-
"az dyl" facku, dik *12*
-
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
ale hry stahovat este nejdu.. -
Welcome back na PSN
Welcome back balicek je uz online na PSN *4* -
První screeny z 3D remaku Frogger.
Konecne hra co vytahne 3DS ze sracek :o))) -
weekend?
-
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
To by mě ten multiplayer měl fungovat...... a nefunguje :). -
T M I! S P O I L E R A L E R T!
-
je to free multi weekend. to snad mluví za vše ne?
-
tak já našel jen jednu plechovku. ale ty ho*na v záchodech byly nechutný, proč to bere do ruky sakra :)
-
Užijte si bezplatný víkend s Call of Duty: Black Ops.
Nevím no. U MW2 jsem zjisti, že mi stahování za to nestálo. Tak tady to vidím podobně, i když se možná nechám zlákat. -
Užijte si bezplatný víkend s Call of Duty: Black Ops.
Myslíte aktuální bezplatnou zkoušku Black Ops na tři dny na Steamu, kde nejde Singleplayer a u Multiplayeru každou půl minutu padá net ? To si téda užijem. -
Nekdo nepochopil? Jednoduse forma originalniho pozitivne hodnoceneho prispevku pobavila. Co je na tom spatneho? :) Pokud je to jen za zbytecny post, pak je vse v poradku. *3*
-
Průměrný hráč ze základny aktivních hráčů. Kdyby to počítali s ohledem na počet prodaných kusů her, tak to bude razantně nižší číslo :)
-
Demoverzi Duke Nukem Forever si již nyní může vyzkoušet každý, kdo si hru předobjednal, nebo...
Projeto dvakrát, našel jsem tři plechovky piva a holoduka. Už se těším na plnou, je to skvělá zábava s tradiční hratelností. Jsem nadšen *1* -
Activision: „EA mluví o naší hře (Modern Warfare 3) více, než my sami.“ :)
A ma bohuzel pravdu. Battlefieldu 3 strasne moc fandim, ale to jejich neustaly srovnavani s MW3, jak to bude lepsi, jak to bude mega super mi uz leze krkem. Hosi, soustredte se jen a jen samy na sebe, kazdej prece vi ze MW3 pro vas konkurence neni *1* . Jen bohuzel prodeje asi kazdej tusi jak opet dopadnou. -
Mmmm.. No taky ted behem cervna asi preci jen pokoupim.
Hledani skrytejch predmetu snad ani nepotrebuju zadny. Nejvetsi skoda sice asi bude prave to nevyuzity giganticky mesto, ale tyhle sberatelsky ukoly mi vzdycky prisly jen jako nudna znouzectnost...
Budu holt proste vasnivej turista, abych si to nadherny LA pekne omrknul ; ) -
Jj, zatim jsou jen 2 DLC pripady a v prubehu cervna pribudou jeste dalsi 2. Pak je jeste bagde challenge DLC, ktere spociva v hledani 20 policejnich odznaku schovanych ve meste, ale do toho se mi nechce (hledani fimovych pasu staci :D).
-
Průměrný Call of Duty hráč prý této herní sérii věnuje 170 hodin času ročně.
No ja odehraju tak 7 a z toho je sest SP a zbytek zkouska MP *1* -
Presne tak. Souhlasim se vsim co jste rekli.... Je neuveritelne jaka je to pecka....vsude se neco deje, clovek se snazi najit new cestu ve meste a najednou jen tak prochazi barak kde maji doupe nejaky gangsteri nebo kdo :) Jedine co bych trosku vytknul je ze nebude CZ,nemam problem s anglictinou ale na druhou stranu nad ni musim trosku premyslet a byt hra v CZ je to proste vic easy pro zazitek....
Behem prvnich par minut hra proste vcucne a nechce pustit....jen zaver prvni mise sem sel asi 10x nez to dopadlo tak jak sem chtel... :) Mam velike nutkani poridit sberatelskou edici...
K tomu pirateni bych chtel rict ze nikdo neni svatej a proste hry ktere zato nestoji tak ja treba nekupuju,ale tohle stahnout a nekoupit je proste svatokradez,je to proste navrat k zabave.... zadna rychle spichnuta gameska kde se deje furt to stejne (Assasins Creed atd...) a nebo pokracovani "prvni dil byl super pojdme vydelat jeste mrak penez" (NFS..... Dragon Age 2.... atd.)
Jedine co me odrazuje od poradneho rozehrani Deus Ex je L.A. Noire ktere tu mam rozjete na Xboxu a Zaklinac 2 rozehranej na PC....mno a pak kdyz nebude uz vazne co tak Minecraft. -
Jo - GTA jsem hral, a urcite mi prijde ze je na tom daleko lip. On je to asi vazne jinej engine. V LA bohuzel kolikrat treba misto cely ulice bylo videt jen totalne rozmazanou kvazitravnatou skrvnu bez predmetu, llidi, aut... No tohle rad i prekousnu : )
Jinak preskakovat nic nehodlam - urcite si to natahnu co to pujde...
Dik teda za info
Jinak jeste - DLCcka na dalsi pripady (nebo neco dalsiho rozsirujiciho samotnej gameplay) jsou jen dve? Naked City a Slip of the Tongue?
Nebo je jich vic? Na marketu vidim jen tyhle dve, ale mel jsem za to, ze byly jeste dalsi...