-
CD Projekt RED na GamesCom potvrdil, že se v budoucnu setkáme s The Witcher 3 (Zaklínač 3).
Po tom, jak skončil druhý díl, jsem to i nějak tak čekal... Tak uvidíme, hlavně ať si na tom dají pánové z CD Projektu RED záležet a neuspíší vývoj -
Co je na něm originálního? Originální charakter by měl v něčem vynikat, ale on nevyniká v ničem. Charakterů, které mlčí je spoustu, stejně jako charakterů v různých speciálních oblecích nebo s brýlemi. Není jediný charakter užívající páčidlo (ani jiné zbraně) a podobné vousy jako Freeman má mnoho postav a jméno je téměř stejné jako Morgan Freeman, tak co je na něm originálního?
-
Já nejsem ty a Gordon je originální charakter.
-
John Carmack (id Software): „Kinect se může v dohledné době stát desetkrát lepším zařízením.“
Pravej cukr neni slovák, ty lemro! -
Děkuji za technickou...
-
Kam? Do krajiny buzerantov?
-
Vývojář Kim Swift, který stojí za Portal či Left4Dead, pracuje se Square Enix na tajném projektu,...
Technická: Kim Swift je žena. -
Nový PS přijde, tehdy až vývojáři vytěží z konzole maximum...
A Killzone 3 a nový Uncharted z toho tahá co? *16* -
Ani bych neřekl, o těch hrách tu bylo mnohem více článků, než o BF. Navíc narozdíl od nich se Battlefield snaží žánr někam posunout...
-
Jednou střelou ze snipera svého nepřítele v Battlefield 3 nezabijete.
*11* *11* *11* *11* *11*
Ešte že je tu tá Red Orchestra 2, inak by to už bolo vážne na vraždu... -
Unreal>Wow, první člověk dost inteligentní na to, aby si to uvědomil *4*
-
X360 či PS3 verzi Battlefield 3 si podle VGChartz.com předobednalo již skoro tři čtvrtě milionu...
Tak tak mas ve vsem recht *3* -
Dost řídce, musím říct.
-
Tak poslední dobou se nekritizuje CoD, ale nakládání Activisionu s touto značkou. To je rozdíl. *3*
-
V původní verzi Bad Company stačila jedna rána do těla kteroukoli jednorankou.
-
Jenže stejně nesmyslné novinky (které něco řeknou pouze člověku, kterého to zajímá) jsou tu i o CoD či nesmyslech od Blizzardu.
-
Není to těžké, já o svých oblíbených charakterech bez problému mohu komukoli vysvětlit, co je na něm tak úžasného, ale Gordon je pomalu vzduch, který nemusel mít ani model protože ho ani nevidíš - 2x mu vidíš ruce a párkrách ho ve hrách od Gearboxu (ne od Valve) zahlédneš.
EDIT: Co vysvětlit, já dokonce mohu najít video, které ukáže, proč je ten charakter tak úžasný, což s Freemanem nejde, protože s ním není žádné video. -
Zbraňové vybavení a vychytávky z Battlefield 3.
Lol XD -
Slyšel sem, že za 15 minut se objeví zpráva, že pokud vystřílíme munici, tak se zbraň dokonce sama nabije a nebudeme muset mačkat příslušnou klávesu! Já si snad tu hru i koupím!!! -
Hype some more.