-
Filmová adaptace Uncharted má nového režiséra - úspěšného Neila Burgera.
Bylo by možné dávat takovéto odkazy na imdb? Nebo je to kvůli češtině? Já jen, že toho na csfd moc není :) Ale pokud je to problém, tak holt nic...vždy si to dovedu najít i sám... :) -
"ale nečekejte nic, co by se týkalo pokračování Half-Life."
Jen jsem narážel na možné prodlení mezi HL2 a HL3 (nebo Ep.3). DNF měl mezi prvním ohlášeným datem vydání a skutečným datem vydání mezeru více jak 10 let. Mezera mezi Star Wars: Ep. 6 a SW: Ep. 1 byla celých 16 let. O ST se nikdo nebaví :P -
Video prezentující možnosti handheldu Playstation Vita.
Video nefunguje, píše to: Toto video je soukromé. Omlouváme se. -
Jj, tak to se po něčem mrknu a zkusim tátu překvapit;)
-
Pro PC je spousta pokracovani Quadrax od fanousku (zdarma ke stazeni).
-
Za 10$ *11*
-
Pamatujete si na výbornou logickou hru Quadrax od Cauldronu? Právě se dočkala znovuzrození pro...
Jééé té by měl táta radost. Quadrax patřil k jeho oblíbeným...spolu s marble drop a hlavně lode runner:) Škoda, že to není na PC. -
Bethesda si nechystá dopředu DLC balíčky pro Skyrim
Ale naopak, chystá. Jenom tvrdí, že zatím neví, co budou obsahovat. Bude jich prý méně a budou masivnější než v případě Oblivionu a Fallout New Vegas. Rozhodně prý nebudou násilně vytrhávat něco z finální verze hry, jen aby to mohli použít pro DLC (aneb říkáme vám to, co chcete slyšet – Pete Hines, Bethesda PR). -
Snipeři nebudou mít v Battlefield 3 (tak jako dříve) k dispozici klasického hejkala.
Předpokládám, že se "hejkal" za týden po vydání hry ukáže v DLC. *11* -
Jestliže do neděle získá 20000 hráčů Left4Dead 2 achievement Stream Crosser, vydají vývojáři...
No, neni to tak dávno, co mě komplet GTa 4 na Steamu vyšel na Steamu jen na 120 Kč, takže tahle sleva proti tomuhle nic moc :). -
špatná reakce
-
"Nová Star Trek hra vyplní v příštím roce mezeru v příběhu mezi prvním (2009) a druhým (2012) dílem filmu."
Rofl! Nějaký zmatený si šéfe. *1* -
To nevíš, že Valve teď dělají předělávku Duka na objednávku? A další half life bude díky G-manovým schopnostem propojen s universem Star wars na které teď koupili Valve práva, teda podle prozatím uniklých informací z projektu pod kódovým jménem Gordon Freeman: new hope for release. *11*
-
Sedmý den v Summer Camp STEAMu přinesl slevy na The Sims 3, Lost Planet 2, Gothic 4, Left 4 Dead 2...
a GTA IV complete za 200 -
Podle nového zahraničního průzkumu je průměrný věk hráče 37 let.
jestli do toho pocitaj smartphony, handheldy a casual hrace (+ browsery? 42% of gamers are female) tak to o necem vypovida..
kazdopadne znal jsem dost lidi nad 40 i 50 kteri hrali treba operation flashpoint, ale spis je pritahla vojenska zkusenost z minulosti
problem je ze pro nasi ne-casual generaci 30+ uz neexistuje uz moc kvalitnich her tak to skoro nikdo nehraje -
Eh?
-
Něco mi říká, že DNF hravě překonají, troufají si ale i na Star Wars (pauza mezi starou a novou trilogií)?
-
Potvrzeno: Valve na GamesCom ukáže DOTA 2, ale nečekejte nic, co by se týkalo pokračování Half-Life.
Nečekal jsem, doufal jsem ale nečekal jsem. *4* -
Ve Far Cry 3 budete muset čelit morálním dilema.
Tento komentář vyhlašuji ''Komentářem týdne''. -
29 potvrzených zbraní z Modern Warfare 3.
ten co vypracoval ten prehled nema moc poneti o vlastnostech jednotlivych zbrani a munice ..