-
ta prodavačka by si asi moc údajů nezapamatovala...
-
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
Tak mi zde napiš svůj zdroj z těch před 18 měsíců. -
Hmm,nevsiml jsemi si,ze bych neco takoveho ve svem prispevku psal.Bez si vestit ze sve kristalove koule nekam jinam hele....
-
Ne kazdemu bylo dano,aby takove poznamky pochopil no *1*
-
Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...
Trošku komplexnejší vtípek a už je oheň na střeše. -
Zdravím pane nikdyjsemnestahlhrufilmanimp3anineulozilobrazekzinternetu.
-
ted ses ztrapnil...když věci nechápeš, nereaguj na ně.
-
Tak to je dobra blbost. A jak to jako podle tebe PS3 pozna, k jake telce je pripojeny. :) -
Uncharted 3 si nejvíce užijete ve 3D.
Pozor, ale jen na televizích od SONY. -
Co na to říct... no tak si na**r.
-
Do osmnácti měsíců prý mobily zvládnou zobrazit stejnou grafiku jako současná generace konzolí...
olol. To už se říkalo 18 měsíců zpátky. -
Nesnášíš češtinu ale používáš ji? Hmm mluvit o pokrytectví.
-
Na co tu kreditku tedy máš? Prodavačce jí taky neukážeš? Pokrytče.
-
Crytek se podle šéfa Microsoftu zamiloval do Kinectu.
To je paráda, celej kvájtek si projíždí anus kinectem. -
jj pirat si to vzdycky nejak obhaji *1*
-
nebudu nikam posílat údaje o svý kreditce, ať mi slevy na STEAMU vylížou prdel, já su to radši stáhnu
-
Jj,trine je skvela zalezitost a za tu cenu,to je zadarmo.Tesim se na dvojku jako malej.
-
Pátý den v Summer Camp STEAMu přinesl slevy na Bully, Singularity, Doom 3, Homefront a další tituly...
Hlavne to Trine za cca 50Kc, to je povinost pro vsechny co to jeste nemaji. S temahle slevama at mi nezkousi zadnej warezak nakecat ze hry jsou drahy. -
Na DLC1 Exploration Pack do Test Drive Unlimited 2 se stále pracuje.
To zase bleskar neco nasel... nevadi, ze DLC1 Exploration Pack uz davno vysel? -
Nerikam ze to ma byt JEN o tom.
Zkratka je to podle me krasnej kompromis. Kdyby to vyhralo CoD, tak to dokonale odrazi to, co je na dnesni dobe spatne (podle me). ME mi vesmes reprezentuje to, co je na ni dobre.
A tem redaktorum nejspis taky...