-
"Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy na festival dostala."
Co je na tom pro tebe tak bolestivyho? -
Umělá inteligence v Crysis 2 rozhodně není na nejlepší úrovni - kdo nevěří, ať se na videa...
Vsak opak tvrdila jen zdejsi recenze, ne? : )) -
Dík za odpověd. Celkem mě to přakvapilo.
-
Ano, má to tak byť
-
Upoutávka na příští číslo francouzského OPM slibuje odhalení nějakého velkého comebacku.
Silueta mi přijde jako Tony Hawk, že by návrat ke kořenům? *3* -
FIFA 11
Zdravím. Potřeboval bych poradit ohledně fify 11 na pc. Mám originálku na DVD a hra nejde bez DVDcka spoustet. Má to tak být nebo je to nějaká chyba? Dik. -
Upoutávka na příští číslo francouzského OPM slibuje odhalení nějakého velkého comebacku.
ja myslel,ze ME3 je uz oznamena oficialne? -
Příští číslo Game Informer přinese info o nějakém velmi očekávaném pokračování (a nebude...
může to být i ME 3 -
Porovnání minimálních a maximálních detailů v SHIFT 2: Unleashed.
Kdy vlastně bude recenze na SHIFT 2 ? -
Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy...
Ta čeština *7* -
Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy...
krásná věta -
me to uz prijde jako nastavovana kase ta hra.Jednicka byla super i s datadiskem extraction point.Ale dvojka me nenadchla vubec -
Nový FEAR 3 trailer (příběhový)
http://www.youtube.com/watch?v=-_aILbZMc3c -
Co to sakra je? Obávám se, že tento příspěvek pořebuje korekci. -
Trochu konspirační teorie.. Co když to tak Crytek udělal záměrně, aby si majitelé pirátksých verzí ošahali MP, zjistili že je dobrej a chtěli ho hrát. Jenže pak přijde Crytek a tuhle možnost jim zakáže. Pirátům nezbyde nic jinýho než si hru, na které si oblíbili MP, koupit
-
na PC?
-
4 nové artworky z Infamous.
s tim HL bych nepocital.Ale rozhodne by to bylo velmi mile prekvapeni a konecne zase jednou poradna fps *3* -
4 nové artworky z Infamous.
Treba proto,ze nevypada tak jako BF3?Nekde ten vykon na lepsi grafiku vzit musi.Bud daji podporu vice hracu a zhorsi vizual a nebo naopak.Holt soucasna generace konzol si pomalu saha na svuj vykonostni strop -
Jasný
Pamět ti to ušetří. Já mám 2giga a třeba 200mb je znám. Záleží na tom, kolik zbytečných procesů máš rozjetých -
Příští číslo Game Informer přinese info o nějakém velmi očekávaném pokračování (a nebude...
..tak už ten Half-Life konečně !!!!!