-
tak to si byl v detstvi asi nejak postizenej kdyz sis myslel ze kdyz nekoho bacis po hlave klackem tak se mu nic nestane. ja budu mit na konci roku 11 a nic takovyho si nemyslim vis my deti nejsme tak blby jak vy si porad myslite. my uz totiz nejsme retardovany komunistama tak zalez dedku *1*
-
PR stunt?
-
Neznámí zločinci ve Francii přepadli kamion, který převážel cca 6000 kopií Call of Duty: Modern...
zase? nestalo se to uz parkrat ? -
Pěkné, konečně o téhle výchově "rodiče si se mnou sedli a vysvětlili" v kontextu s hrami a filmy také slyším v praxi :).
Jinak já ještě patřím k těm, jejichž rodiče tohle vůbec neřešili, ale neříkám, že já to tak budu dělat taky. -
aha sem to prehlidl, je tam "press space" :)
-
Ja s timhle dvojim metrem mam prave taky problem. Jeste se muze stat, ze pokud to tomu diteti nevysvetli, tak klucina si potom bude myslet ze kdyz neco praskne klackem po hlave, tak z toho nic nebude. Muj hlavni problem je v tom, ze krome NZ, kde je hra hodnocena 13+, ji vsude hodnoti bud 15+ nebo M (ESRB). Takze pokud je hoskovi i treba 10, tak by si to stejne nemel zahrat ani nahodou.
Jo moji rodice mne taky chvili nenechavali hrat hry jako mortal kombat nebo doom a divat se na nasilne filmy. Pak, kdyz jsem se dostal do pro ne spravneho veku (10 nebo 11 mi tusim bylo), tak si se mnou sedli a na tema nasili v televizi a ve hrach, a vysvetlili mi, co je a neni mozne v realnem svete. Takhle by to melo byt, rodice by se meli starat. Ne jen odlozit dite u PC/konzole se slovy "tu mas kohouta" a pak se divit co jim roste za klacka. -
Hm. Já samozřejmě rozumím tomu, že chce toho kluka vychovávat a ochránit před herním násilím (je to sice nejstarší syn, ale taky mu může být třeba pět, že jo). To, že nás rodiče (ne)vychovávali jinak, je věc jiná.
Mně jde ale hlavně o to, že by ho klidně nechal hrát rubání do panáčků bez krve a s krví je to zakázané ovoce. Co to má za smysl? -
Nechybi...
-
Atomic recenze Skyrimu
Tak tady je recenze na Skyrim v celé své kráse.
http://www.uloz.to/10910296/skyrim-zip
Ano, je to P2P release, ale odstranil jsem vodoznaky s url zdroje a navíc to není celý časopis, ale jen čtyři stránky. Pokud má někdo problém s "pirátěním" čtyř stránek z australskýho časopisu, tak jeho smůla no. -
jeste tam chybi "press start to begin" *11*
-
No já nikde netvrdím, že ten design dělal poskočil. :) Já se spíš směju poskočilovi za to jak rok mlel pantem o novém úžasném webu a pak z toho vyleze fekál alá práce žáka základní školy navštěvujícího pc kroužek. A taky tomu, že mi ta opička dala banánek za tohle .. plus teda jsem si do nich rýpl skrz jejich kecy na games.cz v tom slavném eg deklcastu. *16*
-
súhlas vo všetkom...
-
Jak by to vypadalo, kdyby v dnešní době vyšel Quake. (thx Aoyagi)
O tom pánovi si věru nic hezkého nemyslím, ale v tom designu bude asi nevinně, to je na všech eurogamerech. Na druhou stranu, vzhledem k tomu jak si honil triko a prezentoval to předem jako jejich zásluhu a za ty velkohubý kecy obecně si zaslouží každý houno co mu přistane na košili. -
Myslí vážně, to víš, tahle doba je pestrá na moralismus, politickou korektnost a podobné pseudohovadiny které se zcela vymykají rozumu.
-
nie je to pravda... ono je to v skutočnosti ešte horšie.
-
Lepsi uz to asi nebude....
-
Vtipný to je a já černej humor rád *3*
-
Jak by to vypadalo, kdyby v dnešní době vyšel Quake. (thx Aoyagi)
Tohle není vtipný, to je krutá pravda..! -
Jestli tam bude, tak ji sem kazdopadne hodim. Tak nejak ve skrytu duse doufam, ze jo. Ale nejsem si tim jisty. Je dokonce mozne, ze tam bude recenze na AC:R ... ale to bychom asi chteli prilis, ze ano. Rikam, v utery by to tu melo byt.
-
Cool, Skyrim recenze taky může být zajímavá.
Jinak já sem pak hodím i Skyward Sword z Official Nintendo Magazine. Jen mi to číslo pořád ne a ne přijít. Na stránce psali 3-5 dní a už je to deset dní a nic. No, čekám to během pondělka až středy a když ne, tak se naštvu.