-
Kdyby neřešili, tak mají pořád co prodávat na konzole. Každopádně jsem od id takovouto vylomeninu nečekal.
-
kdyby neřešili, tak příště neprodaj ani govno v celofánu
-
Je to ostuda, ale aspoň to řeší.
-
Bethesda oznámila patch pro RAGE, který do hry přidá možnost nastavit si grafiku podle svého gusta.
Nechápu jak mohl ID software dopustit, aby se tohle dostalo na světlo světa, další hra co vyšla dřív než prošla pořádnym testem a na polovině PC dělá strašnej bordel a absence nastavení grafiky už je skoro škoda komentovat -
Bethesda oznámila patch pro RAGE, který do hry přidá možnost nastavit si grafiku podle svého gusta.
bethesda? to jako doslova "Bethesda Game Studios" nebo zenimax? cekal bych ze na tenhle pr*ser bude reagovat ID software..
btw. proc je to slovo cenzurovany ? *8* *11* -
X360 verze Tropico 4 dorazí 21. října
A to že PC verzia je už vyše mesiaca v obehu nikoho netrápi aby k tomu napísal recenziu? Uznávam, že od trojky sa toho veľa nezmenilo, ale napísať aspoň krátku recenziu by hádam niokoho nezabilo... -
Porovnání zvuků zbraní v Halo: Combat Evolved a jeho remaku Halo: Anniversary.
Kromě výbuchů tam moc velké rozdíly nejsou. Měli se inspirovat u DICE. -
Pokud chcete v minecrftu stavět opravdu rozsáhlé a složité modely vyhledejte program binevox
-
V minecraftu jde udělat fakt všechno xD před par hodinama jsem v creative modu dostavěl Normandy
-
V betě to není no. Celá ta beta mi přišla hrozně nedotažená na to, že to tenhle měsíc vychází.
-
Počkej, to v betě není ?
Neměl jsem to možnost zkusit, protože můj PC je stále v tom zajebaném servisu, kde to ty jelita nejsou schopní spravit. -
V plné verzi Battlefield 3 se poté, co Vás někdo odkrouhne, půjde dostat do menu hry.
Jaká to (r)evoluce žánru... *1* -
...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SzuLnBasMn0 Hehehe :D -
Nedávno vydané tajemné video od Sony neupozorňovalo na novou hru, ani službu, šlo "pouze" o povedenou...
Super reklama. Cole se poved -
Gran Turismo 5 Spec 2.0 update přidá mimo jiné pohled z interiéru pro všechna standardní auta....
Doufam, ze nebudou vsechny vypadat jako u toho MINI, cernej ram a nic, ale obavam se, ze ano... -
Playstation Vita pravděpodobně dorazí do Evropy 28.3.2012.
Este Uncharted 3 a Skyrim a idem setrit :) -
Pro Johna Carmacka "staré dobré časy" videoherního průmyslu právě nastaly.
fuj, mal by zaliezt do nejakej hlbokej tmavej diery a spytovat si svedomie *16* -
Michael!
-
Nedávno vydané tajemné video od Sony neupozorňovalo na novou hru, ani službu, šlo "pouze" o povedenou...
jaaa, jaaaaa, jaaaaaaaa! *1* *1* *1* -
Tak to je tvá preference, mně to tam k realističnosti chybí, stejně jako třeba Depth of field.