Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze nezávislé diablovky Magicka na Games.cz se mírně opozdí. Dostali jsme se do bodu, kdy už...

Ja bych taky jel, kdyby mi to fungovalo. Nedostanu se pres nejaky intro - crash. *9*
  • smejki

Na hacknutých PS3 se objevily modifikace her Fallout 3 a TES: Oblivion, které si dosud mohli zahrát...

upřímně, myslím si, že byste více ocenil, kdybyste se lépe naučil, který už nějakých 15 díky technologiím vládne světu.... ale budiž
  • Digitální prokletí - tak se jmenuje zamyšlení Lukáše Macury ze Cinemaxu nad klady a zápory digitální...

"Takže i ta nejmenší prodejna je schopna vystavit 800 různých her, které jsou zákazníkům na očích."
    "Úvodní stránka Steamu pojme cca 20 titulů"
    "Ze zkušeností víme, že zákazníci jsou líní a kupují hlavně to, co vidí."

To je sice hezky nazor, ale analogicky v kamennych obchodech je take treba stanek s novinkami, kde jich treba je na ten prvni pohled jen 20. Zbytek je v regalech, kde stejne jako u webove aplikace clovek musi "aktivne hledat".
    Neboli muzete prohlizeni stranek s hrami po dvaceti srovnat s prochazenim regalu v kamennem obchodu, kde je podobny pocet her.

Navic mate moznost fulltextoveho vyhledavani, ktere u kamennych obchodu jaksi chybi. Maximalne vam rekne prodavac regal c.4, 5. rada.
    Mne se tedy zda digitalni nakup SW daleko komfortnejsi (z pohledu uzivatele).
  • Cosi

Digitální prokletí - tak se jmenuje zamyšlení Lukáše Macury ze Cinemaxu nad klady a zápory digitální...

Nikdy mě nenapadlo že na Steamu je schvalování her, a jinak článek velice zajímavý, zdá se že když si nezávislého titulu nevšimnou novináři tak má smůlu.
  • Recenze nezávislé diablovky Magicka na Games.cz se mírně opozdí. Dostali jsme se do bodu, kdy už...

no tak zálohujte savy hoši :)) já to teď jedu podruhý
  • Přestože Enslaved netrhalo rekordy v prodejnosti, jsou s hrou samotní vývojáři spokojeni a nevyvrací...

A přitom Enslaved byla dobrá hra. :(
  • Nezabudlo, MP demo bude aji na compa.
  • Sy, opraveno...
  • Přestože Enslaved netrhalo rekordy v prodejnosti, jsou s hrou samotní vývojáři spokojeni a nevyvrací...

I kdyz pro me bylo Enslaved snad po vsech strankach dost rozporuplny, hlavne v zaveru bylo emocema naslapany jak maloktera hra. Nebo jsem mozna proste nakonec podlehl tomu jednoduchymu vypraveni.
    Dvojce bych se kazdopadne nebranil - i kdyz dobrej zaver mozna nechat vazne zavrenej. A kazdopadne kdyz uz, tak pojmout uplne jinak samy jadro hratelnosti - nejmic mi na ty hre vadilo, ze v ni slovo "linearita" fakt dostavalo dalsi rozmer : /
  • Jozef123

Multiplayerová demoverze Crysis 2 se objeví i na PC!

Hurá...
  • splash
    PS3, ale ve správě to chybí no...
  • Nejnovější firmware (3.56) dokáže identifikovat modery a hackery. V případě pozitivního nálezu...

Co třeba napsat, jakého zařízení se tato informace týká?
  • Rozhodně to na STEAMu není první hra u který se vyskytly podobný problémy. Například u M&B Warband nebo GTA IV jsem musel čekat dva dny na opravnej patch, kterej umožnil tu hru vůbec spustit. Jediný v čem STEAM vítězí na plný čáře jsou ceny her v "akci" - těm se výprodej Comgadu nehrabe ani po kotníky.
  • Během tohoto víkendu si mohou zkusit (a zahrát si proti vývojářům) multiplayerové demo Crysis...

A na pc sa zabudlo!!! Pekne!!! *10* *10*
  • splash

Během tohoto víkendu si mohou zkusit (a zahrát si proti vývojářům) multiplayerové demo Crysis...

Tohle demo mě teda odradilo od koupě...zlatý Halo. *1*
  • Sony dnes vypustilo nový firmware pro PS3, který měl přinést obranu proti hackerům. Těm se však...

S tou druhou tridou mas mozna pravdu, ale kdyz ja sem do druhe tridy chodil pred 25. lety vis. Ke A takovych lidi je urcite vic a proto ocenim hru v cestine.
  • Přesně tak. Když to bude jako z Mafie 1, kde byl lip sync, tak nemám až tak problém, ale to tak často nebývá a kvalita také nic moc. Originál je snad vždy lepší.
  • closed beta

beta je stále ve fázi closed... po přihlášení by měl přijít (za nějakou dobu) beta klíč...
  • Anketa: za jak dlouho podle vás hackeři prolomí PSP2/NGP?

Dost krátkozraký názor.
  • Dnes možná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit