Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • horak.ada

Sony chce vývojářům a vydavatelům ukázat, že to s bojem proti PS3 hacku myslí vážně a k soudu...

nechapu proc zaluji treba twitter nebo youtube
  • Tak to mame asi jinej nazor na prumernou znalost anglictiny.. Treba takovej Dragon Age byla docela sila, ale i tak sem bez problemu pochytal v podstate vsechny podstatny veci.. Ale ME mel podle me docela jednoduchou anglictinu..
  • To je taky pravda.. Ovsem ono to nejspis neni jenom o ceskym vydavateli, nemylim li se..
  • lekoklatik

Sony chce vývojářům a vydavatelům ukázat, že to s bojem proti PS3 hacku myslí vážně a k soudu...

takže predsalen nuda?
  • Open beta slibné onlineovky Rift začíná 21. února, nehlašte se všichni!

RIFT Open Beta Begins Feb 15, 2011 ? 21. si môžu ľudia akurát šupať nohami, keď to skončí :)
  • Nemůže jinak. Ty hackeři neporušují zákon. Ale jenom EULA sony. Neni to jako by schovávali vrahy *1*
  • lekoklatik

a čo nastane ak youtube nebude ochotný údaje "vydať"? Sony to len tak zabalí? Nie je to zbytočné? Je vôbec možnosť takéhoto scenáru?
  • NO on to nemá být souboj, jenom si je Sony přizvalo aby dodali údaje a informace o těch lidech. Do bitvy proti Googlu by se Sony nepouštělo....
  • Steam je na vrcholu a od teďka už může jenom ztrácet, tvrdí šéf konkurenčního portálu GamersGate,...

Dobrej kec, GamersGate skoro nikdo nezná, ten jejich program napodobující Steam už vůbec a oni je chtějí překonat. Steam je jedna obrovská komunita která tady už je několik let a je tak zaběhnutá, že nějakej Gamersgate s tím nemá šanci pohnout. Steam není dokonalej, ale je to to nejlepší (a skoro jediný) co tu teď existuje.

Gamersgate je jenom obchod na rozdíl od Steamu, nemá žádný fórum, podporu od vydavatelů, komunitní funkce atd., to není konkurence pro Steam. Jedinej, kdo může momentálně položit Steam, jsou jenom jeho vlastníci...

A že prý je Steam momentálně na vrcholu? Ten ještě pořád šplhá
  • lekoklatik

Osobne držím palce PS3. Moja prvá herná stanica vôbec bol práve staručký úžasný PSX. PS3 je snáď jediná herná mašina dnešnej doby, ktorá ešte nebola prelomená i keď možno i na úkor užívateľov (mám na mysli tú srandu s Lunixom). Držím palce nech sa chalani nedajú a bránia sa to všetkými piatimi. Tiež sa celkom teším ako to všetko dopadne. Samozrejme hlavne s youtube. Či už pre Sony a či youtube, bude to rozhodne zaujímavý súboj. Takže vďaka za info : )
  • Ano je to smutne kdyz dospely cech plati za hru kterou se jeji vydavatel ani neobtezoval opatrit ceskymi titulky jeste vice nez v AJ mluvicich zemi
  • Protože víme, jak strašně milujete DLC, musíme vás upozornit, že 22. února vyjde balíček Dead...

doufám, že to "milujete" byl sarkasmus. :-)
  • Letošní BlizzCon se bude konat 21.- 22. října, copak bude asi oznámeno... Že Diablo III vyjde...

Tak to už si snad dělají legraci ne? Termín má být přeci 30.11.2011.
    Ale nedivil bych se že to posunou, ale 3 roky?
    Mno uvidíme, za tuto hru stojí čekat.
  • zaphod

Letošní BlizzCon se bude konat 21.- 22. října, copak bude asi oznámeno... Že Diablo III vyjde...

Mě je celkem jedno v kterém roce to vyjde, hlavně ať to není o zkouškovém. ;)
  • Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...

Myslim, ze se jen pravnik presunul do jiny spolecnosti, nez ze Beth zmenila. Neco v tom smyslu, snad uz to tu neni...
  • oin.odin
    ale vzhľadom na to že svet zanikne roku pána 2012 sa toho už nedočkáme ....
  • Amylee.Anderson
    Jo, ale tohle si s prumernou znalosti angličtiny moc nezahraješ. Já si myslim, že s angličtinou jsem na tom docela dobře na pomery se spolužakama, hodně mě baví, ale zrovna na Mass Effect bych si netroufla bez češtiny.
  • A chapes co jim na tom tak trva?
  • Letošní BlizzCon se bude konat 21.- 22. října, copak bude asi oznámeno... Že Diablo III vyjde...

Jsem optimista, ne driv a ne pozdeji jak 2013 - tot muj tip z jara 2010, kteremu stale verim :)
  • IWKYN

Evropa je pro EA nejstabilnější herní trh, meziroční pokles tržeb činí jen 2%, zatímco v Asii...

No jo, ale pak je tu eště ten super mulťák :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit