Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj, vlasy jsou u poradu o hrach to vubec nejdulezitejsi. Nevim, ale ani druhy restartovany dil nejak nepresvedcil. Tucek zase svejkoval, kdy ho to prejde? V padesati? Modrak dorazil jen kvuli tomu, aby nam zive ve ctyrech vetach povedel stare info. To uz je jak novacke zpravy. No alespon uz jim je rozumet, kdyz jsou ve studiu a ne na ulici, jako minule. Zase ale to nasviceni, kdejake homevideo vypada lip, nez tenhle radoby TV porad. Takze Re-Play vs Gamepage, jeden za osmnact, druhy bez dvou za dvacet. Docela bida je to ale oboje.
  • Dnes ve 13.25 na Prima Cool premiéra druhého dílu Re-Play s recenzemi LittleBigPlanet 2, Nail'd a...

Myslel jsem ze reklama na DS2 bude jen otazka jednoho dilu ale se.ou ji tam dal. Kdyby prostredky na ni radeji pouzily na ceske titulky do hry byl by efekt vetsi. EA uz kleslo na uroven Cenegy. *12*
  • Dnes ve 13.25 na Prima Cool premiéra druhého dílu Re-Play s recenzemi LittleBigPlanet 2, Nail'd a...

Alžběta to tam sázela jako básničku, snad se to zlepší. Ale vlasy má zas fajn. *1*
  • Mopped
    Už jsou dávno v poličce:)
  • Mopped
    Tak pod to se podepíšu, na to sem zapomněl. Ono by toho bylo daleko víc. Snad se jednou dočkáme.
  • MrSanta
    Na ten se ani nedívám. Štvou mě recenzema, přijdou mi tam strašně neobjektivní. Hlavně to, že jedna věc se v jedné hře kritizuje a v jiné to nevadí. Taky to hodnocení mi hodněkrát přišlo zcela mimo to, co bylo v recenzi řečeno. A hlavně ta jejich posedlost CoDy. Jediné co mě tam dlouhou dobu drželo byl AVGN...
  • Já taky....

Taky sem jim tam posílal a nic, škoda, ptal jsem se, jestli ve hře zase bude tábor družiny, úkryt či něco podobného, co, nebo kde to bude a co všechno tam budeme moct dělat....
  • Promo na GoG.com: všechny Tex Murphy adventurky tento víkend s 60% slevou. Ti co je už mají, teď...

Lands of Lore by taky nebylo od věci.
  • sleepless
    Jsem smolař, poslední proma na GoG mi tuhle hlášku vyhazují skoro pořád....
  • sleepless
    Špatně :)
  • sleepless
    Nápodobně! I když Ishary už tam mají a Realms of Arkania taky :)
  • Mozna proto, ze jsi mr.Nobody
    Mozna proto, ze se na podobny veci ptal nekdo jinej.
    Nebo mozna proto, ze se nemuze dostat na kazdyho : )

Co te zajimalo? Rad zodpovim. : D
  • Co takhle si o Dragon Age II pokecat s hlavním designerem Mike Laidlawem? Šanci máte dnes od 20.00...

No pěkný akorát sem tam poslal asi 6 otázek a ani na 1 mi neodpověděli *10*
  • Mopped

Promo na GoG.com: všechny Tex Murphy adventurky tento víkend s 60% slevou. Ti co je už mají, teď...

Ach jo, nějakého Texe už mám, ale stále čekám na nějaký pořádný starý dungeon. Takový Dungeon Master, Beholdeři, to by bylo něco, nebo ať tam šoupnou Albion. To bych se asi posral blahem.
  • Reklamní sdělení: Na Shop.Games.cz proběhne tento víkend speciální slevová akce na čtyři vybrané...

Jaky hry?
    Chci to vedet !HNEEEED!, jinak si to nekoupim : D
  • Čím tě gametrailers.com vytočili? Pořadem Pach Attack? *3*
  • DSkové tituly Drawn to Life a Scribblenauts prodaly překvapivých 3.5, respektive 2.5 milionů kopií.

Nějak málo, ne, když DSek je na světě jak sraček, ne. (Pro nechápavé - souvisí to s narážkou na RDR, kdy zdejší novinkář napsal, že 8 mega je málo na westernovou střílečku.)
  • Promo na GoG.com: všechny Tex Murphy adventurky tento víkend s 60% slevou. Ti co je už mají, teď...

Poznam ten pocit :)))
    Nice, you own all games from this promo. Have fun and don't forget to check out our next offer.
  • Cosi

Reklamní sdělení: Na Shop.Games.cz proběhne tento víkend speciální slevová akce na čtyři vybrané...

Tak řekl bych že první bude Uncharted 2 za 499,- už to na mě vybaflo při kliknutí na obchod jako první.
  • dodatek

Jako vim, ze to jsou ruzne zkousky a co Kinect dokaze, ale zatim mi vse pripadalo jako sh.t. Viz neviditelny Predator nebo ze Kinect vymodeluje prostor a podobne si bylo akorat tak zabradlo, ktere bylo vzdalene kousek z pohledu, vzdalenejsi objekty neexistovaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit