-
Tak zrovna u Crysis s jeho nanooblekama mi "prehnana" vydrz fakt nevadi.
Bohuzel to asi fakt (jako kazdou hru) poserou sami hraci, ktery se chovaj jak idioti... -
z PC bude pocházet 100% map, protože na tuto platformu bude jako jediný dostupný nástroj na jejich tvorbu (Mod Tools)
-
Video z bety multiplayeru Crysis 2, které se dnes otevřelo "zlatým" hráčům na konzoli X360.
no, vypadá to dost debilně, zase člověk musí vystřílet do nepřítele půl zasobníku, nožem zabijete i někoho na koho nejste ani pořádně otočený, všichni tam skáčou jak v Q3...prostě demence. U Crysis 2 se těším jenom na SP... -
Uživateli vytvořené levely si užijí hráči Portal 2 na všech platformách.
vsadim se ze 99.9% map bude pochazet z PC *2* -
Hodnocení na IGN nemají s kvalitou hry nic společného. Je to takový neoficiální indikátor kolik za tu recenzi IGN dostalo zaplaceno.
Co jsem viděl, zanechalo mě to vlažným. -
EA bude prodávat trička s motivem brnění z Dead Space 2.
IGN recenze 9/10
Recenzent si to prej rovnou musel dvakrat zopakovat. (i kdyz zcasti kvuli zbranim/upgradum/trofejim)
Nevim teda - demo fajn, ale ze by to vypadalo na kdovijakej mazec... Proste akcnejsi jednicka v (snad) variabilnejsim prostredi. Tak snad to fakt prekvapi i mne - recenze chvali mimo jiny "psychologickou stranku" hry, kdy je Isaac zdeptanej uz udalostma jednicky. Souboj s vlastni mysli, psychologie postav(y).. To jednicce teda fakt chybelo.
Jinak multiplayer prej o celkem o nicem, pribeh stejne plochej jak minule. (krom ty omilany Isaacovy psýchológie)
Ja s nakupem teda urcite pockam. -
Nový Kinect hack umožňuje snímat obraz reálného světa a vytvářet si tak vlastní 3D mapy.
nemuzu si pomoct ale kinect mi prijde zajimavy ve vsem moznem (napr. tyhle hacky) je ne ve spojeni s X360 *1* -
Studiu Paradox Interactive se od roku 2003 zvýšil zisk o 1000%, Dokazují tak, že PC hry zdaleka...
Je to tím, že Paradox za prvé vytváří vlastní žánr, který nikdo jiný neumí dělat, a za druhé tím, že tento žánr na konzolích nejde hrát. A taky tím, že má stálou komunitu hráčů, kteří za hru klidně zaplatí, protože jim dá stovky, i tisíce hodin zábavy a mnozí se aktivně podílejí na procesu vývoje. Trefili sweetspot *4* -
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
Prince of Persia ešte na monochromatickom monitore... doteraz je Prince moja srdcovka. -
Nejedná, Activision stále vlastní IW. Ovšem z původního IW toho moc nezbylo.
-
Capcom vidí situaci s handheldy podobně jako my v podcastu - hráči z nich (a PC) migrují na smartphony...
Proč bych proboha měl z PC migrovat na přiteplenej iPhone? Co to je za volovinu? -
Říkáš, že je lepší vyvíjet hru jen rok nebo dva, vydat ji a zapomenout na ni? Řekněme trochu jako Call of Duty MW2 (a dodnes neopravené problémy v multiplayeru)?
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
No u mě to byly nejprve logické hry jako sokoban nebo atomix a tetris. Pak přišel wolfenschtein 3D a na dlouhou dobu ovládl mou 486 :) -
U mě to byl bezkonkurenční Doom a Duke Nuken. Vdycky jsme to hráli s bráchou dohromady. on chodil a já střílel. To bylo to pravé co-op hraní :D -
muj otec me ucil hrat stolni tenis .ale pro tloustnouci americany je lepsi ucit mimina starcraft II -
Activision svolává posily na vývoj Modern Warfare 3, na hře kromě Infinity Ward mají pracovat...
Mám v tom bordel, Activision mají stále Infiniti Ward nebo se jedná o překlep?*? -
to já jsem spíše teď začal zasvěcovat do používání PC -
Za vývojem Mafie 2 - sice to moc bleskovka není:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/19891-vyvoj-pocitacove-hry-teoreticky-i-prakticky-s-hitem-mafia-2 -
Isaac Clarke v Dragon Age 2
http://www.gametrailers.com/video/ser-isaac-dragon-age-2/709597?type=flv