-
az na ten motion blur, to je prvni, co vzdycky vypinam *1* *1* *1*
-
minecraft
Pánové mám nervy v kýblu. Nikdy nikdo nedokáže stvořit příšeru která by mě dokázala na*rat víc než creeper... postavím domeček všude klid a o 5 vteřin později se ozve chsssss bOOOOm a domeček v hajzlu... Poprvé jsem to překous ale počtvrté už jsem chtěl prohodit monitor zavřeným oknem... -
no ono to asi skutecne je delane fotakem :)
-
Porovnání screenů z PS3 a X360 verze Crysis. Rozhodnutí, na které konzoli vypadá lépe, necháme...
Ježiš, to je skôr FujHD než FullHD. Teda keď ohlásili, že to pôjde aj v 1080p, neveril som, žeby to vyzeralo normálne, ale toto je sila. Vyzerá to ako obraz vyfotený foťákom na CRT TV *8* -
(R)evoluce grafiky v id Tech enginu je krásně vidět při porovnání her Doom 3 a RAGE.
Absolutne souhlasim -
Na Xbox Marketplace si můžete zdarma stáhnout schéma s BMW M5 z Forza Motorsport 4.
Schema? Vazne? Skutecne schema? Ach ten preklad *1* -
S hlubokým zármutkem oznamujeme, že ve věku 56 let zemřel Steve Jobs, ikona a spoluzakladatel...
Steve, R.I.P. -
No, já bych neřekl jen textury...ten engine je podle mého v určitých ohledech BRUTÁLNĚ zastaralý.
1) Na gameplay videích si nešlo nevšimnout úžasného, téměř fotorealistického zpracování nebe. V samotné hře je to TRAPNÝ, statický image, navíc při bližším pohledu značně rozmazaný, což je na dnešek opravdu archaický průs*r.
2) Megatexture sice vypadá moc fajn a dodává zejména větším prostranstvím jedinečný punc, ale interaktivita světa je prakticky nulová. Vystřelím na rostlinu a odrazí se jiskry, jako kdybych se trefil do kovu? Střelím do lebky, zavěšené na laně a ta se ani nehne z místa? WTF?
3) Zastaralé FPS mechaniky = postava s každou zbraní houpe, jako kdyby měla šest promile, nevidíme nohy/tělo.
4) Úplná absence motion capture u postav, což pohřbívá jinak povedenou gestikulaci.
5) Miliarda dalších chyb - všechno je úplně statické (tohle trošku navazuje na tu neinteraktivitu), přejedete/přeběhnete přes trávu a prostě skrz ní proplujete, jako by nebyla hmotná; absence pokročilých grafických efektů, jako je motion blur; když si k tomu navíc přičtu všechny bugy, jako věčné doskakování textur, nemožnost nastavení grafikých efektů...
Zatím mě RAGE absolutně nebaví a vyjádření světových recenzentů moc nechápu.
Oprava: Na konzolích to je pravděpodobně grafický milník tím, co hra s jejich hardwarem umí zobrazit (pokud hraju z gauče na TV a ne u monitoru, také se mi ten vizuál zdá bezchybný), nicméně v jiném ohledu mne hra ještě nenadchla. Ba co víc, ani neuspokojila. -
proto je to Rko v zavorce :p
-
(R)evoluce grafiky v id Tech enginu je krásně vidět při porovnání her Doom 3 a RAGE.
revoluce ?? To je vtip ?! Textury v rage jsou neostry hra jako takova nevypada spatne ale odflakly textury minimum nastaveni grafiky .... to jsem si neco koupil -
Porovnání screenů z PS3 a X360 verze Crysis. Rozhodnutí, na které konzoli vypadá lépe, necháme...
obě verze jsou oproti té na pc naprosto k smíchu... nebo k pláčí ? -
Nebo možnost hrát farmville v tajnym ukrytu hitmana.
Každopádně já si tu hru asi nekoupim kvuli jinymu dabérovi 47. -
SC2, za 3 mesice prodano 5 milionu kopii. -
Anti-cheat systém bude v Call of Duty: Modern Warfare 3 chránit i nečleny Elite klubu.
Toto je uz ale smiesne :D wow, aj mna bude chranit to si to musim kupit.
Ale viac smiesne by asi bolo ak by 'nechranil' neclenov... -
Seznam achievementů konzolové verze Crysis.
Jedna hra, na jednu platformu a 5 milionu kusu? Ty si se zbláznil. -
srovnani crysis PC a crysis xbox360
http://www.youtube.com/watch?v=xQ_1mcnH2yQ - kdo ze rikal, ze crysis 1 bude na konzolich vypadat lepe nez na PC?:-) -
Od vydání Uncharted 2 (říjen 2009) se tohoto titulu celosvětově prodalo skoro 5 milionů kusů.
Kdybych měl PS3 tak už ji mam dávno doma *4* -
Od vydání Uncharted 2 (říjen 2009) se tohoto titulu celosvětově prodalo skoro 5 milionů kusů.
Jen 5 milionů? Na to, že je to prý nejlepší hra na PS3, mi to připadá nějak málo. -
Hitman Absolution bude mít (zatím blíže nespecifikované) online prvky.
online prvky? tipuju to na nutnost nýt neustále připojený k internetu :D -
dá se říct, že za 10€, když seženeš druhýho do páru :)