Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni už toho prodaj v krabicích v čr tak málo, že je tohle vůbec nezajímá. Pokud by hrozily stejné/vyšší postihy a chodili by na tohle šťáry, tak by je to zajímalo. navíc tam většinou prodávají ročníky, které své děti ještě nemají=nemají starost
  • chybí bloody screen a quick time eventy :D
  • jindra nemá mámu, je 100% produktem uměle vytvořeného jedince, jehož jediným úkolem je rozsévat blbost všude kolem (jako by jí už tak nebylo na světě dost)
  • otec s náma hrál jako s hodně malejma wolfa a nic se nedělo. Ve školce sme se už stejně rvali předtim jak koně.. Nahromaděnou agresi beztak spolehlivě vyřeší řízná muzika:)

Ohledně toho výchovnýho sezení - to nic neřeší, důležitý je ukazovat dítěti hodnoty v průběhu dospívání, ne si s ním pak jedno odpoledne sednout - to je na houno..
  • Jo ... asi bych mel prestat ocekavat, ze cesti prodejci her budou delat neco za rodice. Pak ale nevidim duvod, proc si tolik rodicu v soucasnosti stezuje na to, ze jejich ratolesti hraji nasilne hry. Nekdo jim je koupit/dat na ne penize prece musel.

Osobne si myslim, ze by nebylo vubec od veci zavest na prodej her stejna omezeni jako treba na prodej cigaret a alkoholu. Nebo na pristupnost filmu. Kdyz mi bylo 14, tak mi taky v Brne v Palace Cinemas neprodali bez doprovodu dospeleho listek na film, ktery byl od 15. A mohl jsem se vztekat jak jsem chtel.
  • Dava to smysl. A kdyz se nahodou neco provali, tak se pak muzou ohanet tim, ze vlastne nemluvili vubec o realite, ale o planech ve hre. No a v Second Live to samy. Proste reknou, ze si na gang jen hraji ...
  • Kriminální gangy podle FBI častěji než sociální sítě využívají ke vzájemné komunikaci...

Ten xbox live je logický, tam sa pre násilnosť súčasných hier ťažšie sleduje kriminálna činnosť.
  • jindra.veliky
    deth: tak to vysvetluje tu naivnost *1* *1* *1*
  • viz. sedmý příspěvek na stránce http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/9624-PC-Spectacular-Spectacular

According to Steam:
    US: 22nd
    EU: 25th
    AU: 25th
    RU: 25th
    UK: 18th
  • Na STEAMu se opět posunulo datum vydání Batman: Arkham City, konkrétně na 25. listopadu.

Nevim jak ostatni, ale ja tam porad mam
    Genre: Action, Adventure
    Release Date: 18 Nov 2011
  • To mas pravdu. Ty tzv. AAA hry si koupim za rok tak maximalne tri. Sem tam jeste nejakou indie vec, ale to jen obcas.

Bohuzel taky hry nekupuju v Cesku, a v tom je asi ten problem. Nevim jak to funguje v ceskych hernich obchodech. V US Gamestopu jsem ale asi pred 5-ti mesici videl, jak se zhruba 12-ti letej klucina snazil koupit Black Ops. Prodavac po nem chtel dokazat vek. No a hosik samosebou nedokazal, takze si hru nekoupil.
  • Jindro! Co si to dovoluješ! To jsem nevěděla! Máš s PC útrum!
  • Jazz
    Wow, ty asi moc nenakupuješ hry, co ?
    10i letýmu děcku prodaj naprosto cokoli...
  • Tak na tohle mam jen jednu odpoved: http://tinyurl.com/ybrvye9

PS: Zkus si s mamkou nekdy zajit do nejakeho kamenneho obchodu. Mozna ji tam prodejce vysvetli vyznam tech cislicek ktere se vetsinou tisknou na predni stranu krabicek se hrami.
  • jindra.veliky
    mama a ja to jen objednam na internetu a ty co si stahuju si umim udelat sam *3*
  • Nene, je to v poradku, alespon podle meho zobrazovani ebay. Ted by mne ale zajimalo, jestli tohle je fake ... Pokud ne, tak jsem opravdu prekvapen, co jsou nekteri hraci ochotni vysolit za takovouhle "klasiku"
  • A jen tak mimochodem ... pokud ti opravdu je 11, jak tvrdis, muzes mi vysvetlit kdo ti kupuje hry jako Battlefield a COD? Battlefield je bud M (ESRB), nebo 16+(PEGI). MW3 je ohodnoceno jako M (ESRB), a podle PEGI je to dokonce 18+. Nebo ti ty hry nekdo stahne (popripade si je stahnes sam)? V obou pripadech tu je neco moc a moc spatne.
  • Winning bid: US $10,200.00
    Pořád vidím 10200...
  • Ty svymi prupovidkami opravdu nikdy nezklames. *7*

Psal jsem snad o sobe, ze jsem si nekdy myslel, ze kdyz nekoho bacim klackem po hlave, tak se mu nic nestane? Precti si to poradne jeste jednou. Psal jsem to jako varovny priklad, co by se mohlo stat, pokud ten dvoji metr nasili+krev vs. nasili bez krve bude nabirat na popularite. Zvlast kdyz si rodice budou myslet, ze kdyz tam neni krev, tak je vlastne vsechno v poradku, a rodice se nemusi vubec starat.

Co se tyce mne, krome tetrisu, Maria a pokemonu (puvodnich, ktere ty nepamatujes), mne rodice do 11 nenechali hrat zadnou nasilnou (Doom, Mortal Kombat, Quake), ani se divat na nasilne filmy. A uz od mala mi vstepovali, ze byt hruby (fyzicky i slovne) na ostatni neni vubec pekne. Takze tvuj soud o tom, kdo byl ci nebyl v mladi postizen, bych si radeji odpustil.

Vy deti, jak to tak pekne pises, mozna nejste tak hloupi jako skupina. Ty z te skupiny ale uspesne vycuhujes. *3*
  • Před víkendem se na eBay prodala plná X360 verze hry Call of Duty: Modern Warfare 3 za 10200$ (=...

Máte tam chybu, bylo to 12100.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit