-
Špatnéj napis = Fail
Jinač co jsem tím chtěl říct: Kdyby jsi tam dala Gaye tam by všichni řekli že ta hra je Gay (no pun intended)
Když tam dáš lesby všichni nerdi si hru koupí -
Brýle s technologií, která je inspirovaná té z Kinectu, pomůže zrakově postiženým k lepšímu...
Gays = Gays
Lesbian = Hot!
Gay sex = Vomit
Lesian Sex = Extreme Boner
Asi takhle -
Nevím, zda to už opravili, ale Arma se nedala hrát, protože si myslela, že je nelegální, takže dělala neuvěřitelnou paseku...
-
Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...
díky moc! stihli jsem to tak tak :) teším se hlavně na MoW ten jsem vždycky chtěl vyzkoušet a arma bude suprova už jsem hrál free verzi a paradá tak znovu díky *3* -
Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...
Arma II zdarma good :D -
Co je hezčí než živá Lara Croft? Dvě živé Lary Croft - navíc když to válí u tyče...
Hm dobry no. Ale co se tyce pole-dancingu tak je to otresny, ty holky nic neumej, navic ta tyc je proste spatne pridelana, takze je to dost hrozny. -
V dnešní sexistické společnosti takový názor moc neprosadíš.
-
Takže klasika, jo?
No něco se stát muselo, ne?
Beru to tak, že se děvkař s tím micíkářem utrhli ze řetězu *1* -
Vědecky ti to nepovím, ale rozdíl v tom je.
Možná vytvořenej uměle (zažitejma společenskejma normama), ale... Je.
Krom toho co slýchám sám bylo i spoustou studií prokázaný, že samičky jsou obecně mnohem blíž tomu "bi" středu, zatímco samečci jsou hodně ostře "hetero", nebo "homo".
A vůbec - není to jen dnešní společností - snad sama víš, že mechanismus přitažlivosti je u dam "kapánek" složitější... -
třeba v sumě neotenických znaků takového páru *1*
-
A já mám stejný pohled na ženy. Nevim, jaký je rozdíl mezi dvěma ženskejma a dvěma chlapama. Homo jako homo.
-
nejde o to co, ale pokolikáté už.
-
tímto spotem svému zákazníkovi tvůrci říkají, že si myslí, že slintající pudy ovládaný prasák.
-
Protože dva gayové jsou opravdu nechutní *3*
-
Podle mě budou diskuze na internetu vždycky takové, dokud budou anonymní a dokud tu nebude parta moderátorů pořád dohlížet a často banovat. Temp-ban je úžasná věc.
-
Však já taky, ze strany tiscali sem velmi spokojen ale s komunitou to stále dře a často si připadám jako v diskuzích novinky.cz
-
no, pamatuji casy, kdy to tady byvalo i mnohem horsi ;o) Od prerodu Tiscali jde pozorovat jiste zlepseni, diskuze jsou "vice" moderovane (pred tim snad nebyly vubec) a celkove bych se dostal az k pochvale. Se soucasnou podobou i obsahem Tiscali jsem osobne velmi spokojen. Jen tak dal!
-
Škoda, že ty rozumní lide nepřesedlali na tiscali protože tady ty diskuzi nejsou taky žádná sláva.
-
Co tady neni? :)
btw ta reklama je jeden velky marketingovy fail. Poukazuje na to, ze ta hra musi byt fakt hodne spatna. Nerikam ze je, ale ta reklama to vylozene rika :)
Ja nahotinky rad, ale v pripadech jako tento je to silne kontraproduktivni. Kvuli podobnemu pripadu jsem pred dlouhou dobou uplne prestal navstevovat bonusweb. Kdyz chci pocist o hrach, du na herni server, kdyz chci erotiku, tak jdu jinam ;o) Podle ubytku lidi v diskuzich na onom serveru je rozumnych lidi nastesti zda se stale dost....
EDIT: jo takhle, uz jsem tu posledni vetu pochopil :D -
Holky v bikinách po sobě cákají vodu, cvičí, líbají se... aneb jak nalákat diváky na trailer...
Kdyby se tam k sobě přibližovali k políbení dva gayové, tak tu reklamu všude zakážou, všichni jsou pohoršeni a tady to vubec neni....