-
Polský magazín CD-Action přinesl první recenzi na Crysis 3, hra si odnesla hodnocení 9/10.
pri stupnici 8-10 to veľlkú váhu nemá...
Hral som MP betu a tej dávam tak 3/10 -
-
Některým hráčům se ARMA II zombie mod DayZ prostě nelíbí. Hraný film prozrazuje proč.
Proč? protože jsou to hráči COD. Vše musí bejt hned, trpělivost žádná, a všechno hned rozstřílet a pokud někdo zabije je, hned to je špatná hra -
-
To rozhodně. V tuhle chvíli chybí vlastně jen end-game obsah.
-
-
Battlefront 2 vyšetřovaný v Belgii
V Belgii zahájili vyšetřování systému loot boxů ve hře Star Wars Battlefront 2 pro podezření na hazardní podstatu (gambling) zmíněné herní mechaniky. -
-
to jsem zvedavy, jak to dopadne...to by pak bylo napaduntelnych ost her...z fleku: ted parim PES18 a ziskavani hracu v myclubu je vicemene totez...
-
-
ale tam se dají jednoduše získat i za herní měnu
-
-
CS nebylo vyšetřovaný?
-
No takovy vysetrovani uz probehlo ale protoze vzdycky vyhrajes a neplatis to primo tak to prej hazard neni....
-
-
A nebylo to v Británii?
-
-
-
Bethesda připravuje The Elder Scrolls 6, plné hry se ovšem jen tak nedočkáme.
Tady jsou prvni zabery
https://imgur.com/YlkrpFu
*1* *1* -
Deus Ex: Human Revolution™ Augmented Edition
za 115,- na impulsedriven (Steam verze), a pak že jsou hry drahé...
a na GMG Quantum Conundrum: Season Pass za 5 dolarů... (Steam verze) -
-
Nějak jsem to nepochopil, ten season pass je hra + všechny DLC?
-
-
ano, hra plus 2 DLC. luxusní cena...
-
-
-
Sony věří, že má Playstation 3 před sebou ještě dlouhý život.
ale jo, proč ne. koupil jsem ho teprve nedávno, ale počítám, že mi nejméně dva roky bude vydatně sloužit, spíš tři (pak asi většinu věcí už dohraju :) ). když na to budou vycházet stále nějaké hry, tak to při životě udrží klidně i 10 let... vizuální stránka her mi zcela dostačuje. -
Zemřel Paul Walker
Nevím, kolik z vás to zajímá nebo koho se to nějak dotkne, občas se tu o filmech něco zmíní, ale tohle mě osobně dost šokovalo, protože Brian byl moje oblíbená postava a herce jsem měl rád, nemůžu tomu stále uvěřit. -
-
Možná to byl kvalitní člověk ale herec to fakt nebyl.
-
Zas tak kvalitní herec to naštěstí nebyl, spíš osciloval někde mezi průměrem až podprůměrem, sic by měl možná na víc, kdyby nezasvětil svou nyní už stoprocentně celoživotní kariéru pokleslý blockbuster sérii, ve který prostě nelze najít prostor, kde by se potenciálně velice kvalitní herec projevil naplno. Takhle ale tahle sorta filmů prostě funguje.
Spíš než herec si myslim, že vynikl jako rolemodel pro fanoušky aut a fanoušky podobnýho typu filmů. Každopádně RIP in peace. *3* -
-
Na přehodnocení tvého postoje doporučuji film Zběsilý útěk.
-
-
Ano, tam nebyl špatnej, ale holt si jinak vybral kariéru plnou otřesně napsanejch postav a dialogů jak po lobotomii heverem. Ale to, že má herec potenciál bejt špička a přesto si vybírá ty upřímně hloupější projekty, z něj dobrýho herce neudělá. Vono je to vždycky totiž o tom, podle jakýho scriptu herec hraje. Aby vynikl jeho opravdovej hereckej talent, tak holt nemůže hrát scénář, kterej působí, že ho napsali automechanici vo volný hodině na učňáku... Byť neřikám, že jako blockbuster je to špatný..
-
-
To neni ale chyba jeho, on jenom dal pokracoval v zavedene serii nahodou jako oddychovka ktera sjela ze svych stop to zle nebylo. Naaopak prave bez nej to nebude uplne ono , to je jako kdyby byl Riddick bez Diesela a kdyby bylo i po Dieselovy uz by FF mohli rovnou zabalit. Praveze v dnesni dobe herce dobre blockbustery delaji. Ne naopak.
-
-
Jo, jenze takhle to dneska neni a F&F byl jeden z mala stravitelnejsich Blockbusteru jestli teda jde nazvat (tedy co se z nej stalo) no shodneme se na tom ze se nase nazory ruzni ale ne vsechny filmy jsou dneska takove jak ty zde pises. Je treba koukat i dal nez za velkou louzi. *4*
-
Fajn, tak to se pak bavíme o rolemodelech, nikoliv o jejich hereckejch schopnostech. Já se vyjadřoval ke kvalitě herectví. Vadí mi, když někdo napíše, že herec X je skvělej v blockbusteru Y, protože je hustě namaskovanej, popřípadě je namakanej a má vyleštěný bulvy a všechno kolem něj vybuchuje a on všechny zabíjí (resp. jeho dublér), páč to neni vo herectví. A fakt, že někdo hodnotí herectví přesně takhle, je neúcta k tý profesi i k hercům. Brzobohatý nebo Brodský ve Všichni dobří rodáci, Belmondo v U konce s dechem, Danny Day-Lewis v Až na krev.. to jsou kvalitní herci. A jak k tomu přijdou, když začne víc a víc lidí uvažovat stylem: "Tykráááso slušně vytuněnou hondu má ten Vin Diesel a jak je namakanej a nosí tu brokovnici, no to je fakt nejlepší herec, kterýho znám." To je prostě na ránu. *7*
-
-
Ty ses jen dalsi online hero co ponizuje neci vykony posmrtne a sam si dokazal ... NIC! *16*
-
-
Ignorujte, že tady něco bylo. Takhle to dopadá, když vychází narozky na pátek a nejbližší povinnosti na pondělí. Recyklace je sice dobrý nápad, ale někde by se používat neměla.
-
Na tohle asi nemá cenu reagovat. Za domácí úkol si stokrát přečteš, co jsem napsal a napíšeš mi referát o tom, co je v mých příspěvcích vůči Paulu Walkerovi ponižující.
-
On přece něčí výkony neponižuje jen napsal že nikdy nehrál v žádném pořádném filmu, rychle a zběsile rozhodně není pro tvou a dalších tucty 15 letých děcek žádný vrchol filmové tvorby.. Prostě béčkový herec pro béčkové filmy...
-
-
-
-
-
http://art.ihned.cz/film-a-televize/c1-61362360-zemrel-paul-walker-filmovy-hrdina-z-rychle-a-zbesile-zahynul-pri-autohavarii ... Hruza. Dalsi skvely herec necht odpociva v pokoji...
-
Jo, Paula jsem měl velmi rád a z FaF jsem ho měl nejradši. Velká škoda, mladý herec.
-
Díky za zprávu, nikde o tom nepsali, a Brina jsem měl taky hodně rád, hlavně z Rychle a Zběsile 2.
-
-
http://www.moviezone.cz/clanek/25388-zemrel-paul-walker-z-rychle-a-zbesile/
-
-
-
Obrazem:) Solid Snake nasoukaný do oblečku Quiet.
OMG, jaký solid?? Naked Snake/Snake/Big Boss/Venom Snake.. ale né Solid, btw obrázek je starý 2 roky.. *6* -
Humble AC série:)
https://www.humblebundle.com/assassins-creed-bundle
P.S: Raději bych ocenil takové Bleskovky než nějaký žebříček prodejnosti ve VB, který je 99.98% zdejších čtenářů u pr*ele. A Bleskař má asi 3.1 dovolenou:) -
-
Super bundle. Konečně si doplním sbírku. Jde vidět, že Ubi dělá za AC tlustou čáru a připravuje se na nový maraton.
Po dohrání WD2 jsem skočil zpátky k Syndicate a musím říct, že ta hratelnost je už ubíjející. Million zbytečných collectibles a dnes už zastaralé ovládání mi hru opravdu kazí. Plus další chyby, které se s celou sérí táhnou už od začátku.
-