-
a znovu to zopakuji pro méně chápavé: neobhajuji jejich politiku. tvrdím, že je to jejich věc. tím neříkám, že je to politika dobrá, ani tím neříkám, že je to politika špatná. naznačuji tím pouze, že nadávky na jejich adresu jsou hloupé a volba je vždy na hráči (hráč rozhoduje svou peněženkou, popřípadě může napsat mail někomu ze studia, žvatlání o tom v diskuzi je jako mlácení prázdné slámy nebo jak je to přísloví). takže s čím se mnou kdo má/nemá souhlasit, když řada lidí ani nedokáže vstřebat psaný text? proč mi podsouváš, že mi něco nevadí, když jsem o tom, co mi vadí/nevadí nenapsal ani písmenko? není slušné vsouvat někomu jinému do úst něco, co neřekl. překrucuješ fakta...
-
Ucho: ty ses proste rozhodl obhajovat tuhle jejich politiku a mas na to samozrejmne pravo, ale ne vsichni stebou musi notne souhlasit.Pokud ti nevadi ze ti za par let nauctuji za zbran do hry nebo za letadlo do simulatoru stejnou castku jakou si zaplatil za hru a ty je radostne obcstastnis je to tvoje vec, my ostatni se tomu budeme branit a snazit se jim nacpat trochu rozumu do hlav...
-
Do Borderlands 2 se zatím žádný DLC nechystá.
Ucho: ty ses proste rozhodl obhajovat tuhle jejich politiku a mas na to samozrejmne pravo, ale ne vsichni stebou musi notne souhlasit.Pokud ti nevadi ze ti za par let nauctuji za zbran do hry nebo za letadlo do simulatoru stejnou castku jakou si zaplatil za hru a ty je radostne obcstastnis je to tvoje vec, my ostatni se tomu budeme branit a snazit se jim nacpat trochu rozumu do hlav. -
abyste. "aby jste" je nesmysl. *5*
-
údajně kód v překladu odkazuje na stránku http://13311tower.com/ (kliknout na oko)
Username: uluru
Password: 11m13clinic
....teď babo raď co dál? :) -
Nic proti, ale aby jste se náhoou z hrubky nepos*ali češtináři...
-
Mass Effect 8 : Black Ops
-
buď rád, že tam nebyl potencionál *3*
-
jestly? Vážně?
-
Jedna z teorií, která se snaží odhalit, co ukrývá tajemný kód z Deus Ex: Human Revoluton, mluví...
Jsem zvědavej, jestli to totiž nepodělají tak by to mohla být docela výhra protože si myslím, že oblast 51 v univerzu deus ex má neuvěřitelnej potenciál a pokud si s tím autoři pořádně pohrajou bude to fakt síla... Viděl bych to jako normální datadisk... -
Betatest bezi uz vice nez rok... Ze zacatku pouze severni amerika. Staci se podivat na oficialni stranky / oficialni forum.
Az v nove vlne beta invites by meli pridat vyznamnejsi mnozstvi evropanu. -
Portal 2 si vede lépe na PC než konzoli PS3.
A co vlastně znamené to "po delší době hraní" ? (O_O) -
Alan Kertz (DICE) hlásí, že všechno prostředí na mapách v Battlefield 3 je (po delší době...
Tak už si be vyžvejkout mohli. Bude, nebude. Já si pod 100% destrukce představím jeden veliký kráter místo mapy. Jen nevím co tím myslí DICE... -
Do Borderlands 2 se zatím žádný DLC nechystá.
Na to dojde :D -
Mass Effect 3 nebude konečnou této herní série, ale bude koncem pro příběh velitele Sheparda.
Mass Effect 32 - return of zombie Sheppard -
Nééé, bude to pokračovat *13*
-
To chce novinku pozdržet, za chvilku se na ni podívat a pak bude vidět, že tam něco chybí (já bych nevěděl za pár minut, o čem to je) *3*
-
Mass Effect 3 nebude konečnou této herní série, ale bude koncem pro příběh velitele Sheparda.
jooooooooooooo !!!! a pak neeeeeeeeeeeeeeee !!! -
Alan Kertz (DICE) hlásí, že všechno prostředí na mapách v Battlefield 3 je (po delší době...
To znam a pak se clovek ale zasekne v tanku o bambusovou tyc... ve Vietnamu je to velmi oblibene. -
Pravidla a požadavky STEAMu nedovolí přijmout Minecraft mezi ostatní hry, které uvízly v této...
Hlupák...