-
Do pátku seženete na STEAMu Thief: Deadly Shadows za 3,5€.
Presne tak, kurvakristakokotbuznapicasvatamariakurvamaterjezisova, rozprávajte slušne! -
Hlavni pribeh jsem dokoncil za 22 hodin, ale vsude jsem ridil sam (nenechal jsem ridit partaka) a podle statistik jsem rizenim stravil 4 hodiny. Ostatni veci se moc vic urychlit nedaji, protoze se vetsina cutscen a rozhovoru neda preskocit. Jo a taky jsem jezdil skoro ke vsem vedlejsim pripadum. Presto jeste par hodin potrva nez hru dokoncim uplne na 100 % (posbiram zlate filmove pasy a najdu vsechna auta).
To s tim LOD a depth of field ... nevim, jestli jsi hral GTA IV na konzoli, ale tam mi to prislo jeste horsi. Pocit z jizdniho modelu mi zlepsilo vypnuti automatickeho nataceni kamery. Takze jsem si musel vzdycky dorovnavat pravym analog stickem pohled kamery, ale aspon jsem to mohl delat kdy jsem chtel a jak jsem chtel. Nevyhoda je, ze to vypne nataceni kamery i pri chuzi, coz docela komplikovalo nektere honicky. -
Rockstar zatím nemá v plánu vydat žádná další DLC pro L.A. Noire. Musíte si vystačit s kolekcí...
Tak ja jsem zatim porad bez hry. Uz mi z neznamych duvodu selhala treti objednavka, a vubec postupne narazim na dalsi a dalsi duvody, proc si ji (jeste pred mesicem svoji nejocekavanejsi hru) nakonec koupim az dyl nekde z bazaru.
Teda... Ted se chci hlavne jeste jednou zeptat na tu herni dobu.
Vcera jsem se prizivil na kamaradove procitenym rozbalovani, a asi hodinu s nim hru provetral.
A... ..za tu hodinu uz jsme byli min. ve ctvrtym pripadu (z 21!)
To jsou ty pokrocilejsi pripady opravdu o tolik delsi?
Uplne prvni az tak kratkej nebyl, ale potom tam byly nejmin dva opravdu bleskovy.
A to rozhodne neslo o zadny uspechany hrani - naopak.
Ne ze bych nejak cekal na grafiku, ale taky me az vydesilo, jak strasne hnusny to je - teda hlavne LOD, kdy jsou i baraky par desitek metru vzdaleny nechutne rozmazany a ostrouhany - ve vetsi dalce bezne treba jen jedna rozplizla textura - to jsem snad nikdy nevidel (kompletni instalace na disk)
No ne - nejvic me stejne vytaci ten jizdni model, a hlavne nechci odbihat od otazky:
Jak je to s tou herni dobou? Jsou dalsi pripady opravdu o tolik delsi? To aby se pak hra dostala na tech vsude avizovanejch 20+ hodin, tak by musel kazdej dalsi trvat minimalne hodinu... -
Zlatí členové mají možnost si Xbox Marketplace stáhnout demoverzi Fable III.
No to je skvělá zpráva, že si zlatí členové mohou za odměnu sedm měsíců po vydání hry stáhnout demo *8*. Proč troškařit a nevypustit za věrnost do roka a do dne nějaké trailery a neprodávat vážným zájemcům reklamní bannery na svou vlastní hru. Holt nová doba – host vyhazuje vrchního. Kurvahošidankešén. -
Statistická čísla World of Warcraft.
smazáno -
Indeed
Nemuzu nez souhlasit. Architekturu a level design delal nekdo kdo vi jak se stavi baraky, vsechno je smysluplne tam kde by to clovek cekal, stylizace vsudypritomne techniky, atmosfera je nadherna a vtahne jako nic jinyho. Zbrane a prestrelky jsou uplny orgie, ovladani je privetive, Adam se nahyba zpoza krytu jak baletka. Taky zkousim obtiznost Give me Deus Ex bez pomoci a je to slastne. Tohle smazat po prvni misi bude orisek. Beru to jako demoverzi. Tezko skryt nadseni. -
Ja bych tomu fakanovi co to vypustil nejradsi opravdu nakopal :/ Tahle hra si to opravdu nezaslouzi. Troufam si rict, ze po vypnuti vsech tech pomocniku, na nejtezsi obtiznost, pri stealth hrani a prozkoumavani vseho vsude, skrz naskrz, je stary dobry deus ex 1 zpatky. A to doslova bez zadnice. Ten pocit nadseni pri hrani prvniho dilu se dostavil i nyni a to s odstupem doby k tomu. Takhle si predstavuji nastupce. Takovy Bioshock proti System Shocku, to byl proti tomuto tady slaby odvar. Nebyl to primy nastupce, ale herni prvky a mechanismy mam spise na mysli. BTW na kazdem kousku jde videt, ze bylo primarne vyvijeno na PC a od nastaveni klaves az po ovladani cele hry (chuze/plizeni/beh/prikrceni/odklizeni omracenych tel) hackovani, dialogy, expo, inventar, z toho vseho mi jde hlava nevericne kolem. Predobjednavku bych nejradeji jeste naopak zdabloval. Pokud si tohle nekdo, kdo na hry finance ma nekoupi, stahne a jeste ktomu to pak pobrbla, bo to da na medium akcni cestou, primou carou, aby mohl hrat dalsi stazenou hru si zaslouzi, aby mu shorel HW :)
PS: Pokud premyslite, ze to prubnete, doporucuji odolat. Po rozehrani neni cesty zpet a pro slabsi povahy, inu sam bych radsi, kdybch o tom uniku nevedel a hru si pak uzil po vydani se snad jeste vetsim nadsenim. Jsem zvedavy na recenze, protoze se jen tezce hledaji negativa z vicemene ne uplne hotove hry. A Grafika, pro ucely velmi dostacujici, stylizace naopak ubermaximalni. A ted prosim, at mi to po odehrani prvniho levelu spadne a uz nepujde spustit. -
Mezi veřejnost unikla preview verze hry Deus Ex: Human Revolution.
Pohodka. Ja to hram uz dva dni (kontrolujem kazdy roh), a mozem len povedat ze som nadseny. Hra je natrieskana obsahom na kazdom rohu. -
Deus Ex
Na net utekla plne fungujici preview verze Deus Ex: Human revolution..... To trosku nastve..... -
též též *1* (myslím spíše ten první příspěvěk a to v pozitivním smyslu) *3*
-
Záleží....
Inu jak se to vezme, jak u koho. U mně už jedó jen originálky, na steamu poslední dobou převážně, či jiné digitální distribuce, ale tady jsem si předobjednal za tu Steamovou cenu jinde krabicovou augmented edici. A to právě po odehrání asi hodinky. Teď bude kumšt to rychle zase smazat a do vydání na to zapomenout. Rozhodně se nechci připravit o ten pro mně v poslední době vyjímečný zážitek. Bohužel tenhle případ, kdy leak nějaké hry někoho přiměje k okamžité předobjednávce bude spíše řídký. Btw, dle avataru jasně že miluju system shock 1, následovaný právě Deus Ex1. Deus Ex 2 mně uzemnil, až rozplakal tehdy, ale tohle naopak nakoplo, možná i s rozběhem. Btw proč to sem dáváte tyhlety novinky. Jak to mám teď po střídmé hodině smazat a necítit se jako děcko, kterému spadlo lízátko do písku? :) -
U filmu ty 2-3 hodky to neni snad zadny problem az na nektere citlivejsi jedince,kterym se z toho dela spatne.Ale na nekolika hodinove hrani nekolikrat tydne to podle me rozhodne neni rozumny.
-
Už dlouho mě nic tak nerozesmálo *1*
-
Protože jde se vyjadřovat slušně a bez výrazů primitivních nevzdělanců s komplexem méněcennosti.
-
Já byl ve 3D na Avatarovi a přestože jsem z toho byl unešenej, tak je to pořád takový pseudo 3D. Každej člověk to vidí trochu jinak a pořád to kazí oči. Dokud ta technologie nebude pořádně vychytaná tak je lepší se jí vyhnout. A ne být za každou cenu pokrokovej.
-
Máš pravdu, zlatý FOX news se 110% nebo TV Nova *1*
-
Ve filmu se mi to líbilo u Toy Story 3 xD
-
Unikla prewiev verze Deus Ex
Tak nevim, mam predobjednano na Steamu a kdyz se to samy stalo Crysis 2, tak mi to zazitek z plny verze nezkazilo, naopak bylo zajimavy videt co vsechno se ke konci vychytava za chybicky. Je podle vas okey, ztahnout leak? Neni to kompetni hra, pry jen prvnich par hodin a je zabugovana jak prase. -
Aspoň jim to sedí :). V médiích bývá běžné, že tyhle procenta při součtu dají 110 % a víc.
-
Hanlivé výrazy
můžete mi někdo prosím říct, proč jste zakázali sprosté výrazy?????
Já píšu sáhodlouhý příspěvek, vyskytne se mi tam jedna pr del a všechnu pryč, se na to můžu vydělat.