Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem pro Dartha Vadera. Ale jenom tak napůl, Anakin se nepočítá.
  • sleepless
    Sorry, Lukas ma nahrano pres 30 hodin. Deus Ex jaksi neni hra, ktera je stavena tak, aby se hrala linearne po hlavni lince :)
  • Amylee.Anderson
    *8* *8* *8* *8*
  • Lukášův verdikt nad Deus Ex: Human Revolution se mírně opozdí, protože ta hra prostě ne a ne...

asi tak :) .. ono tech 18 hodin linearniho pribehu neni zadny maraton ... :)
  • Proč zrovna Gordon Freeman? Vždyť je to hrozný ňouma, který ani neumí mluvit. Jsou tam mnohem zajímavější charaktery.
  • Amylee.Anderson

Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...

Jestli nevyhraje Gordon, tak naběhnu s tim rotačákem do redakce :D
  • Rozhodněte svým hlasem souboj hrdinů. Kdo je větší borec, Ezio nebo Batman? Výsledek hlasování...

Gordon Freeman!
  • Když si ho dohrál, mohu se zeptat, jak na Tebe působilo (neberme v potaz jeho délku)? Jak Ti vyhovovali zbraně (jako například milé překvapení v podově Power Axe) či Jump pack?
  • Môžno je to tým, že v Rusku sa obecne hrozne piráti, a tak je Steam nútený ísť na absolútne minimum.
  • helgi

Hlídejte si Steam stránku Warhammer 40,000: Space Marine, hratelné demo by tam mělo přistát co...

Však jsem ho právě dohrál... díky!
  • Dlaha

Až vývojáři z Gearbox dokončí Aliens: Colonial Marines,vrhnou se podle OXM na vývoj Duke Begins....

Perfect
  • Tlačítko na stáhnutí dema tam je asi od 18. srpna, protože ten kdo předobjednal hru na Steamu měl dřívější přístup, ale do dnešní půlnoci - u nás 8-9 hodin ráno - nebude fungovat. Proto se stačí podívat o kousek níže, kde v mém příspěvku je řešení, jak ho stáhnout již teď.
  • Hlídejte si Steam stránku Warhammer 40,000: Space Marine, hratelné demo by tam mělo přistát co...

Uz je tam cuftlik "Download demo" ale stahnou porad nejde :/ Demo uz je i primo v nabidce kdyz hledas space marine.
  • Podívej se níže, co jsem psal...
  • MidnighT91

Hlídejte si Steam stránku Warhammer 40,000: Space Marine, hratelné demo by tam mělo přistát co...

Je to myšleno v rozmezí dnů nebo hodin ?
  • fixcz
    Valve ceny doporučuje, vydavatel je stanovuje.
    Valve ceny nemá "v pořádku". Jejich hry prodávají na Steamu v západní Evropě s kurzem 1$=1€, východní Evropa má ceny nižší.
  • Thorgall
    Díky moc. To čekání na steamu bylo děs.
  • fixcz
    Opravdu? A jaké další daně kromě VAT musí platit společnost mimo EU, která chce prodávat v EU? Jak vysokou VAT vůbec při nákupu ze Steamu platíš?

A proč zákazníci z Austrálie platí ještě vyšší částky než ti z EU, nebo mnohem vyšší částky než zákazníci z US? Daně? Myslím že ne.
  • jesusek
    Heh, chytré. Dík za radu. *4*
  • zx_spektrum

Nového RollerCoaster Tycoon od Frontier Entertainment se tento rok zřejmě nedočkáme.

A to je dobře. Já bych radši RCT ve kterém by měl prsty Chris Sawyer.
    RCT1,2 *1*
    RCT3 *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit