich dělá nechtěně blbce:D) - to slovo je "implementovat", to jen tak mimochodem :)
-
No jo, Zenimaxu jsou patrně nějaké zaplivané Čechy kdesi.
-
Skyward Sword pokračuje v nádherné šňůře perfektních hodnocení
Dámy a pánové pohleďte prosím:
http://wii.ign.com/articles/121/1212220p1.html
Zdržím se vlastního komentáře, protože není nutný. Stačí snad jen toto:
The Legend of Zelda: Skyward Sword is the greatest Zelda game ever created. It's the best game for Wii and one of the finest video game accomplishments of the past 10 years. The game has once again raised the bar and forged new territory for an iconic and innovative franchise. -
Cenegy, dohodla se s Bethesdou (Zenimaxem). S RAGE je to stejné. Je to banda idiotů, stejně si to koupím jinde a aktivuju jen klíč. tak nevím, o co jim jde.
-
Když už jsme u toho Steamu, proč mi píše u Lonesome Road a Skyrimu, že "This item is currently unavailable in your region"? To je zas nějaký výmysl Cenegy nebo koho?
-
Bozi :D
-
Ako kradnut v Skyrime
http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8 -
Jak pro koho, já bych zůstal naprosto chladným...
-
Věř mi, nebylo by to poprvé, kdy si čísla tahají z rukávu...
Dobrá tedy, pokud to ostatním nevadí (uvidím podle počtu minusek *15* ) před čtvrtou bleskovka dorazí. -
A nemala byt GT5ka launch titulom PS3ky? ;-)
-
Vůbec bych se nedivil, kdyby měli v plánu vydat GT6 jako launch titul pro nový Playstation *5*
-
V Polyphony Digital již pracují na závodní hře Gran Turismo 6.
To asi na PS3 nestihnou *2* ikdyz bych si to jeste rad na ni zahral *3* -
Ja tem cislum verim, je to jedna z mala stranek, ktera udaje aktualizuje a sedi to, ne-li jedina a myslim, ze tohle by si nevymysleli *3* Kazdopadne zminka by tady mohla byt, to budou zase diskuze, mozna proto tady neni *1*