-
Tjn, naslibovali hory doly a nakonec z toho vypadne jen dalsi BF:BC2 s upravenou grafikou... Jeste ze bude vychazet Red Orchestra
-
Eh...Flashpoint?
-
Grafické porovnání mezi Counter Strike: Source a Counter Strike: Global Offensive.
P*srali jste Duke Nukema, zabili jste Flashpoint a teď tohle? Ať už to udělal kdokoliv, drž se dál od bratří Brosů! *16* -
Deus Ex: Human Revolutin - Stránky firmy Sarif Industries byly zřejmě hacknuty hnutím Purity First.
Eh, takhle ty stránky vypadají už od doby, co vyšel ten Purity First trailer, takže už několik týdnů nazpět. :) Však v tom traileru je to i na konci zmíněno. -
Singleplayer ve hře Battlefield 3 bude jen o něco delší než (šestihodinová) kampaň Modern Warfare...
Tak přesně tohle jsem celou dobu tušil, dobrá práce EA, ukázkově jste vyjebali s hráči, teď jen aby multiplayer za něco stál. -
Přesně za 5 dní vyprší odpočítávání k odhalení nového PS3 titulu od firmy Namco Bandai.
To bude něco.. -
http://forum.madbrahmin.cz/viewforum.php?f=40&sid=9f35c0cfea93e157f5bb4c924bf3ff12
-
Video z prvního dne příprav akce Call of Duty XP 2011.
Tam bude ale deti.... -
To bys nepochopil ..
-
Sony představio 3D brýle HMZ-T1, které nabídnou 750 palcovou obrazovku s 5.1 prostorovým zvukem....
koukam ze po 3D bryli kopiruji i VFX3D :)
btw. zajimalo by me jak tam tech dvacet metru uhlopricky chteji nacpat :D -
Podle šéfů Nintenda byla hlavním důvodem nezájmu pařanů o Nintendo Wii absence HD grafiky.
Absence HD grafiky? co to je zas za nový pojem? :D to neni absence nějaký HD grafiky, ale prostě je to zastaralá grafika jak z roku 2000. -
Stephen Merchant (jehož hlas se postaral o namluvení Wheatleyho v dosavadních dílech herní série...
Musi, v Portal 2 byl skvely. -
Nostalgické vzpomínky
Tak jsem konečně dohrál Zaklínače 2 do konce. Musím říci, že to je fakt parádní hra a když si vzpomenu na to, jak jsme kdysi hrávali čtverečkové dungeony, tak si člověk říká, jaký pokrok to ty hry udělaly. Dokonce i na free herní scéně se objevují hry (http://cz.gamelicker.com/online-hra-battle-beavers-1119), které graficky předčí dungeony jako je Eye of the Beholder nebo Stonekeep. Hraje ještě mezi vámi někdo čtverečkové dungeony nebo jsou už zapomenuty? -
Jn hned za Wiičkem a před ps3. *3*
-
Zkoušel jsem obojí, a řekl bych že my problémy dělalo i Anthony Lings Coiffure... dneska si s tím budu ještě hrát tak snad na to přijdu...
-
CotW pro New Vegas ještě nejsou. Zkopíroval sis tam jen ty potřebné textury, nebo celý mod?
-
New Vegas
Potřeboval bych poradit od někoho z četné komunity Fallout new vegas. Chtěl bych si hru upravit shojo race modem, už jsem zkoušel všechno podle návodu ale vždy kdiž překopíruju do složky data mod i ostatní jeho requirements (ať už v jakémkoli pořadí) po spuštění my hra vždy spadne s tím že program přestal pracovat... prosím o radu jak to zprovoznit... P.S jednou už se my to spustit povedlo ale při výběru postavy se my asi 90% nových vzhledů vůbec nezobrazilo a v samotné hře pak místo některých npc chodily jen velké vykřičníky... -
Nová a povedená PS3 kampaň "Long Live Play" společnosti Sony s Kevinem Butlerem v hlavní roli.
A proto je Microsoft vždy až na druhém místě. *3* -
Práve u Gearboxu by som sa kludne ich DLC politiky zastal , tam predstavujú vpodstate to isté čo kedysi plnohodnotné datadisky kedysi a rozširovali hru . Na druhú stranu napríklad vyripovať obsah z hry len preto aby sa potom mohol predávať ako DLC je humus. čo sa týka drobností ako sú dodatočné zbrane , vozidlá a neviem čo , to je mi celkom ukradnuté , kto to chce ten si to kúpi a kto nie tomu to môže byť jedno ( a o tom že by si za ne niekt žiadal tolko čo zahru to som ešte nevidel )
-
Portal 2 si vede lépe na PC než konzoli PS3.
no zajisté, protože Valve na PC komunitě záleží.