Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony to svede na pirátství a bude to pro soud další důkaz jak je to strašně poškodilo
  • Ataker

Dohrání DLC Mass Effect 2 The Arrival vám zabere asi hodinku.

Hodinku? V tom případě bude zcela zdarma ne? :D
  • Killzone 3 v prodejnosti nepřekonává svého předchůdce.

Ja to nechapu, na XBOX se exkluzivni pecky prodavaji a to nemluvim jen o HALO, jak na bezicim pase, na PS3 to neni nijak horke. Mozna se prodava vice her mene, kazdopadne skoda...
  • Grimdawn Pre-alpha combat gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo&feature=player_embedded
  • kostejnesmrtelny

Kvalitní portréty všech bojovníků z Mortal Kombat.

Ajajaj. Co já bych jen dal za PC port *9*
  • CRYSIS 2 MP Fraška .

Z CRYSIS 2 [MP] se stala fraška, hra byla již den před vydáním načítovaná a je to stále horší a hroší hra se nedá skoro hrát .
    Jak mě překvapilo demo [Které prostě nemělo chybu bylo zábavné a kvalitní] tak plná verze hry ztrácí celej svuj potenciál .
    Pokud se podívaáte do globálního žebříčku statistik [EXPu] člověk terý má nahráno pouze 2,5h hry má 22 000 000 000 Expu to je ubohost doufám že s tím CRYNET něco udělá a že to bude zabanování učtu .
    : Duvod ten někdo není jediný a jich tam stovky co mají skore podobné a nemají hru odehranou ani 7h .
    Pro příklad já mám odehráno 4,5h a mám 112768XP .

Je to opravdu hruza z vyborné hry se stala fraška doslova .
    PLS . Pište sem své názory .
    brianmike2
  • Aha - ja myslel ze to konci prvnim odstavcem : D
    No ale porad by to mohlo bejt zajimavy...
  • GameBooster

http://majorgeeks.com/Iobit_Game_Booster_d5952.html
    Zkousel nekdo?
    Pokud to fakt pomaha tak by to byla aj pekna bleskovka ; P
  • Peppa

Každý je jiný

Někomu se po pár minutách dělá blbě v autě... *12*
  • Cosi

Peter Molyneux bude rád, pokud ho EA přizve ke spolupráci na případném remaku hry Syndicate.

EA nebude rádo, když jim do toho bude kafrat Peter Molyneux.
  • DICE: Konzole jsou příliš staré na to, aby zvládly hru více jak 24 hráčů. To je důvod, proč...

A proč killzone 2 faká pro 32 lidí?
  • Online multiplayer Crysis 2 jde hrát i s nelegální verzí hry. Crytek už na opravě pracuje...

fail...well done Crytek!
  • Malleth
    Uz si nekdy videl na Xboxu hru jako Heavy Rain, Ico, Shadow of Colossus nebo Last Guardian???
  • Na Twitteru se šíří zprávy od stovek lidí, kteří si stěžují na bolesti hlavy po pár minutách...

Neni se cemu divit - 3D zapnute na max hloubku a malinky displej. Obzvlast pri pohybu to musi byt "zazitek". Kdyz si stahnou hloubku, nemyslim si, ze budou mit takove problemy.
  • MrSanta

O tom, že Just Dance 2 není pouze hrou pro mladé hráče svědčí 97letá babička na videu.

Huh, v první chvíli jsem četl Just Cause 2 *1* . To by byl ještě větší nářez. Ale i takhle je to super videjko. Asi bych takhle dobře netancoval...
  • Sony zaúčtočilo s vcelku povedenou sérií reklam na Xperia PLAY.

Hehe.. :-DD
  • Super Meat Boy v kombinaci s Whiskey po každé smrti ve hře? Vražedná kombinace!

Ten norman je strašnej ubožák, přetáhnout ho tyčkou by musel být dobrej pocit. *11* *12*
  • Jozef123
    Mna už prekvapilo pri L.A. Noire *11*
  • Ale az jako konverze,pc hralo vzdy prim a doufam,ze to tak i zustane.Vsichni vime jak dopadl crysis po tom co ho delali primarne pro konzole,i kdyz se sec jim slova stacili snazili tvrdit jak je pro ne pc dulezite.Klidne at udelaji port na konzole,stim problem nemam,jen at se jim nesnazi prizpusobit celkovy koncept hry.Valve je jedna z poslednich vyvojaru,kteri se soustredi hlavne na pc scenu a doufam ,ze tomu bude tak i nadale.
    A to mam doma i xbox,ale co se fps zanru tyce,tak proste preferuju pc
  • V cem presne by mu v tom xbox nebo pc branilo?Takovehle kecy jsou vzdy jen PR reci podle toho,odkud jim sypou chechtaky,kdyby si je zaplatil MS tak rikaji to same o nem.Nechapu ,ze nekdo tyhle reci bere vazne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit