-
Cliff Bleszinski z Epicu se svěřil, že cílem tvůrců je prodat alespoň 6 milionů kopií Gears...
před chvíli hackeři zaútočili na databázi hesel Segy právě mi přišel email -
Právě jsi se přidal na seznam :D
-
Hackerská skupina LulzSec vypustila na internet soubor, který obsahuje 62000 emailů a hesel. Pokud...
Těch 7 s českou doménou v adrese je oravdu nevídaný bezpečnostní problém ;) ..... -
dik moc....nejsem tam :).
-
No já mám dojem, že už překračují hranici a časem je vystopují. A pak to řádně schytají. Když totiž hackují i ty, co jim to můžou oplatit nevirtuálně(tajné služby USA, velké firmy), tak je zřejmé, že se po nich tvrdě půjde. Jak říkám, je to jen otázka času.
-
Emaily, facebook, paypal...o moc horší to být nemůže.
-
Ne, jen z videí které mají 300 zhlédnutí nemůžeš dělat žádné závěry. Prošel jsem si nejsledovanější gameplay videa (=několik videí) těchto her, aby právě někdo nereagoval se stejnou připoínkou, jako jsi reagoval Ty a u všech je ta statistika takřka stejná.
-
Tu frekvenci sis tam dal, aby ti to zase pasovalo? No jo, kdo chce psa bít...
-
Hackerská skupina LulzSec vypustila na internet soubor, který obsahuje 62000 emailů a hesel. Pokud...
Ještě nedávno se jich tu pod článkem pár lidí zastávalo, vždyť neprovedli nic strašnýho. Hm, tak teď už jsou to už emaily. Co to bude příště? -
http://dazzlepod.com/lulzsec/
Můžeš hledat. -
hmm super, z mediafire uz je stazeny...tak se asi nepodivam, jestli tam nejsem. -
Cliff Bleszinski prakticky potvrdil, že herní série Gears of War s třetím dílem nekončí.
žádná série nekončí, dokud vydělává peníze... *5* -
Slíbený záznam z pořadu Late Night with Jimmy Fallon, ve kterém si vývojáři zahráli PS3 verzi...
Nevypada to zle *3* -
Recenze je to dobra, jen to hodnoceni k ni moc nesedi.
Sam uznava, ze nektery pasaze jsou fajn, resp. ze se to nehraje tak spatne...
Asi nakonec pri hodnoceni prevazilo znechuceni tou vseobjimajici retardaci : D -
Ne - ciste "Horizon"
Ale ono to asi fakt padlo, nebo co. Ze se snad Quantic Dreams misto toho soustredej na novou technologii..? Asi ten jejich pokoritel motionscanu... -
Doufám že Origin aspoň bude DRM jako Steam a bude konec se Suckuromama a podobnejma prasárnama. Ale jak znám EA, je to spíš zbožný přání
-
To je silná káva.
-
A to jako ten The Last Guardian v 2012 nevyjde nebo co? *1* Vy tu mluvíte jako by Ueda umřel *3* .
-
Horizon dělali autoři 3D Marku a byl to srašnej propadák myslím http://games.tiscali.cz/shattered-horizon-12383
Pokud teda nemyslíš jinej, těch horizontu bude asi víc *3* -
Global Agenda, Spiral Knights-Steam f2p
Když teď bylo to přidání F2p mmorpg na steam, tak mě zaujaly tyto dvě, takže, nějaké zkušenosti, dojmy, postřehy? Beru vše.