Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani mi to nerikej, uz jsem taky sproste nadaval... release date je te prej nekde mezi 24 a 26.
  • Renegade Ops odloženo

Zdravím, nevím jestli to tu už bylo, ale zase odložili Renegade Ops a to prosím nechali vypršet čítač na Steamu prakticky k nule a pak tam naběhlo místo 19. už jen říjen. A na jejich twitteru vydali jen zprávu o ladění optimalizací.
  • MidnighT91
    „Už nejsem malé dítě mami, je mi osm. Když si chci malovat, tak si budu malovat!“
  • MickeyMutant

Saints Row: The Third nabídne "děvkařský mód"", ve kterém se budete bránit proti nájezdům nepřátel.

To není "děvkařský mod", to je "zkurvený mod". Jen se nebojte toho překladu.
  • Srovnání snímků mapy Strike at Karkand z Battlefield 3 před a po bitvě.

Dik jsou to jen vytipany obrazku z konce posledniho traileru ne?
  • Spoiler

Spoiler je informace, která kazí prožitek z uměleckého díla, neboť ochuzuje recipienta (čtenáře, diváka) o moment překvapení. http://cs.wikipedia.org/wiki/Spoiler_%28kultura%29
  • Nenapadlo mne, že by se to dalo brát jako spoiler ?!
  • Uncharted 3: Drake's Deception obsahuje 22 kapitol, tedy stejně jako první díl.

To ktorého vola napadlo dať na hlavnú stránku takýto spoiler? To si už naozaj nemôžem užiť žiadne prekvapenie?
  • Irisis

Everquest III prý bude podobným restartem série, jako kterým prošel Star Trek v rukou J.J. Abramse.

třeba "fanoušek" je marketingovej manažer ukazující šéfům jak mu to jde :)
  • Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...

Ted uz chapu co dela ty mnohamilionove prodeje serie CoD. V tomto smeru BF3 zrejme skutecne nebude moci konkurovat. *2*
  • MishKonn
    Protože má pokročilou demenci, rozstroušenou sklerózu, Alzheimra nebo imbecilitu?

Your guess is good as mine.
  • Fanoušek herní série CoD si předobjednal 28 kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3. Díky tomu...

Proc to udelal?
  • MishKonn
    Právě naopak, snažím se zjistit, co v česku operuje za guildy:)
  • MrSanta
    Mišáku, laskavě nám nepřetahuj našeho smuglera, jo *3*
  • Sice tam vidim 14 euro, ale to nevadi. Akorat ta sleva se tyka opravdu jen GTA 3, Vice City, SA, 4 a Liberty City. GTA 1 a 2 jsou davno zdarma.
  • Herní série NFL Blitz hlásí návrat, hru na jaře příštího roku vydá EA na PSN a XBLA.

Jindro fandím ti. Ty jsi člověk co se nebojí říct svůj názor!
  • Hmm, noční pracovnice to nám mohlo být taky hned jasné. *16*
  • skaven123
    jasne, najlepsie je rezignovat a kupovat kazdu AAA chobotinu konvertnutu z konzol, lebo sak treba podporovat pc gaming ;)
  • jindra.veliky
    aaa jsem tak rad kdyz je mama v praci *1* vim ze me tu uminuskujete ale musel jsem se vypsat *2*
  • jindra.veliky
    jestli si to jeste prectete tak konzoli nevlastnim ae jen protoze me tam zadna hra vubec nelaka. vsechny vypadaj stupidne az na par. treba takovy halo reach nebo gears of war 3 to je hruza ty hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit