Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    uvedomuješ si, že to čo si napísal nemá logiku ?
  • Průvodce hrou The Elder Scrolls V: Skyrim má neuvěřitelných 656 stran a přes půl milionu slov.

Ty bláho, to je čtení ja měsíc :-) ..bude to i česká verze?
  • BBC shání hráče, který ještě nedosáhl plnoletosti a paří Call of Duty: Modern Warfare 3. Zajímalo...

tak dívat se na názory lidí ....... nemá cennu polovina co dala 0 sou hackeři a druhá Battlefield fans . Na metacritics se skrátka dá spolehnou akorát na hodnocení od skutečných recenzentů .
  • Activision při vývoji Call of Duty: Modern Warfare 3 očividně nedělalo vše od píky, občas sáhlo...

Oni nemají moc na výběr, protože když dají víc jak 7, tak jim zase podpálí redakci naštvaní BF Fanboys.
  • Zadne prekvapeni. Pokud by MW3 dostalo pod 8, tak jim redakce zapali nastvani fanboys.
  • Presne tak,nejlepsi je si udelat usudek sam a uz vubec ne se ridit nejakymi cisly.
  • -

není a vím to :D ale utáhnou by to podle všeho mělo, jakž takž :) přeinstalovávám hru a zkousim to pak aktualizovat apod. ;)
  • Ringwraith
    Toto určitě udělej.
    A jen pro jistotu... máš to nainstalovaný správně? Se Steamem a vším?

Tvoje PC sice není zázrak, co si budeme povídat, ale MW3 by jet mělo...
  • MrSanta
    Já nehledím na číslo, ale čtu si recenze, podívám se na nějaká ta videa na YT a obrázek si udělám sám. Ještě jsem se, naštěstí, nespálil.
  • MidnighT91
    aktualizuj ovladače grafiky a taky nezapomeň ze složky redist (kde je nainstalovaná hra) nainstalovat vc redist a directX... Nevím jestly ti to pomůže ale za zkoušku nic nedáš...
  • A kritici jsou zase podplaceni vlezdoprdelkove,takze pravda byva tak nejak uprostred.
  • Diviim se,ze to jeste nekoho prekvapuje *1* .Jakmile jde o vyhypovane hry,tak je to jen o penezich a ne o skutecnych kvalitach.
  • CoD MW3 nefunguje prosím pomoc!

Zdravím všechny a žádám vás tímto o pomoc :) ... zakoupil jsem dnes Call of Duty Modern Warfare 3 a po instalaci mi prostě nejde spustit :( pustím a naběhně jakoby obrázek chlapíka s bouchačkou a logo MW3 a pak jakoby se to načítalo a nespustí, nevíte prosím někdo co stím? není potřeba ještě něco doinstalovat nebo podobně? Prosím moc o radu ... můj počítač je AMD Ahlon X2 2.3 GHz, 3GB RAM, nVidia GeForce 9500GS 512 MB, Windows Vista 32-bit ... prosím poraďte někdo pls :)
  • MrSanta
    Dethklok: U kvalitní ti vypadly uvozovky *1*
  • Jazz

Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...

O 10 'deset' korun levnější ?! A jen přes poštu ?! No, tak to je klasa!!! To si to musím hned objednat!!!
  • Jojo na Pulnočku se chystám taky, pro mě událost roku :) mam to chvilku do centra prahy tak to snad bude stát za to:)
  • všichni stovkový recenzenti trollové? *12*
    *1*
  • Mechwarrior_bw
    9 má u PC verzie, toto je výpis z x360 a tam má 8 ...
    inými slovami PC verzia BF3 má horšiu grafiku ako MW3 z x360 *1*
  • sup

Ok, presvedcils me. Uz nikdy nebudu verit spamerum a haterum na metacritics, ale hernim magazinum, ktere davaji skoro kazde hre skore 8+/10.
  • JohnyTheZik

Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...

:D mne je blbe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit