Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

Potvrzeno: Valve na GamesCom ukáže DOTA 2, ale nečekejte nic, co by se týkalo pokračování Half-Life.

Hajzli!
  • Potvrzeno: Valve na GamesCom ukáže DOTA 2, ale nečekejte nic, co by se týkalo pokračování Half-Life.

Ze me to ani neprekvapuje.Radsi nic neocekavat ,nez byt pak zklamany.Sak ono to pokracovani HL driv nebo pozdeji prece jen prijde....
  • MrSanta
    Možností je mnoho, můžeš si třeba nechat vystavit kreditku s měsíčním limitem a tu používat na internetové platby. Nebo si nechat vystavit plast s pevně danou částkou a tu si jednou za čas vždy dobít...
  • Cosi
    Podle mě se jedná o průzkum trhu. To je zbytečně moc brzy.
  • MickeyMutant

Skyrim

Tip pro redakci – rozhovor s tvůrci o Skyrimu:

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1207390-skyrim-fan-interview/
  • V Tescu - oddělení pro obsluhu dementů.
  • Siluety dvou bojovníků ze Soul Calibur V, kteří budou odhaleni na ComiConu.

Jsi zdravý? Píše se tam do !!18 MĚSÍCŮ!!
  • Do osmnácti měsíců prý mobily zvládnou zobrazit stejnou grafiku jako současná generace konzolí...

ukašte mi prosim kde bich si mohl ten mobily koupit???
  • jj díky :) stejně jsem to tam už nenašel a myslím si, že jsem ani o moc nepřišel ;)
  • Zobrazit neznamená využít....
  • Italská policie zadržela několik lidi, jenž jsou podezřelí z aktivního členství v hackerké...

tak tam je problém především v tom, že konzole mají výstup pro gigantický televize nebo hi-def monitory. Pokud chce někdo dělat HDR efekty na 100 pixelovym mobilu, tak proč ne... akorát je nikdo pořádně neuvidí. A co se konzolí a jejich textur týče, tak myslim že mobily si s nima už teď můýou plácnout.
  • Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...

Moja nová PS3 sa u mňa hreje už celý týždeň a už môžem začať šetriť na novú :)
  • Resistance 3 bude obsahovat PSN Pass. Škoda, že nikdo netuší, co to znamená.

Já to vím. A krom toho to bylo několikrát vysvětleno. Pro bližší informace si pusťte White Knight Chronicless 2. Ale abych tu někomu ušetřil čas - je to protibazarové opatření.
  • Podle taiwanského partnera společnosti Sony se dočkáme PS4 s pohybovým ovládáním již začátkem...

No, ona série Wizardry patří mezi to nejlepší, co kdy v oblasti her vzniklo, takže kdyby kvůli nějaké hře, tak ať je to aspoň právě tahle. :-)
  • ucho
    RavenHolm: člověk by měl čekat zneužití karty všude a podle toho k tomu přistupovat. možnosti zde jsou. tedy se dá minimalizovat riziko i pro případ, kdy údaje o tvé kartě zjistí kdokoli...
  • RavenHolm
    Bacha na to. Steam si pamatuje údaje kreditky nezávisle na PC.

Hmm, tak to si myslim take nehrozi *3*
  • Do osmnácti měsíců prý mobily zvládnou zobrazit stejnou grafiku jako současná generace konzolí...

To je dneska april? *2*
  • Ve Far Cry 3 budete muset čelit morálním dilema.

Já žádnýmu dilema čelit nebudu. Střelím, co se pohne;-)
  • Proč ne? Říká ti něco pojem "paměť na čísla"? Nebo třeba skrytá kamera? Nebo terminály schopné kartu zkopírovat? A víš vůbec, že Steam si tu kreditku nemusí vůbec pamatovat? Stačí zaškrtnout jedno políčko. A navíc, informace o kreditce se ukládá jen místně, pokud vím, to znamená na klientovi a to znamená, že to na jejich serverech vůbec nebude. Dokonce si můžeš koupit "kredit" na Steam a tu kreditku pak vůbec nepoužívat. Ale né, ty radši budeš rebelovat a šířit svou nesmyslnou paranoiu dál a ještě drze prohlašovat, že "si to radši stáhneš".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit