-
V Batman: Arkham City na Vás bude čekat 436 riddlerovských trofejí.
Supr můj profilovej obrázek mluvý sám za sebe :) -
EA do podmínek instalace Origin upřesnilo, že získané informace z Vašeho zařízení nikomu neprodá...
EA = Activision -
Nevím, na čem toto tvrzení zakládáš. NHL 09 prodalo 0,8M kopií, NHL 10 asi 1,1M kopií, NHL 11 (zatím) asi 1M. Źádný decline tady nevidím.
-
Vyzkoušejte si otevřenou betaverzi Pokémon TCG: Black & White-Emerging Powers a... chyťte je všechny!
Žádné pvp? Tak to neberu. -
Objeví se v Battlefield 3 skutečný dinosaur nebo jde o fake?
Jedna se asi o pul roku stary vtip EA. -
Objeví se v Battlefield 3 skutečný dinosaur nebo jde o fake?
No, už by tam rovnou teda mohli přidat Bradavickou školu čar a kouzel, aby tomu dali korunku. Tohle bude fejk, doufám -
Osobně neznám moc lidí, kteří by na tuhle hru nějak čekali... Dřív ano, ale je vidět, že už i fandové hokeje mnohdy nemaji zájem o další ročníky...
-
Rozhodněte svým hlasováním, který z boxerů bude na obalu hry UFC Undisputed 3.
To nie je box ale MMA. -
Pokud byste měli v plánu zakoupit si všechny očekávané připravované hry s vydáním do konce...
Kecaj, neni tam napr. NHL 12 *3* -
Batman: Arkham City nebude závislé na službě Games for Windows Live!
Jen doufám, že ty achievementy (z konzolových verzí) nevyhodí do luftu jako EA a alespoň umožní podporu Steam achievementů. -
Pravdou je,ze nejake mirne chveni obrazu,setrvacnost apod by nebyly na skodu,ale na druhou stranu me to nikdy u valve her nejak nevadilo.
To same,ze si treba nevidis vlastni nohy trochu ten dojem kazi,ale nejak jsem na tyhle veci u valve her zvyklej uz od stareho halfa,takze me to nejak nevadi. -
při sprintu pravda lehké chvění je, problém je ale hlavně v nemožnosti koordinovat ruce a zrak, ne samotný třesoucí se obraz.
celková kinematik pohybu sourcových (spíš valvovských) her by šla rozhodně notně upravit, ale mě osobně to nijak neobtěžuje. -
Originální způsob, jak požádat svoji přítelkyni o ruku? Prostřednictvím mapy v Portal 2!
Aww, that's adorable! -
Pokud se soustredis na konkretni bod, tak urcite, ale precijen pri sprintu uz je nejaka deformace znat. Pouzil jsem na to asi blbej vyraz - nemel jsem na mysli zadny pseudodokumentarni orgie...
Hlavne to teda nebylo predmetem uvahy - spis jsem marne hledal ten hlavni duvod, proc na me ten pohyb pusobi tak straslive umele, a doufal, ze nekdo treba doplni.
Vam to u sourcovejch her neprijde?
Ten pohled tak neprirozene plave, zadnej pocit vahy, setrvacnosti, cehokoli...
Ne ze by snad ostatni soucasny FPS tohle nejak slozite simulovaly, ale prijde mi, ze source proste NECO dost zasadniho postrada. Nedari se mi to uchopit... -
Angelinu Jolie inspiroval film Lara Croft: Tomb Raider k adoptování prvního dítěte.
hezky!!! koukám tady někdo objevil ameriku! -
ono to působí filmově. jenže já ve hrách nehraju za kameru, kterou nese válečný zpravodaj, nýbrž za svoje virtuální oči
-
Důkaz, že na odpis Source Engine od Valve je ještě příliš brzy.
Tohle co tam je neni o source enginu tam pise ze pouzil na zapeceni svetel ve vray. takze jedine co resi source je nake hdr a odlesky pres zapecenou kubickou mapu. takovehle ho vysledku by se dosahlo pomalu i s idtech 3 enginem. -
Metro 2033
Dnes na Steamu hra Metro 2033 za 2,5 eur a to se vyplatí, kdo ještě nemá a koho ta hra minula *5* -
První pohled na Jeep Wrangler Unlimited z edice Call of Duty Modern Warfare 3.
A to dostanem ke které edici? Hardnered nebo Prestige? *3* *4* -
ano je to takk
parkrat sem se to snazil sledovat jakoze focus jestli se neco hybe a jde to aspon u me poznat jen kdyz se na to soustredim pokud se venuju veci na kterou se koukam vidim to porad stjene. Ale zas ono ty shake camy dodavaji dramaticnosti proto se to asi panovi vice libi.