Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Homeworld byl nezapomenutelnej. Nevím jestli to byla první hra totohle typu, ale všechny ostatní už byly jen laciný kopie. V tomhle si myslím je homeworld nepřekonanej, jen škoda že není žádná jiná a novější hra tohohle typu s odpovídající kvalitou. *7*
  • Epic Games kutí nový projekt, na kterém spolupracuje hlavní designér Prototype. Více info během...

Jó, kdyby začali porjektovat homeworld 3. To by bylo EPIC!
  • Studio Massive (World in Conflict) pracuje na  nové Assassin's Creed hře. Vzejde z toho multiplayrová...

Ja bych teda radsi videl pokracovani World in Conflict :o(
  • RakeW

Nová redakce Games.cz, která už pomalu přestává být "nová", přeje všem čtenářům klidné...

Na charitu si přispívat nemusel, všechny prachy si mohl poslat vývojářům.
  • Přejeme všem návštěvníkům našeho serveru šťastné a veselé Vánoce!

I ja vsem preji vesele Vanoce, bohateho Jeziska, krasne proziti svatku a vstup tou pravou nohou do Noveho roku!
  • Vánoce

Taky Vám přeji všechno nejlepší, do nového roku mnoho pěkných a snad i originálních her a hlavně pohodu při psaní recenzí a při uzávěrce LEVELu.
  • Přejeme všem návštěvníkům našeho serveru šťastné a veselé Vánoce!

Prej Vam vse nejlepsi do budoucna.Jsem Vas pravidelny ctenar a moc me bavite. *4*
  • Core

Pohodové svátky

Celé redakci Games přeji pohodové svátky vánoční a úspěšný nový rok 2011...
  • Jde jen o princip. Inquisitora neznám a hrát ho nebudu, ale jen mě to tak zajímá. Podle mě mají lepší přístup jak ten minulý indie pack. Proč bych měl přispívat na charitu, jsem snad hloupý? Když už to nabízej, tak by sis měl mít možnost vybrat. Hlavně všechny PC hry si můžeš hned odkudkoli stáhnout a bez keců. Chce to zajímavé služby zákazníkům a ne lákat na možnost výběru a pak ji nenabídnout.
  • Předvánoční akce českých vývojářů ze Cinemaxu: RPG Inquisitor nabízejí za cenu "zaplať,...

To nevím, ale desetník obětovat můžeš, ne? :-)
  • BByznys

Neplánujete na Games.cz přinášet podobné články, které svého času psal na Hrej.cz Martin Bach?
  • A co zadarmo, pošlou to přes ten mail? To víte, krize...
  • Já také, dobře utracená koruna.
  • Předvánoční akce českých vývojářů ze Cinemaxu: RPG Inquisitor nabízejí za cenu "zaplať,...

Prostě celá Evropa :-)
  • SkillJam

Předvánoční akce českých vývojářů ze Cinemaxu: RPG Inquisitor nabízejí za cenu "zaplať,...

Tak už ji mám :) za takovouhle hardcore akci sem se proste musel trosku utrhnout :)
  • Proč ne? Todle neni COD, kde se stihne za rok udělat plná hra a ještě několik DLC k tomu... Je jasné že vybudovat nový svět GTA dá docela zabrat a tuplem když to vede perfekcionalista, kterým Sam Houser bezpochyb je :).
  • oin.odin
    no a keď už som sa rozpísal čo vravíte na to že sú tam niektoré hry ... NOT AVAILABLE IN YOUR REGION ... ah jak ja tu takéto hlašky neznášam sa mi kudla vo vrecku otvára aký región kua som snáď na internete more ...
  • oin.odin
    No dnes (pre amíkou) tam majú Alpha Protocol za 7,50€ ... no aj ja sa pýtam miestneho osadenstva či sa to oplatí ...
  • claymen
    co já vím, tak bylo za 13,5€
  • luke.skywalker

Nové Steam slevy lákají na 50 až 75% nižší ceny Assassins Creed 2, CoD4: MW, Bully, Just Cause...

ty brdo, uteklo mi Bad company 2 za 7 éček.. škoda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit