Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buďte opatrní - pokud na EA forum hodíte příspěvek, který se nebude EA z nějakého důvodu zamlouvat,...

co z toho plyne ? nepiste na forum ea
  • o 60% :)
  • Neměla být dnes náhodou recenze skyrimu ?
  • Dobre vy, zas na me rve další vaše povedená reklama a hned nad ní napis PODPORTE GAMES.CZ....celkem me to rozesmálo :D
  • Důvod, proč tohle neni jako DLC je ten, že na CSS si určité množství lidí prostě zvyklo a nechtějí ho moc měnit, ty zůstanou u CSS a ostatní, kdo preferují CS 1.6 (nebo by rádi kombinaci 1.6 a CSS) půjdou na GO, nebo zůstanou u 1.6. Jde o to, že timhle se nikdo nenaštve a za cenu velmi nízkou (předběžný odhad je 300-400 Kč, což je i dnes cena některých DLC a menších datadisků) dostanete vylepšenou hru a pro případ stará zůstane tou starou :D.
  • posila
    Nechtel jsem tim rict, ze by se mi ta hra nelibila, ale ze to pro me byl experiment, a normalne nejsem moc ochotny davat 1000+ Kc za experimenty. Za plnou cenu si kupuju jen pokracovani serii, ktere se mi libi a hry od R*. A tedka uz se o L.A. Noire moc nemluvi, tak bych se k tomu v nejakem vyprodeji nevratil :/
  • Ghost47
    Vylisovat hru a rozvézt do obchodů trvá 3 týdny (v tomhle případě), takže se vyplatí začít lisovat ve chvíli, kdy se ví, že oprava zbylých bugů se stihne... další výhodou je, že pokud hra unikne na torrenty ještě před vydáním, budou v ní ty bugy *1*
  • LA Noire je po RDR alespon pro mne durhou nejlepsi hrou od R*. Tak nejak nemam rad blbustky typu GTA.

Jinak souhlasim, ze byt producentem, tak od McNamary dam ruce pryc.
  • Podle velikosti pod 50MB to pravdepodobne budou jen drobne upravy ... cas od casu se stane ze neco podobneho propadne pri testingu skvirami. Konec koncu, i jine hry casto maji launch day patch. LA Noire ho myslim melo tez ...
  • Amylee.Anderson

Na Assassin's Creed Revelations čeká ihned po vydání patch (v1.01). Plná hra vychází zítra a...

Hned patch? Proboha...
  • God-of-War

Hře Grand Theft Auto V propůjčí podle IMDB svůj hlas Young Maylay, který v minulosti nadaboval...

ty si kus ...... *1*
  • Ringwraith
    No jasně že má. Ale to neznamená, že to musí napsat takto.

A na paragona si nehraju, nejsem Shepard.

Jo na net unikly konce z ME3. Jsou celkem tři hlavní s různýma malým změnama podle toho, kdo zemře. Jsou následující:
  • Ono taky jaky DLC by mohli zakomponovat do CS?... Leda mapy,ale stejne se tam opet objevi 2 3 zakladni,ktery se budou hrat nejvic...a vzhledem k povaze hry prodavat zbrane jako DLC si dovolit nemuzou.
  • No muzete si tu na paragony hrat jak dlouho chcete,ale s tim construction setem ma pravdu.....
  • PC verze Angry Birds dolétne 25. listopadu do kamenných obchodů.

Takovahle hra se da prodavat v kamennych obchodech? WTF,kam se to ten herni prumysl dostal...
  • posila

Brendan McNamara (L.A. Noire), plánuje dva nové projekty.

Jsem zvedavy, kdo tu hru bude publikovat. Popravde, L.A. Noire bych si nekoupil, kdybych nebyl fanboy Rockstar Games.
  • Cenega a přeložit:D?
  • MrSanta
    DLC měsíc později - to je fakt prů*er *7*.
    V našich končinách je to spíš výhoda - třeba to díky tomu stihne Cenega přeložit a budem je mít k dostání ve stejný čas jako zbytek PC světa.
  • Protože se to tam vejde. *16*
  • Protože některý lidi to chtěj mít na poličce. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit