Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Homepage hackerské skupiny LulzSec byla (takto) hacknuta skupinou TeaMp0isoN, kterou vede teprve 17...

Sice tomu vubec nerozumim ale tuhle hackersko-nerdovske undergroundove bitvy me docela bavi :o)
  • Odulin

Homepage hackerské skupiny LulzSec byla (takto) hacknuta skupinou TeaMp0isoN, kterou vede teprve 17...

:) Válka hackerů....pěkný. A 17 letech týpek jim to pěkně nandal. Snad je aspoň LulzSec zlostí bez sebe.
  • Cosi

Homepage hackerské skupiny LulzSec byla (takto) hacknuta skupinou TeaMp0isoN, kterou vede teprve 17...

Tak to je hezké, frajírci si hráli na hackery a vysmívali se tomuto 17 letému klučinovi. Ten se naštval a hacknul jejich stránku a píše, že v druhém kroku zveřejní adresy, ip adresy, fotky atd.
    Jen netušim co je to ta undergroundová skupina, o níž píše, že do ní LulzSec nikdy patřit nebudou
  • Homepage hackerské skupiny LulzSec byla (takto) hacknuta skupinou TeaMp0isoN, kterou vede teprve 17...

Wow.. Pwned !
  • smejki
    tím především říkali, že bude využívat stejná data, že to nebudou dvě odděleně vyvinut verze hry (možná krom úprav ovládání) ... ale uvidíš dál, bude se to rychleji načítat, mohlo by to i lépe vykreslovat stíny, lepší AA atd.
  • Několik novinek o The Elder Scrolls V: Skyrim -> 1) PC verze bude hezčí; 2) konzole budou zřejmě...

Neříkali náhodou, že PC verze bude vypadat stejně jako konzolová, že je to jen port-derivát? TO se zrovna nepovedlo.....
  • Odulin

Namco Bandai (vydavatel Enslaved: Odyssey to the West) doufá, že jsme se s Enslaved ještě neviděli...

Hohó, tak to já taky doufám, že jsem se s Výletou a Opičákem neviděli naposledy :D
  • Panzer Corps

Pametate na Panzer General? Panzer Corps je nasledovnik tejto hry a ma datum vydania na 11.jul(cervenec) 2011. Viac info:

http://www.slitherine.com/news/item383
  • DLC Old World Blues do hry Fallout 3 vyjde 19.07.

...New Vegas?
  • Odulin

Herní historie firmy Valve.

Pěkný! *4*
  • Red Orchestra 2 vyjde 20. srpna letošního roku.

Šotek is online
  • Odulin
    Já vim, dobře mi tak :) Ale některý názory i přesto, že bych je rád toleroval a nikomu nebral, mě prostě dokážou pěkně nas*at *3*
  • Boxart k očekávané hře RAGE odhalen.

Co je to za debilní módu vypisovat na obal hry všechny ingame hovadiny u "speciálních" edicí?
  • Zřejmě názor tamního autora článku *3*
  • to proč patří k tý tabulce ne k hitmanovi :D
  • Odulin

Vývojář hry Minecraft by Duke Nukem Forever nedoporučil.

Dobře každej má svůj názor a samozřejmě ani Notchovi ho neberu, ALEEEEE

"If Notch himself, one of the greatest game developers of all time, finds this game unworthy then it only leads you to believe that Duke Nukem Forever might not be the game for you..." --> co je k čertu tohle za krutě nejapnej fór??
  • Podle vývojářů hry Hitman: Absolution je potřeba, aby se všechny osoby v otevřeném světě chovali...

proč.
  • Porovnání Battlefield 3 a Modern Warfare 3 v přehledné tabulce.

hmm tak ta tabulka je dost fail ..
  • Šotek is offline.
  • Odulin

Boxart kočekávané hry RAGE odhalen.

Šotku zalez.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit