Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oin.odin

Portal 2 bude obsahovat 13 000 řádků dialogů - to je více textu, než bychom čekali...

no a čo je na tom to more "oko" bude asi ukecanejšie než je zdravé ... už sa nemôžem dočkať
  • Wii Fit upozornilo ženu, že trpí parkinsonovou nemocí, aniž by sama na sobě příznaky nemoci...

Jasně! a lyžuješ od rána do večera! Vleky vypínají většinou v 16:00 - 16:30 a když seš na horský chatě, tak každej den veĆer nemáš co dělat. Hrát furt karty do noci není zábava na celý týden... Nezastávám to, já to sebou netahám, ale kdybych chtěl?
  • Amylee.Anderson
    :P
  • Nejdřív si najdi něco o výpočetním výkonu Cell procesoru, který pohání PS3 a pak si klidně mel tyhle pitomosti. Z toho jak si tak čtu tvoje různé příspěvky, si myslím, že když jsi byla malá tak tě nějaká konzole musela pokousat.
  • Amylee.Anderson

Ministerstvo obrany ve Spojených státech využívá superpočítač, jehož srdce pohání 1700 PS3...

Amíci a jejich láska ke konzolím nezná mezí :D
  • Hackeři vyvinuli aplikaci pro PS3, umožňující získat jakoukoliv trofej. Sony situaci řeší a...

Ti hackeri, me zacinaji pomalu ale jiste srat.
  • Wii Fit upozornilo ženu, že trpí parkinsonovou nemocí, aniž by sama na sobě příznaky nemoci...

Může to být úspěch. Ale ne v případě, že se OČEKÁVALO víc. *3*
  • Vývojáři Medal of Honor (Danger Close Games), kteří zřejmě pracují na pokračování této FPS,...

Nepoznam ta a nechcem byt ani drzi, ani nic podobne ale vzdy ked nieco napises precitaj si to aspon 2 krat po sebe :) Z vlastnej skusenosti odporucam
  • moje chyba :D
  • v první chvíli jsem se lekl, že je to zase moje dílo *1*.
  • odpový :-) To snad ani není možné napsat...
  • Podívejte se, co vám Google našeptá o některých konzolích, hrách či vydavatelích :)

Vždycky jsem žil v iluzi, že lidé jezdí na hory či dovolenou kvůli odpočinku a relaxaci a ne, že tam budou hrát hry na konzolích...
  • Podívejte se, co vám Google našeptá o některých konzolích, hrách či vydavatelích :)

:D rozesmálo
  • Jasně, ale jde mi o princip... Na každým šrochu, pravdy trochu. Navíc jak říkám, dělají s tím moc velkou habaďůru. Je fakt, že je to trapné, když si člověk za takový prachy koupí věc a nemůže s tím nic dělat! To je jako kdyby vás VW zažaloval, když si vyměníte u auta stěrače, nebo Chipnete motor!!! :( Nebo dáte nějakej hezčí výfuk, aby to znělo! Dyť toto je do nebe volající. Mají zakázat PSN, tím v podstatě člověka odstřihnou od toho nejzajimavějšího co na PS3 je, tak jako to udělal MS s X360 a mají klid! Ať si lidi hrají pálený hry... na to tu jsou zase jiné instituce!
  • Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili...

Ona je to kravina uź jen z toho, že si třeba vemu MALOU konzoli s sebou třeba na dovolenou na hory, tam internet nebude a co? Mám ji s sebou na houby? Co si sebou pak člověk má vzít? konzole je nejmenší ale za to nejvýkonnější věc!!! PS2 se pomalu vešla do kapse! PS3 sice naboptnala, ale i tak se dá vzít a TV je dneska všude!
  • DRM

tak jeden z důvodů, proč jsem odešel z PC jsou ochrany u her, online ochrana je ta nejstupidnější věc
    podle mě je nejlepší ochrana snížit ceny her, alespoň o 20% u konzolí, lepší ceny na PSN a Xbox Live, třeba lepší slevové akce jako na Steamu

Být online s konzolí je kravina, chápu třeba nutnou aktivaci přes online store, ale permanetní online spojení je nesmysl
  • Hackeři vyvinuli aplikaci pro PS3, umožňující získat jakoukoliv trofej. Sony situaci řeší a...

Tak to jsem teda zvědavý co vymyslí a jak na to hackeři odpoví. Můj názor je že se jim hackeři hned vysmějou a bude to okamžitě prolomený
  • Jeden ze zakladatelů Ubisoft Massive a protipirátské DRM ochrany se domnívá, že jediným schůdným...

čím dál víc začínám nesnášet Ubisoft - tohle už je podle mě trochu moc. Mít neustále k netu připojenou konzoli.
  • Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili...

takovy chlamec pri sobotnim rano, diky tiscali:D
  • Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili na něm vlastní multiplayer server pro CoD4.

Nebylo to spíš kvůli Black Ops?:

http://www.zing.cz/novinky/2692/lekarske-servery-hacknuty-kvuli-black-ops

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit