-
A ještě k tomu chlastat rum !! *3*
-
Jaká je nejpopulárnější herní platforma pro piráty? S náskokem vede PC, nejmenší množství...
A ještě k tomu chlastat rum ! *3* -
Jaká je nejpopulárnější herní platforma pro piráty? S náskokem vede PC, nejmenší množství...
To jako na těch lodích ještě stíhaj hrát na PC? -
čtenářská recenze
Mé sny se naplňují, tímto bych chtěl maximálně poděkovat redakci a políbit jim nohy alespoň digitálně jako výraz maximálních díků za nejlepší uzavření už tak skvělého víkendu :D -
Ani nemám sílu to číst, natož abych se obtěžoval s reakcí. Je přeci nad slunce jasný, že hraním counterstrike se ze mě stane brutální vrah. To přeci ví každý malý dítě. I ministr školství to ví, a to je hoooooooooodně chytrej... *3*
-
zaujímala by ma reakcia redakcie a čitateľnou na tento príspevok ktorý som náhodou zahliadol včera na ČT http://bit.ly/ee5CtX
-
Take Two ve své výroční zprávě zveřejnila i plány vydání her v (přes)příštím roce.
V tomto případě snad radši ani jednou *1* -
len aby ju nesparsil nejaký marketingový génius v záujme väčšieho publika
-
Raději dvakrát než ani jednou *3*.
-
Puška Sharp Shooter pro PS Move představena v novém videu.
Myslíte to NOVÉ video, co máte v článku na Games už dva dny??? -
Deus Ex: Human Revolution vydání do března nestíhá, posouvá se do příštího fiskálního roku.
Ano uz to zacina, odklady, odklady a zase odklady. Jestli se hry dockame do konce roku 2011 bude to zazrak. -
Od Vánoc až do konce ledna si můžete zdarma z Playstation Store stáhnout 3 nová auta do Gran Turismo...
Nemůžem. Je to jen pro japonce. -
Deus Ex: Human Revolution vydání do března nestíhá, posouvá se do příštího fiskálního roku.
Proklínám tímto SE a potažmo celé Japonsko. Do roka a do dne budou všechny japonské ostrovy potopeny při strašném zemětřesení. Přežijí jen jedinci s augumentací pro dýchání pod vodou. -
Masakrální, bejt to v hospodě, tak už máme republikovou ligu...
-
Score FOREVER! *5*
-
Ja si ten coop taky dovedu celkem zive predstavit. Rozhovory by proste udavala hlavni postava jako doposud a kamarad by pomahal v boji. Kdyby se u tech rozhovoru navzajem obe postavy doplnovaly tak by to bylo jeste lepsi.
-
Jedna z nejlepších věcí v té hře jsou rozhovory. A příběh navíc zavisí na TVOJÍ postavě. Jak chceš do tohodlě nasrat mulťák?
-
Za tech 12 let co jsem Level kupoval nez jsem ho minuly rok poslal k vode si nepamatuju ze bych nejakou tu plnou hru hral.Vetsina ten casak kupuje nebo kupovala prave kvuli casaku.Ta hra tam byla jen takova priloha.V tomto pripade to je Levelu platne jak mrtvemu zimnik ze ma mozna kvalitnejsi hry :)
-
Mě zase připadá, že se v této hře vyloženě nabízí možnost kooperace...
-
SCORE č.202 s šesti plnými hrami dnes došlo předplatitelům. V průběhu ledna vyjde speciální...
Hej, Level má jednu, ale 10x lepšiu :-)