Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Originální způsob, jak požádat svoji přítelkyni o ruku? Prostřednictvím mapy v Portal 2!

Tohle neni věc enginu, ale prostě že to Valve tak dělá. Tyhle efekty jsou strašně jednoduchý přidat, pár úprav do kódu a je to tam.
  • smejki
    shake-cam je podle mě totální blbost. lidský zrak funguje jako gyroskop, nehledě na pohyb hlavy.
  • Treba mne na Source nikdy nevadila grafika, ale ten pocit z pohybu je fakt udesnej.
    V dobe HL2 to byl asi standard, ale dneska jsem snad nehral hru, kde by se mi tak silne vnucovalo, ze hraju za bod plujici prostorem.
    Okamzity zrychleni, nulovej shaky-cam efekt, ... vlastne ani nevim cim vsim to je.
    Valve hry i tak miluju, ale timhle mi vzdycky zneprijemnovaly uvodni ponoreni. Zvyknout se da, no... : /
  • Jazz
    Vypadá naprosto nádherně!
  • Důkaz, že na odpis Source Engine od Valve je ještě příliš brzy.

No, těm co to řikaj to stejně stačit nebude, ty si budou mlejt svoje a pak zapnou Crysis 2.
  • V Battlefield 3 budete mít prý (narozdíl od Modern Warfare 3) dobrý pocit ze hry v mulťáku i ve...

EA se naváží, Dice ne.
  • Pokud byste měli v plánu zakoupit si všechny očekávané připravované hry s vydáním do konce roku, stálo by Vás to (v zahraničí) 2524$ (=42600Kč).

Hlavně, že v létě nic nevydají, a pak všechno najednou. Slovo konkurence jim asi nic neříká.
  • V Battlefield 3 budete mít prý (narozdíl od Modern Warfare 3) dobrý pocit ze hry v mulťáku i ve...

Uz to zacina byt vazne usmevne,jak se EA/DICE porad navazi do CoD a blaboli porad o tom,jak jejich BF3 bude lepsi a pritom se to tomu cod podoba vice a vice.
    Holt klasicky BF se uz asi nevrati.Tak snad ta RO2 se povede.
  • Tyhle exkluzivity pro ruzne platformy jsou nekdy az absurdni a vazne nechapu lidi,kteri jim za to jeste tleskaji .
    Napada me jediny duvod a to ten,zemuzou pred kamarady a na forech machrovat,ze ta jejich masinka ma o tolik a tolik exkluzivnich titulu vic.
  • To je sice pravda,ale na druhou stranu,moc her,ktere mys a klavesnici podporuji,neni.
    Navic ortodoxni konzoliste porad tvrdi,ze se prece nebudou "hrbit u klavesnice s mysi" kdyz se muzou rozvalit na gauci.
    Me osobne je to jedno,nedela mi problem si zahrat s gamepadem,ale klaveska a mys je mi milejsi.
  • Ja ti nevim,ale me to prijde spis jako BFBC2 rizle COD.
  • První dvě DLC hry The Elder Scrolls V: Skyrim budou časově exkluzivní (po jeden měsíc) pro X360.

Sony by mělo začít zastrašovat stejně jako MS, že pokud nebude hra vydaná ve stejný čas a se stejnými bonusy jako na ostatních platformách, tak nemá na PS3 co dělat :)
  • Stahujte a vyzkoušejte si betaverzi GTA: Vice City mapy v The Sims 3.

Teda... Klobouk dolů...

BF2 říznutej BFBC2, to je BF3 + novej engine. To je tak to, co ti BF3 nabídne, neni to revoluce a neni to tak úžasný jak nám EA řiká, pořád to má ale potenciál být jednou z nej her roku, protože upřímně BF2 mám dost rád. Ale já mám spíš pocit, že EA poslední dobou koní co se dá...
  • Mód s Half-Life texturami do MineCraft vypadá úžasně.

bože co to je za degeneraci dnesni doby? co na tom vypada užasně? to že to vypadá jak Half-Life 0.5?
  • SA-reg

PC Gaming is not dead?

Mám návrh na článek...
    Na nyní nefungující stránce www.pcgamingisnotdead.com byl odpočet k něčemu, co podle názvu "zachrání" PC hraní.

No a to velký odhalení bylo... tadadada... Razer Blade.
    http://extranotebook.cnews.cz/razer-blade-nejtenci-17-herni-notebook-na-svete.

Notebook za 2800 dolaru, což je něco přes 46000 Kč. Hahahahaha a výkon bude podobnej jako můj notebook za 20000 Kč, konkrétně Lenovo Ideapad Y570. Hahahaha.

Samozřejmě tady v ČR PC hraní vládne a konzole jsou Satan. Já vím, neberu vám to. Ale v USA a si asi myslí, že potřebuje zachránit. A podívejte se čím ho zachraňují. Hahahahaha. Pro koho to je? Applisty, kteří jsou zvyklí všechno 2x přeplácet? Hahahaha.
    Za 2800 doláčů si v USA pořídíte 2-3 konzole a hodně silný PC k tomu. Ale né. Tady máte notebook s drsným logem a světýlky....

Teraz nám už EA diktuje aj to, ako sa máme cítiť? WTF?

Kluci z DICE by měli řešit kvalitu hry a nejenom řikat o kolik jsou lepší než COD :D

To máš to isté... BF vs COD, GAY vs GAY...
  • Podle Kotaku bude PS3 verze Counter-Strike Global Offensive podporovat ovládání nejen skrze kláesnici...

staci si koupit mys a klavesnici.nevim proc zijete porad v praveku ze se da hrat na konzolich jen s gamepadem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit