Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neztrácí to pak smysl, když daruješ sám sobě? :) Teoreticky můžeš slavit každej den, že jsi ještě na světě. *1*
  • Limbo vyjde na PSN 20. července, na Steam dorazí 2. srpna.

Paráda, druhyho srpna mám zrovna narozky. Už vím, co si pořídím za dáreček :)
  • obracenyKybl
    Já bych to viděl i nadějně, jelikož mně pokračování her v rukou IOI ještě nezklamala (Kane & Lynch hry jsem nehrál). Dokončí nového Hitmana, bude to parádní hra a pak, hůrá, tvořit Freedom Fighters *4*
  • MrSanta
    To mi povídej *4*. Ken Levine se nechal slyšet, že pokračování System Shocku nezavrhuje - naděje umírá poslední. Vydělají spousty penízků na BioShock: Infinite a pak nám třeba splní dlouhodé přání - System Shock 3 *1*
  • IO Interactive se zřejmě v budoucnu vrhne na pokračování Freedom Fighters.

To bych byl jedině rád :-) Když se na to vrhnou, doufam že z toho neudělaj blbost jako většina dnešních pokračování... FF je perfektní hra
  • V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.

To se vědělo už v ten den
  • skaven123

Irrational Games (Bioshock) se cítí být ovlivněno hrami jako je Batman: Arkham Asylum.

keby boli ovplyvneni radsej System shockom *12*
  • Cosi

První ozánky do Call of Duty Elite budou rozeslány 14. července.

Pozor na překlep "ozánky". Asi se v tom trochu vyžívám. Tak mi to odpuste. *4*
  • V pátek odhalená doporučená a minimální HW konfigurace pro Battlefield 3 byla smyšlená.

Kupodivu :D, pro Tiscali: stačilo by aspoň číst komenty *1*
  • Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.

Stále doufám v návrat série M&M. I když moc optimisticky to nevidím *9*
  • Už aby ta hra vyšla, začíná být moji noční můrou *2*
  • to nevím mě o vypsalo že maj zatím málo kodu tak začnu s MoW
  • Cosi

Tento týden má být pro fanoušky Batman: Arkham Asylum fantastickým.

*1* Arkham city, vztahuje se to k novému dílu. I když samozřejmě fanoušci dílu prvního to budou dozajisté taky.
  • Buď v klidu, víkendový gulášek se ohřívá jen o víkendu a jaké přísady se do něho dají závisí na tom, co se urodilo (především) za poslední týden *3*
  • Nejede. A kód se aplikuje tak, že ty hry hodíš do košíku a tam aplikuješ příslušné slevy. Návod na to mají ve FAQ.
  • Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...

A ted uz to nejde ? :D porad hledam , kam mam zadat ten kod :D
  • ucho
    08.07.2011 v 17:36 jsem to tady v bleskovkách psal...

já to stihl :D
  • Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...

Upozornit na to hodinu před koncem akce... Trochu ostuda. Zvlášť, když toho byl plný Twitter (a i další místa, kde se alespoň trochu diskutují hry) snad už v pátek.

Stihl to nekdo ? Ja ne : /
  • zx_spektrum

Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...

No to jste teda fakt nemohli napsat dříve, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit