Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prej funguje ale je to jeste vetsi blbost nez ty japkohovadiny
  • DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...

Uz tu skoro 24 hodin nebyl novej clanek nebo novinka o Battlefieldu 3 nestalo se vam neco? *1* Nechci tim nachytat minuska jen rikam ze uz je to trochu obtezujici to vsude cist asi tak... *3*
  • Pry funguje. Ale kdyz ti bude nahodou blbnout, tak mas otevrit pocitac, vzit kousek magnetu a prejet s nim parkrat po HDD. A pak to bude fungovat jak po masle.
  • Duuku_cz

Evoluce hlavních postav v herní sérii Uncharted.

Stranka nenalezena
  • jindra.veliky
    nevite nekdo jak je to teda s tou PC verzi MW3 co se dostala na net? je to uz funkcni?
  • No jasně, ale za 12 dní tam bude další nabídka. Doufám, že ještě lepší než tahle. *2*
    Jinak hned, jak jsem si ten klíč hodil na steam, tak tam mám 11 hodin. No jo no, demo bylo dobrý,
  • The Controller: Battlefield 3 - Episode 2 "Blind Eye"

Tak a dnes dalsia epizoda The Controller: Battlefield 3 - Episode 2 "Blind Eye"

http://www.youtube.com/watch?v=ampZjRIy-DQ
  • ucho
    Ar: no jestli to koupíš, budeš mít Sanctum 2x :D (jako já ho po koupi měl...)
  • Marquis

Hlavní postava (Link) herní série The Legend of Zelda na nás ještě dlouho nepromluví.

A to je hodně dobře... Jen ať Link zůstane "němou" postavou (relativně němou, on prakticky mluví, jen to hráč neslyší = když na něj reagují postavy tak se chovají, jako by jim něco řekl... stejně jako například v Chrono Trigger nebo Cave Story)...
    Lepší když tak zůstane, než aby skončil jako Samus z Metroidů...
  • Díky za tip, já jsem znal jenom humble indie bundle. Tohle vypadá taky velmi zajímavě.
  • ucho
    posláno.
    jinak http://www.indieroyale.com/
    Gemini Rue + Sanctum + Nimbus + ARES současně za 3 eura... už jen za ten Gemini Rue to stojí...
  • william.hawkins@seznam.cz

Jinak na steamu jsem Archoxko
  • ucho
    no tedy jestli máš opravdu zájem o Sanctum, tak dej mail. snad už to někomu budu moct poslat :)
  • Dungeon Defenders mě vůbec nebavila.

Jinak nejlepší tower defense jsou podle mě módy na warcraft 3. Třeba Line tower wars, nebo rovnou Team Line Tower Wars.

Jinak z těch novějších asi Orcs must die! imo.
  • DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...

Réééklamááá...
  • Thajské záplavy se pravděpodobně postarají o nedostatek pevných disků na trhu.

"Postaraji o"? To zni pekne blbe, snad zpusobi, ne? Jinak to zni jako by zaplavy v Thajsku vyresily nedostatek HDD.
  • Jazz
    Já jsem se normálně připojil, takže bullshit.
  • DICE doporučuje pro Battlelog prohlížeče Google Chrome a Firefox.

V Opeře se prej nemůžeš připojit ke kamarádově hře (osobně neověřené). Jinak vše ok.
  • No, kdyby se měly články a bleskovky psát s takovou frekvencí jako to bylo pro BF3, tak se z toho páni redaktoři zcvoknou. (slovník sice říká zcvrknou, ale tomu nevěřím *1* )
  • Jazz
    Fakt ?
    Jak ho nemá prosim tě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit