-
Jasně že jo Drasťo, jen jsem chtěl naši eskapádu s kolegou trollem nějak zakončit.
-
Znas ten obrazek o krmeni trollu?
-
Nic jiného než osobní útoky neumíš?
Znáš ten obrázek "what trolls believe vs. what is really happening"? Tak ten tě popisuje 100%.
To je vše. Dál už mi nestojíš ani za jednu myšlenku. -
Prosimte vykasli se na ty drogy uz ty můžný můži.
-
Řekl bych v tomto.
Takovej je život. Prosím pokračuj v koukání na mužné muže v naději, že se takovým i staneš.
EDIT: Já bych řekl, že ty se za mě vydáváš. Nebo se mě aspoň snažíš zesměšnit. Ale jaksi ti to nejde. Stejně jsi už prohrál. Já už můžu napsat co chci, ale ty jsi ten ubrečené nadávající kid, takže každej se jen podívá a uvidí retarda v tobě. -
Kdo se vydava za tebe ty trotle?
-
To jsem zkousel ale to zataceni je stejne takovy nepresny mi prijde...
-
V kterém světě jsou tři děvčata povážována za náznak můžské homosexuality?
-
Hádám, že ti dobře švihlo v palici, když se tu dost chabě vydáváš za mě. *1*
Skrytá identita? Ani se neodvážím tipovat co za retarda jsi. Ještě bych mohl urazit některé z těch, co podezřívám. -
To si vis kam ty prihratej.
-
A nejen MW3, když máš problémy z daty, magnet vždy pomůže. *3*
-
Cool, za odměnu ti věnuju jedno VAMPIRE GIRL Ky~un.
http://www.youtube.com/watch?v=8Ky1Pa8K8PA
Sice je to s Hibiki, která není zrovna moje oblíbená, ale nechce se m hledat video s perfektní kombinací. -
na klávesnici to jde taky výborně když zapneš tank controls (bo tak nejak)
-
To neni nemoc,ale dollarky v akci *1* .
-
Renegade Ops
Vyslo to tento tyden na PC a je to skvela arkada! Doporucuju vsem majitelum xbox ovladacu.
http://store.steampowered.com/app/99300/ -
Jsem rád. Pilotování v BF mě vůbec nebaví a hlavně - vůbec mi nejde. Bylo by to pro mě frustrující a myslím, že nejsem sám, kdyby mi tam vnutili lítat letadlem. Ale třeba možnost vybrat si, jestli chci tím letadlem letět sám tam být mohla.
-
Kapela whitinsvillské křesťaské školy se postarala o reprodukci hlavního songu The Elder Scrolls...
Zrovna před chvílí jsem to zkusil a MW3 jede fakt parádně. -
DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...
Tim ze nas nenecha pilotovat letadlo? Bych jim dal nejradsi pohlavek za to.... -
Potvrzuji. Měl jsem problémy, ale tohle zabralo.
-
Tady je to ještě zlatý. Podívej se na Eurogamer, tam za poslední týden nic jinýho není. Jenom za poslední dva-tři dny tam přibylo snad třicet článkůl s nadpisem Battlefield 3. To už je asi nemoc.