Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek
    BF3 ta má u grafiky 9 ne? Ale i tak je to komedie jak prase. *1*
  • PC verze Batman: Arkham City vyjde nakonec v ČR 25. listopadu.

to snat ne uš zase furt na PC se něco odkládá
  • Mechwarrior_bw
    tiež práve čítam tie stovkové recenzie a nestačím sa diviť...

www.gamechronicles.com :

MW3 : grafika 10/10, zvuky 10/10
    BF3: grafika : 8/10 zvuky 9/10
    wtf ??? *1*
  • JohnyTheZik

Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...

"Guardian
    Nov 8, 2011
    100
    The Infinity Ward engine is far from cutting edge – the overall look of the game has not moved on enormously since MW2. But the vision, the choreography, the sense of scale and detail – they are awe-inspiring at times."

eh O.o
  • jesusek
    Já jsem zase rád, že to na PC vůbec vyjde. Jedna z TOP her tohoto roku. Navíc tam budeš mít lepší grafiku, DX11, phyxs atd. Arkham Asylum vyšlo na PC taky později, co jsem slyšel. Takže no stress. *4*
  • Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-modern-warfare-3
    http://www.metacritic.com/game/xbox-360/battlefield-3
    Problem, Tiscali?
  • Hanzales
    Já vlastně k MW3 nedal ještě žádný comment. První MOH a CoD mně bavily královsky. Pak se hlavně série CoD někde rozešla s mými zájmy a to, co bylo za MW1 mne nechává absolutně chladným. Navíc chápu, že se to některým lidem prostě líbí a neberu jim to. Je sice škoda, že hra s takovými mechanizmy kraluje prodejům a hodnocením, ale to už je jiná story. Já si užívám hry co mně baví a kolikrát ani ty hodnocení neberu jaho hlavní měrnou jednotku. Někdy i 7čková hra někoho zabaví více než "desítková" ..a vůbec... ;o)
  • PC verze Batman: Arkham City vyjde nakonec v ČR 25. listopadu.

No to si do hajzlu delaj pr*el ne? Na shitsky konzole to vyjde o mesic driv a na PC to jeste vic odkladaj. Na X360 se taky krade, tak proc to odkladaj jen na PC? Jestli to nekdo ukradne, tak si to nakonec stahnu a zrusim predobjednavku. Tohle me dokazde fakt totalne nas*at.
  • Hanzales
    Nenech se zmást ;o). Můj faktor natěšenosti se momentálně nachází ve fázi "slow-motion" kdy každá vteřina trvá minutu. Dokonce magor chvátám na půlnoční prodej, abych následujících 5 dní volna téměř nezamhouřil oka ;o) U Morrowindu jsem se bavil královsky měsíce, u Oblivionu díky méně zdařilému level scalingu, opakujících se dungeonech a zavírání bran již malinko méně a na Skyrim jsem se prve snad netěšil ani z poloviny. No a teď mi teče slina až po tkaničkách. Navíc to vypadá, že opravdu spoustu neduh z Oblivionu zase vychytali a celkově mi nynější "look" té pětky docela štymuje.
  • Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...

O tom hodnocení si popovídáme za pár týdnů až plno lidí najde glitche,bugy,exploity atd.
  • MidnighT91
    xD + tobě vokurko...
  • pkart

Skyrim - podcast

http://www.elderscrolls.com/community/reaching-new-heights-world-skyrim-0/ Vyšel nový podcast pro skyrim :)
  • MrSanta: To by byla velka legrace. Diskuse pod clankem by asi byla velmi kvalitni. Ale myslim, ze se to nestane :P
  • Jo metacritics ... tam se divam zasadne na recenze od kritiku, stejne jako na gamerankings. Uzivatele jsou bud hateri nebo fanboys ... je hodne tezke tam najit kvalitni uzivatelske recenze.
  • MrSanta
    Že hateři naklikávájí nulová hodnocení, jako se to stalo již mnohokrát. Hodnocení na metacritics se dá velmi snadno ovlivnit a poslední dobou se to děje celkem často.
  • MrSanta
    Třeba překvapí, dají zvlášť hodocení SP a MP a singlu hodí 6 bodů. To by ale nejspíš spustilo apokalypsu *3*

To je sice strasne pekne to hodnoceni od hernich magazinu.. ale na metacritics ma PC verze zatim 1.3 a dokonce i na Xku to ma 2.9.. co si o te hre mam pak myslet?
  • Ja si prave myslim, ze vubec zadny. Games tomu da minimalne tu obligatni 8 (nebo dokonce 9) ... nebo kolik to vlastne dostal BF3, a vsichni budou spokojeny. Par lidi si zatrolli, a to bude asi tak vse. A ja, ktery tyhle hry nehraje, si to projde, zasmeje se, a zivot pujde dal.

Torrencto si musím koupit ! *15*
  • Ringwraith
    No jo, taky pravda.

A uvidíme jaký peklo bude pod místní recenzí MW3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit