-
Peter Molyneux se Vás chystá s Fable: The Journey dohnat k slzám.
Jak jsem teď tak koukal na videa, tak mu asi nedá zrovna moc práce;) Neee, nechci bejt nekorektní...uvidíme ;) -
FIFA Manager 12 byl vyvíjen ve spolupráci s fotbalovými fanoušky.
Já bych dal Amnesii, protože ta hra měla neskutečnou atmosféru a nebo Portal 2. ME2 si určitě takové hodnocení nezaslouží, protože takových her tu je spousty. -
dojem
Dovolim si nesouhlasit. Mně se líbí o dost víc jak je....přijde mi o dost stylovější...a že jsem se na ni nakoukal hezkejch pár hodin:)) -
Sony prodloužilo možnost využít Welcome Back balíček do zítřka.
spadá do toho balíčku jen těch 5 her, nebo i 30 dní Pluska zdarma? Díky za odpověd :) -
..i kdyz... V RDR jsem zase v podstate protrpel cely Mexiko - to bylo fakt o celkem o nicem.
Pro me jsou tyhle dve hry srovnatelny, a nejaka vyrazne lepsi pecka me teda nenapada.. ? -
Ale... mohlo byt mnohem hur. ME2 je skvela hra. Dokonaly neni holt nic...
Co bys volil ty? Me napada snad leda Red Dead Redemption, ktery je tak nejak... celistvejsi? -
Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.
IGN=Hype Machine... *4* -
Se snad po*rali v kine ne? -
No, je to otázka názoru IGN. Mass Effect 1 byl super zábavou. Dvojka pro mě byla velké zklamání. -
V rané fázi vývoje se prý Uncharted: Drake’s Fortune podobalo hře Biohock.
Jak je to ted s tim filmem?
Na IMDB neni nic, ale na CSFD z nejakyho duvodu tvrdej "Hraji: Robert de Niro, Joe Pesci", coz by teda byla neskutecna pecka, ale netusim v jakejch rolich : D
Mimochodem sotek opet v akci, bleskari... -
Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...
Ještěže se na xboxu nekrade! *1* -
Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...
Myslim že tam máte chybu . Hra vychází za 3 měsíce ne za 3 týdny -
Mě se teda líbí víc taková jaká je. Alespoň nevypadá tuctově a člověk si ji nesplete.
-
Jj vypadá to jak ženská, tu hentai hnusku by nepochcal ani pes.
-
Teaser trailer na fanouškovský film na motivy Left4Dead.
Doufám že bude i film , vypadá to výborně -
Musim s tebou souhlasit... ten image ucitelky matematiky mi nesedi ani trochu...
-
Treyarch si v DLC Annihilation do Call of Duty udělalo srandu z vlastní chyby, která se vyskytla...
Já myslím, že tvůj Avatar mluví za vše. Jinak souhlasím s prvním komentářem. -
Bohužel, musim s tebou v tomto případě nesouhlasit. Jestli si hrála hru, víš o čem mluvim.
-
Jak by vypadala Bayonetta v západním stylu?!
Myslim si to jenom já, nebo to vypadá mnohem líp? -
Poklidná ukázka dne v Grand Theft Auto IV.
uz si jen dat pivko a cigo,relax :-)