Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svět Two Wordls II není tak velký, jak by se mohlo na první pohled do mapky zdát. Bílá místa...

Co ty singleplayerovy fleky na nejvetsim ostrove? Hru mam dohranou a krom toho hlavniho hradu (4.akt, poloostrov) a bazinam ve vnitrozemi (3.akt) me pribeh nikam nezavedl. Jak se tam da dostat?
    Kazdopadne tohle rozsekani na maly kousky fakt nechapu - to si u me pekne zavarili. Tohle rozhodne nejde nazyvat "openworld RPG". Za tohle palec hluboko dolu.
  • City Interactive zaznamenalo milion prodaných kusů Sniper: Ghost Warrior a chystá PS3 verzi.

dneska prodávaj hry trailery
  • dodatek

a až teď mi trklo. K čemu by se dal určitě udělat úchvatnej trailer je určitě DOTa2 a v rukách Valve bych se ani "traileru roku" opravdu nedivil.... Kéž by.
  • Již brzy by se na IGN měl objevit trailer na hru, která již byla v minulosti oznámena, ale s postupem...

Napadá mě dost věcí, ale takové odvážné až téměř nemožné... They Hunger Lost souls, Driver, Roller coaster Tycoon 4 nebo třeba znovu oživili sérii Sin. Kdo ví, když člověk zapřemejšlí, zjistí, že je vlastně plno her, který oznámili a tak nějak o nich už dlouho nebylo slyšet....
  • oin.odin

Vývojář z Bioware originálně požádal o ruku svoji milou (rovněž vývojářku) v MineCraft....

a žili šťastne až do smrti ...
  • Již brzy by se na IGN měl objevit trailer na hru, která již byla v minulosti oznámena, ale s postupem...

Bude to jedna z těhlech: Beyond Good and Evil 2, Colonial Marines, Hitman 5, Episode 3, Metroid Dread, Thief 4, Starhawk, Max Payne 3, Star Wars: The Old Republic, Duke Nukem Forever, Spec Ops: The Line, Eight Days, Agent, Prey 2, Doom 4, Jade Empire 2 ,Dead Island, I Am Alive, Skyrim, Syndicate, Wardevil, Dragon Quest X, StarCraft Ghost
  • Guerilla: S novými hrami ze série Killzone se budeme ještě nějakou tu dobu setkávat.

No řekl bych, že tady na TIscali Games to tabu určitě je, takže bych o tomhle radši být tebou pomlčel *1*

Že by The Getaway 3
  • Amylee.Anderson

Pirátsví

Zdá se to jenom mě, nebo jsem jenom já ta špatná, když mam pocit, že nějaký stahování her je hrozný tabu a všichni si hry kupujou?
  • Připravované DLC do NFS: Hot Pursuit přinese 6 nových vozidel (3x Porsche a 3x Lamborghini).

Prece: Call of Grand Auto Thefting Duty ! *2*
  • Tak toho se nebojím. Ty, kterým se to povedlo spustit, to prý ještě přesvědčilo o předobjednávce.
  • A bude to Call of Auto, nebo Grand Theft Duty??? *1*
  • zaphod

EA se podařilo prodloužit NFL licenci o další rok. Se skutečnými jmény hráčů se tak setkáme...

Who cares, kdyz to nevyjde na PC?
  • Příští RTS od Relicu bude oznámena v květnu, tweetuje šéf THQ Danny Bilson a my stavíme...

A já si jdu na ten oltář lehnout a nevstanu dokud to nebude tutový. Takže postavte trochu větší "oltářík". *5*
  • xMort
    Takováhle studia mají speciální smlouvy a do vývoje hry si kecat nenechají. A ještě zrovna někdo jako bratři Houserovi..
  • Activision hodlá dle zákulisních spekulací koupit Take Two. Něco podobného už tu bylo pře dvěma...

Tak jestli bratia Houserovci pujdou k Actismejdu, tak se poradneho GTA uz nikdy nedockame
  • I to je mozne. Ale to bude breku az se zjisti, ze i hotova finalni PC verze Crysis 2 je jen osekany a oklesteny (diky konzolim) datadisk pro jednicku. :)
  • No ještě řekni že je ti to málo. Hra nemůže trvat nějak extrémně dlouho, jinak by byl její obsah nevyvážený a po chvíli nudný. Přesně to bylo třeba u Far Cry 2, které mě přestalo bavit asi po 6 hodinách, ale přitom sem měl tak 20% misí. Ta doba kolem 15h mi přijde u střílečky tak akorát.
  • Přes veřejné Bittorent trackery se zatím stáhla nelegální verze Crysis 2 pouze cca deseti tisíckrát....

A nebude to náhodou tím, že už dávno zjistili, že je to jen zabugovaná BETA a polovině pirátů to ani nejelo???
  • Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...

Tak to má být, ne jak většina dnešních sříleček, 10h a už se buší do hrudi, jak to není dlouhý singl. Snad bude po celou tu dobu hra i zábavná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit