-
Jasně, ve střílečce, kde hráč běžně odpráskne padesát lidí za minutu je nerealistické poškození dost zásadní...
-
Přesně, první, co mě napadlo, že pobíhat tam s tím nákupním košíkem na hlavě, by asi bylo dost legrační.
-
Ms Edwards, 34, added: “My kids don’t see anything like that. They don’t even see kissing on TV.-evangelíci?
-
Tomu snad ani sam neveris,ze ne?
-
Rodiče zakoupili k narozeninám svému jedenáctiletému synovi PS3, na jehož harddisku se nacházelo mnoho erotických fotek a videí. Zděšeným rodičům se již obchod omluvil a nabídl kompenzaci - novou konzoli a nějaké hry k tomu.
Hry jak jinak než erotické *4* -
Sakra to bude drahý...
-
Rodiče zakoupili k narozeninám svému jedenáctiletému synovi PS3, na jehož harddisku se nacházelo...
Darek v darku :D -
Až tě vyskillí KinectKanec tříkrát po sobě na gamepadu, nožem, tak nebreč *6*
-
Musí, ne nesmí...
Ale někdo má naděláno v kalhotech *14* -
Podívejte se, jak by asi mohl vypadat hlavní hrdina v samurajské verzi Assassin’s Creed.
Ten klobouk má ale mírně neaerodynamickej tvar a asi by docela překážel při skákání :) -
Dál se snad už ale nedostane. Upřímně, další obsah v podobě kampaní dělá větší problém s naplněním lobby, protože přiznejme si to, hráči od L4D odchází, protože má nejen na dost bugů (ale Valve je opravuje, pomalu a jistě), ale hlavně dementní komunity, se kterou většinou nedohrajete VS do 3. mise, takže teď se místo DLC snad budou soustředit na jiný věci...
-
Stačí zajít za lidmi z 501st legion: http://www.501st.cz/ :)
-
Uz jsem ani nic jineho necekal :( ... Doufam, ze nas necim prekvapi 22. rijna, v den 10. vyroci vydani GTA 3. Kazdopadne na Gamescomu meli spolecne s 2K nejakou obrovskou boudu ( http://www.youtube.com/watch?v=7r_oAx7zg98 ) ... mozna kluci z Games videli neco, o cem jeste nesmi mluvit :)
-
Zajímavé je, že L4D2 se k tomu blíží. Není to sice úplně jako TF2, ale je to dost blízko.
-
Gabe Newell oznámil, že DotA 2 čeká podobný model a hojnost aktualizací jako známe z Team Fortress...
Takže vydávaj GOTY edition Modern Warfare se všema DLC? XD -
Cosplay pro Games.cz
napadlo mě dát serveru Games.cz takový malý dárek v podobě hromadného cosplaye na motivy SW. Potřebuji pár lidí v pytlovině a asi miliardu stormtrooperů *6*.
Tak hybaj, ať to stihnem do spuštění SWTOR! -
A máme tu další Cosplay - tentokrát je to Elizabeth z Bioshock.
Left 4 Dead neni typ hry, která je stavěná na DLC, alespoň ne formou TF2 DLC -
GamesCom
Takze od Rockstaru zase nic? -
Cosplay Elizabeth
Podle mě nejpovedenější cosplay ze všech *14* -
A pak vydali Left4Dead 2 -> *5*