-
Bioshock: infinite
Celá verze videa je venku!
http://www.youtube.com/watch?v=Bbf2L62I6g8&feature=relmfu -
Porovnejte mezi sebou skutečný Yemen a jeho ztvárnění v Uncharted 3.
Nevim jestli zrovna tyhle screeny jsou mezi sebou porovnávat -
Vtipálek vlastnící doménu ModernWarfare3.com, na které ještě před pár dny bylo "toto", nyní...
Njn, humor je celkem subjektivní věc, věřim, že někdo se určitě zasměje. -
Vtipálek vlastnící doménu ModernWarfare3.com, na které ještě před pár dny bylo "toto", nyní...
No, já neřikám, že miluju Activision. Nenavidim je stejně jako předtím, jen teď se jim vyrovnalo EA a považuju obě za zhruba stejné zlo... -
být pointa mého příspěvku ;o) Radost by se v tomto případě nedala ani vyčíslit, ani slovy vyjádřit ;o)
-
Vždyť je to vtipné: "Dobrý den panstvo, je čas na definování pojmu: Jako která hra to vypadá? Dnešní soutěžící je Call of Duty Modern Warfare 3, střílečka vyvíjená společností Activision, pojďme se podívat na malou ukázku z traleru a pak mi povězte na jakou hru to vypadá. --- Jestli jste odpověděli: Kure vsky stejně jako Modern Warfare 2. Odpověděli jste správně." A pak to ohromně blikající Modern Warfare 3 stojí za ho vno. Úsmě na tváři mi to vyvolalo.
-
Vážně ?
Nejdřív nenávidíte Activision a milujete EA, pak zas nenávidíte EA a milujete Activision, wp kids *3* -
Nemám rád COD, ale tohle mi moc vtipný nepřijde, nesnášim, když někdo předem zatracuje hru (i když u COD....) a k tomu ještě další nevydanou vynáší do nebes. Docela bych se smál, kdyby MW3 vytřel v oblasti kvality zrak Battlefieldu. Sice BF mám hodně rád, ale na jednu stranu bych to EA přál, dostali by pořádně studenou sprchu, kterou poslední měsíce docela potřebujou. MW3 nemusí být tak špatný, dělá na něm většinou úplně novej tým, takže jistá naděje je, ale zase jsou ty očividně zkopírované pasáže z MW2 :P. Ono super engine a skvělé scény které vidíme v trailerech nám moc o hrách neřeknout, ať je to COD a nebo BF3 -
Já z nich očekávám většinu .
-
*7*
Mě to třeba zajímá .
A celkově by mě zajímalo co je to za novej stupidní výraz "japko" . -
Microsoft na podzim spustí službu Xbox Music, která bude obsahovat 11 milionů písniček.
Předpokládám, že to bude opět jen North America only a ona zpráva to jen zapomněla/nemohla zmínit... -
Chystá se herní adaptace gamebooku Fighting Fantasy: Talisman of Death.
Hry podle gamebooků by mohli bejt jednou z nejjednodušších vykradaček co se týče scénáře. -
Beat Hazard Ultra příchází po PC a XBLIG i na PSN, vylepšená o multiplayer.
tak multak ma i na PC, nak tu formulaci nechapu. -
Tak to si prdlajz japko. Nechápu proč sem furt dávají ty nesmysly japonský jako je ten žebříček nejprodávanějších her - kvůli tomu, že je odtam ps3? ..
-
To bys byl posranej blázen :)
-
25 nejočekávanějších her podle výsledků ankety Famitsu.
A ja z nich neocekavam zadnou *1* -
No ještě to tak. To bych se radostí zbláznil a podělal zároveň ;o)
-
Ono spíše taky potěší, když něco dobrého vyjde akorát na narozeniny. Na ty moje třeba vyjde Deus Ex HR ;o) No a taky si ten dárek budu muset přidělit já :)
-
Takže jsme se o tom už později neměli zmiňovat?
-
Díky - opraveno.