-
Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...
Kedy to má vlastje výjsť? -
No sice je pravda že by to mohlo bejt ještě delší ale pokud bude pravda těch 16 hodin tak je to v dnešní době 4-6 hodinovejch her skoro zázrak *3*
-
Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...
To mi zase tak moc nepřijde. Takový slabý průměr, který bych očekával od každé střílečky jako samozřejmost. Jo, když si vzpomenu na takovýho Chasera, tan mi dal dobrých 40 hodin hraní! Od Duka bych za ten dlouhý vývoj teda čekal minimálně stejně tolik :D Ale na druhou stranu - pořád lepší než ty současné rychlovky o ničem, to je pravda... -
Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....
Na 95% je potřeba míň kapříků *1* -
Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....
jenom 120% na COD to je moc málo *1* -
ono už to trvá déle jak pět let *3* -
Hlavně u tak krátké hry je šance, že jí recenzent doopravdy dohraje *2*
-
Musime to vnimat pozitivne. Cim kratsi hra (6h nebo i 4h) tim vetsi je sance na hodnoceni 9/10 nebo i 10/10. V tak kratickem kousku prece tvurci logicky nemuzou nasekat moc chyb a vubec to cele zkazit. No a kdyz se pak prida jeste ten famozni multak od pana boha, nebal bych se ani znamky 12/10. Zijeme prece ve fantastickem obdobi pro videohry, alespon to vsude porad ctu. ;D
-
95%??? A proč ne rovnou 120% *1* -
Ale ono to bylo vždycky. Stačí se podívat na recenze 5 a víc roků zpátky. Tehdy recenzent zkritizoval hru až běda, ale na konci článku většinou nebylo nižší hodnocení než 7/10.
-
Žádná hra s naskriptovaným 4h singlem prostě nemůže dostat 90 a víc. To žádný recenzent neukecá, i kdyby se mulťák líbil i pánubohu.
-
Vzpomínám na staré dobré časy, kdy hodnocení >90 bylo jak šafránu a hry se díky tomu daly opravdu kvalitativně rozlišovat. Co se tak pamatuju, tak ve starém Score dal Anastasov 94% System Shocku - a to bylo tehdy široko daleko nejvyšší hodnocení. 50% by měl být průměr - zkrátka hra ani špatná, ani dobrá - a takových je dnes řekl bych většina. Hra nad 80% by měla být řemeslně dokonalá a nad 90 by měla být revoluční. Každé další procento navíc by mělo být vyvažováno zlatem. Ale nedělám si iluze o současné "nezávislé" herní novinařině, vsadím se, že nezanedbatelnou část rozpočtu hry slouží k podmáznutí recenzenta. -
A to v dnesni dobe znamena pro znacku CoD co? *6* Kvalita na urovni 60%, ale recenze nad 90%. Tahle dojna krava Activisionu mne uz nastesti obchazi a posledni CoD co pro mne bylo na urovni byla ctyrka. Chce to rapidnejsi zmenu. Alespon vymnenit ten hnusnej engine a vyrovnat ze ve zvukove kulise BC2. -
To bude asi drahy :o)))) -
Skladba Baba Yetu od Christophera Tina, jenž zazněla v Civilization IV vyhrála cenu Grammy v kategorii...
taky slyšíte v refrému "Bába je fůrie" ? -
Tak tomu se muze clovek jenom smat, ale nic jineho ani necekam. Holt za co jini dostavaji 70% muze CoD pocitat s 90%. Nastesti CoD uz jde tak nejak mimo me. *5* -
Skladba Baba Yetu od Christophera Tina, jenž zazněla v Civilization V vyhrála cenu Grammy v kategorii...
Díky za upozornění... opraveno -
Trpíte domněním, že své drahé polovičce musíte na Valentýna něco pořídit?
ne -
Přes veřejné Bittorent trackery se zatím stáhla nelegální verze Crysis 2 pouze cca deseti tisíckrát....
Podle mě to spíš naznačuje to, že o Crysis 2 není zájem, ani když to je zadarmo. Navíc to vypadá jako takový datadisk k jedničce, žádná technologická revoluce se tentokrát nekoná, i když právě zpracování byl jediný objektivní klad, který mohl první díl nabídnout. Koneckonců prodeje taky nebyly nijak zázračné a nejinak to vidím i u dvojky. -
Trpíte domněním, že své drahé polovičce musíte na Valentýna něco pořídit a nechcete šlápnout...
Už jsem chtěla psát "pitomej Valentýn", ale tohle vyloženě nemá chybu :D My to s přítelem neslavíme, ale dát mi portal gun, tak asi puknu radostí :D