-
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Snad tam ze sebe nebudou dělat blbce v nejakých rádoby vtipných scénkach a budou mít aktualní recenze ke hrám.To úplně k překonání GP stačí. -
Dnes ve 13.25 si na Primě Cool odbude svou premiéru herní pořad Re-Play. Spolupracuje na něm i...
Už jsem si nařídil budík na mobilu :D -
Budu po noční, ale nastavím si budík. Běda jak se mi to nebude líbit. To vám tu z toho udělám kulničku na dříví *2* -
Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...
Věc se má tak, že jejich hlavní právnický týpek odešel k jiný firmě, tak Bethesda odešla za ní taktéž ;) Takže sice právnická firma jiná, ale dále je ve sporu zastupuje stejný člověk... -
Bethesda podruhé vyhodila svůj tým právníků a najala nové, s kterými se bude opět pokoušet...
Bethesda znovuoživila Fallout lepším způsobem, než by Interplay po rozpuštění původního studia Black Isle (F1,F2) kdy mohl. Tak nebrblej. -
iPhone/iPad aplikace Live 360, která umožňuje prohlížet váš X360 profil je nyní na iTunes zdarma.
neni pravda, existuje i free verze -
na androidu je přímo tato aplikace stále zpoplatněna (stojí 37Kč).
-
a za to zemres *10* *1*
-
Devil
Tato diskuze má právě 666 příspěvků.
Totiž měla. -
V multiplayeru Journey si s přáteli nezahrajete - druhý hráč vám bude přiřazen náhodně.
Mě to připadá jako dobrý nápad...A má to svoji logiku-viz.článek *3* -
Pravda, hanba Bethesdě a oslavujte Interplay, kteří sice dokázali za téměř 10 let vytvořit jen trapnou alfa verzi hry, ale to už je něco jiného *1*
-
iPhone/iPad aplikace Live 360, která umožňuje prohlížet váš X360 profil je nyní na iTunes zdarma.
... kdezto na Androidu je uz nejmene pul roku ... tak jste o tom psali ? -
No jo, ta zlá hnusná Bethesda, která si dovolila znovuoživit značku Fallout, jelikož na ní má práva. A ještě je tak zlá, že nedovolí hodnému, krásnému Interplay vyvíjet MMO, které apelovalo na nový název Fallout MMO Forever -
Bethesda zabila fallout. Doufam ze dostane co ji patri... -
No já jsem ho tenkrát hrál na Pentium 4 3,2 Ghz, 1 gb ram a grafiku x1550 a až na finálního bose jsem to dohrál taky v pohodě. A to jsem měl něco nastavený i na Medium o.O. Akorát jsem zvědav, jak rozjedu dvojku s 9600 GT :/
-
Kardinální blábol !!!
-
Kárdinální blábol !!!
-
Uživatelé STEAMu, kteří mají v profilu zapnuté betafunkce, mohou nyní v hrách klávesou F12...
No nevím nevím, ale já si odjakživa típám obrázky z her na steamu F5tkou a jde mi to u každé hry kterou na steamu mám. C c c -
Nové Call of Duty ehm tedy Duty Calls
http://www.youtube.com/watch?v=KbTtsezso4Q&feature=player_embedded
Epic/People can fly paroduje slavnou značku -
Crysis rozdrtí dosavadní představy o konzolové grafice.