-
11ti letá dívka předstírala smrt, aby se mohla nastěhovat do blízkosti jejího o 7 let staršího...
Anno(všechny díly jsou super) Settlers(5ka je teď v akci na games) SimCity, Cities in Motion, Railroad Tycoon... -
Jak by vypadal a zněl Portal 2 na osmibitech.
Něco mi říká , že přijatelněj než na 64 a 128 bitech -
RPG to asi bylo jen ztěží .....
*3* Tím chtěli naznačit kvality ME2..... -
taky jsem se to tam nedočetl, jen že sedla na letadlo a letěla za ním, plus nějaké drobnosti se sexem... hm.
edit: tak jo, říkají to až v tom videu, že aby ji nehledali, že napsala sebevražedný dopis... -
11ti letá dívka předstírala smrt, aby se mohla nastěhovat do blízkosti jejího o 7 let staršího...
A kde se v té zprávě píše něco o předstírání smrti? -
čistě budovatelsá strategie ze středověku neexistuje (srovnatelná s tituly, které uvádíš). těžko říct, jak by ti vyhovoal třeba The Sims Medieval :)
-
strategie
oki to ja si jeste neco pokouknu ale nemuzu najit budovatelskou strategii ze stredoveku a spise ze starsi doby nej je treba city tycon neznate nejakou a nejlepe nejakou kde se nebojuje jen cista budovatelska ?? -
tak omrkni gameplay videa na youtube. napriklad.
-
strategie
prave ze toho je docela hodne a ja nevim co stahnout abych nemusel travit stahovanim dem a nakupovanim her nez neco sezenu co mne bude opravdu bavit premyslim o tom Tycoon City: New York a nebbo city life a jeste napr simcity4 mam za to ze je posledni dil ale nevim co si vybrat jaky je mezi nima rozdil -
a jak slozity by tam mel byt obchotni model? na viber je toho cela skala. skus se podivat zde na strankach, hry jsou razene i v kategorijich.
-
strategie
nene ejn budovani mest bez boje a nejakych potycek muze byt neco z stredoveku a a neco z nove doby premejslel sem o necom jako simcity nebo Tycoon City: New York a jeste sem neco cetl o city life ale nevim co je lepsi a lepe hratelnejsi -
zkuz to trochu upresnid, treba o jake obdoby ma jit, jesli se tam ma taky bojovad, nebo dichtys primarne po budovani a tak...
-
strategie
cuss chcise zeptat schanim nejakou budovatelskou strategii ale nemuzu nejakou peknou najit muzete poradit nebo nejak pomoct zmencit viber diky za radu :) -
Díky, přelinkováno
-
Zparodovaná píseň Still Alive na téma "Výpadek služby PSN".
Jak me konzole nejak netankuji, taka tohle video nema chybu. Pobavilo, diky. -
Mario by se s portálovou puškou ve světě neztratil.
zablokováno
http://blog.collegehumor.com/post/4958502062/dorkly-bits-mario-with-a-portal-gun-the-shortest -
Skoro věrná plyšová kopie obranné věžičky z Portalu.
Sama o sobě nevypadá nijak extra. Ale ten senzor a ty klasický hlášky to vynahrazujou *2* . Ale mít to doma a jít takhle nalitej z hospody a tohle uslyšet tak to bych se asi pos*al *1* . -
Zmenšená replika lodi Normandy z Mass Effect.
Podle toho, co píšou v článečku, se jedná o model Normandy z ME3. Takže je to vlastně spoiler. Néééé, já tě nenávadím, bleskaři. Ban na maso na celý týden na tebe *1* -
trochu moc geek..
-
Gearbox dopomohl prostřednictvím videa požádat fanynku hry Borderlands o ruku.
Pěkné, až jsem málem kroupu uronil *1*. Slečna řekla ano.