Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se vám, že je váš byt moc obyčejný? Předělejte ho do fantasy stylu jako tito nadšenci...

Je to proste priserny! :o)
  • Zapálení pro věc

No jo, ale musí být do toho zapálení a takhle zapálení jsou asi jen WoWkaři. Znáš snad nějakého čtenáře fantasy, který má takhle podobně vybavený byt, nebo to alespoň plánuje?
  • Ty mě asi nechápeš. narážím tu na to že mytologie wowka není jediná fantasy co existuje. fantasy je hojně rozšířený už 50-80let, wowko tu je jen chvíli.
    nechci nikomu brát iluze nebo tak, ale přijde mi, že spoustá hráčů wowka si myslí, že všechna ostatní fantasy která zahrnují kouzla, draky, demony jsou jen kopie wowka. Ve skutečnosti je to právě přesně naopak viz warhammer, dragonrealm, forgotten realms a spousty jiných.
  • Kdysi to možné bylo, ovšem poté to jeden update konzole zrušil. Právě po tomto update bude tato volba opět dostupná.
  • No právě, bez WoWka by to asi ty dva nenapadlo.
  • Náhodou je to pěkný a epický. S wowkem to nemá níc společnýho kromě prvků fantasy
  • taky mi ta zpráva přijde podivná, tahle funkce je tam uplně standartně celou dobu
  • Nový update X360 přinese změnu GamerCard a možnost nastavit si, zda se má po zapnutí konzole spustit...

to jako ze tam ta volba poustet primarne dash nebo dvd v mechanice nebyla jo? v tom pripade mam zase neco navic
  • Novinka ode mě - Jak můžou dopadnout závisláci na WoW

http://s1090.photobucket.com/albums/i378/Leofwynn/?start=all
  • MS vyrobilo pro hackera tričko s nápisem: „Byl jsem první kdo prolomil Windows Phone 7 a vše,...

"Tento mobil rovněž nabídlo Geohotovi, aby mohl zvýšit svoji kreativitu."

nechápu
  • Ne všechny matky nesnáší Dead Space 2 :)

Fajná ženská, ta si z toho nic nedělá a tak to má být. Vždyť to jsou jen 1ky a 0ly.
  • Ne všechny matky nesnáší Dead Space 2 :)

pořád je to zmanipulovaný. Tahle se na to nekouká sama v uzavřené místnosti se 4 metrovou obrazovkou a prostorovým zvukem. Kouká se na to na notebooku kterej má příšernej zvuk, malej monitor, kterej se navíc leskne a ještě ju rozptylujou děcka co kolem ní běhají.
    Každopádně celá tahle kampaň je zcestná. *1* by mě zajímalo kam na tyhle informace pořád chodíte
  • ???
  • Odhalení ceny a termínu vydání handheldu 3DS a určitě i představení her dostupných při launchi,...

Bulvár? Kam se vytratial profesionalita?
  • Odhalení ceny a termínu vydání handheldu 3DS a určitě i představení her dostupných při launchi,...

Doporucuji Funky monkey *2*

Aby jste pak nepsali z nějakýho Coffee Shopu, na co všechno jste položili vaše špinavý pracky :)
  • Re:

Preco?
    Z toho dema fakt zadny rozdily poznat nebyly. Jestli ted vylepsili aspon ty normalmapy a nasviceni (ktery teda snad oboji bylo supr i na xboxu), tak tou hubou nemusej klapat naprazdno jak doted..
    Jinak - tearing, jehoz absenci tam tak zduraznujou... Tearingu si nekdo na xboxu vsiml? Ja ne. Ale uz je to dlooouho co jsem hral, no..
  • Amylee.Anderson

Grafické srovnání dema vs. plné verze Mass Effect 2 na PS3.

To je vtip?
  • Fanstránky Mafia-Daily.net a Mafia.Czech-Games.net daly dohromady dotazník o 77 otázkách, v němž...

Jestli jsi hru dohrál tak si určitě pamatuješ na co jsi nejvíc nadával nebo naopak cos chválil..Otázek je sice dost ale stálo to za to,doufam že jim to pomůže a Mafia III bude podle "pepinů" *1*
  • Přemýšleli jste někdy, jak dlouho trvá nejdelší možný volný pád v Just Cause 2? 2minuty a...

Dopadne pokrytej vrstvičkou ledu ne ?:) Grafika jinak dobrá,což se o hře říct nedá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit