Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin

Peter Molyneux se Vás chystá s Fable: The Journey dohnat k slzám.

Jak jsem teď tak koukal na videa, tak mu asi nedá zrovna moc práce;) Neee, nechci bejt nekorektní...uvidíme ;)
  • FIFA Manager 12 byl vyvíjen ve spolupráci s fotbalovými fanoušky.

Já bych dal Amnesii, protože ta hra měla neskutečnou atmosféru a nebo Portal 2. ME2 si určitě takové hodnocení nezaslouží, protože takových her tu je spousty.
  • Odulin

dojem

Dovolim si nesouhlasit. Mně se líbí o dost víc jak je....přijde mi o dost stylovější...a že jsem se na ni nakoukal hezkejch pár hodin:))
  • Sony prodloužilo možnost využít Welcome Back balíček do zítřka.

spadá do toho balíčku jen těch 5 her, nebo i 30 dní Pluska zdarma? Díky za odpověd :)
  • ..i kdyz... V RDR jsem zase v podstate protrpel cely Mexiko - to bylo fakt o celkem o nicem.
    Pro me jsou tyhle dve hry srovnatelny, a nejaka vyrazne lepsi pecka me teda nenapada.. ?
  • Ale... mohlo byt mnohem hur. ME2 je skvela hra. Dokonaly neni holt nic...
    Co bys volil ty? Me napada snad leda Red Dead Redemption, ktery je tak nejak... celistvejsi?
  • smejki

Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.

IGN=Hype Machine... *4*
  • Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.

Se snad po*rali v kine ne?
  • Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.

No, je to otázka názoru IGN. Mass Effect 1 byl super zábavou. Dvojka pro mě byla velké zklamání.
  • V rané fázi vývoje se prý Uncharted: Drake’s Fortune podobalo hře Biohock.

Jak je to ted s tim filmem?
    Na IMDB neni nic, ale na CSFD z nejakyho duvodu tvrdej "Hraji: Robert de Niro, Joe Pesci", coz by teda byla neskutecna pecka, ale netusim v jakejch rolich : D

Mimochodem sotek opet v akci, bleskari...
  • Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...

Ještěže se na xboxu nekrade! *1*
  • Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...

Myslim že tam máte chybu . Hra vychází za 3 měsíce ne za 3 týdny
  • Mě se teda líbí víc taková jaká je. Alespoň nevypadá tuctově a člověk si ji nesplete.
  • Jj vypadá to jak ženská, tu hentai hnusku by nepochcal ani pes.
  • Teaser trailer na fanouškovský film na motivy Left4Dead.

Doufám že bude i film , vypadá to výborně
  • Musim s tebou souhlasit... ten image ucitelky matematiky mi nesedi ani trochu...
  • Treyarch si v DLC Annihilation do Call of Duty udělalo srandu z vlastní chyby, která se vyskytla...

Já myslím, že tvůj Avatar mluví za vše. Jinak souhlasím s prvním komentářem.
  • Mahcake
    Bohužel, musim s tebou v tomto případě nesouhlasit. Jestli si hrála hru, víš o čem mluvim.
  • Amylee.Anderson

Jak by vypadala Bayonetta v západním stylu?!

Myslim si to jenom já, nebo to vypadá mnohem líp?
  • Poklidná ukázka dne v Grand Theft Auto IV.

uz si jen dat pivko a cigo,relax :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit