-
Jen pár dní po oznámení konzolové verze Zaklínač 2 opouští producent Tomasz Gop nejenom CD...
No co asi. Po 5 letech ve světě Zaklínače potřebuje změnu. Dost mě to mrzí, je to schopnej sympaťák, ale snad se zase někdy vrátí. -
Spousta nových screenů z projektu Black Mesa: Source.
Už aby to bylo :P -
Pokud nebude The Legend of Zelda: Skyward Sword nejlepší Zelda hrou, herní série zanikne.
Řekl bych že kecy, LoZ je pořád jedna z největších dojných krav Nintenda, přece by ji nezahodili... -
Blázní to jsou! Blázni!!! *1*
-
Grand Theft Auto V je prý na dobré cestě k vydání v roce 2012.
To bych prosil! : D
A tu Black Mesu at navalej jeste letos! Nebo bude zle! -
Spousta nových screenů z projektu Black Mesa: Source.
a já měl za to, že se ten projekt nesmí jmenovat Black Mesa: Source a to Source museli dát pryč... -
Jo, někdo inteligentní by si mohl koupit Freespace 2 a jít hrát s námi FSO. Což de.
-
Stará láska nerezaví! Kupte si klasiku od Interplay s 50% slevou na gog.com.
To si dělají prdel, takové akce ať nedělají, kdo to má pořád kupovat. Minimálně půlka co je na seznamu stojí za koupi. No a některé jsou naprostá nutnost. -
Jj. Touhou jsem do předevčerejška neznal. Když jsem ale pátral po jinejch shmupech, tak sem na něj narazil a vypadalo to dost zajímavě, takže určitě zkusím;)
-
hm.... zase tolik projektilu na obrazovce nebylo ale tak asi je to tim ze jsem zvyklej na touhou na lunatic obtiznost :)
-
To je právě ono...je to takovej balet mezi kulkami, ale máš místo piškotů raketku *2* shmupy můžu
-
Šmarjá, jak tohle někdo může hrát? Takový chaos na obrazovce *1*. Shmupy nejsou žánr pro mě.
-
Jamestown
Je libo pořádnou porci velmi kvalitního shmupu? Já si moc pochutnal. Byla by škoda tohle minout;)
http://store.steampowered.com/app/94200/ -
Vykon poroste,ale to se konzoli mozna v ne moc vzdalene dobe uz tak moc tykat nebude,pokud se ten cloud computing osvedci.Pro MS,sony i Nintento by bylo urcite lepsi vydat krabicku,jejiz vyroba by stala par korun a vse ostatni by obstaravaly vykonne pocitace na dalku.Sice by jejich provoz pro takove mnozstvi hracu nebyl levny,ale nejspis by to vychazelo porad levneji nez vrazet penize do nakladneho vyvoje nove generace konzoli.
Jen si vem,jak moc museli vyrobci dotovat soucasnou generaci a jak dlouho jim trvalo,nez zacali byt v cernych cislech a s nasledujici generaci to bude nejspis jeste horsi.
Navic svetlou budoucnost cloud computingu neprorokuje pouze carmack. -
To jo, ty dva hroty jí musely proslavit.
-
Ale Lara Croft byla slavná hlavně kvůli těm kozám, žejo..
-
Vypadá to, že se s Max Payne 3 setkáme začátkem prosince letošního roku.
A collector's nebude? -
Jako by těch O v té větě nebylo málo *4*
-
Alice: Madness Returns se objevila na STEAMu. Válka mezi dogotálními obchody Origin (od EA) a STEAM...
Dogotální obchod - roztomilý překlep lorde Bleskaři *3* -
Potvrzeno - Herní série WWE již nebude déle vycházet na PS2 a PSP.
Že by už konečně povedená hra ?