Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

reklama na hazard?

Reklama na hazard na serveru, který navštěvují děti? No nevím. Je sice hezké, jak to schováváte za článek o tom, jak to není hazard, ale že na tom lidi dokážou prošustrovat spoustu peněz je fakt... stejně jako je fakt, že je to hazard pro jakéhokoli nezkušeného hráče, kterých bude logicky mnohem více než těch zkušených... Takže toto je prostě reklama na hazard, protože láká nové hráče...
    • Keyz
      Podle nějakého kecu, to není hazard když to umíš *15*

Jak lze 100% vyhrát na pravděpodobností mi sice není jasný, ale borci asi klidně vsadí vše a nikdy neprohrají a tedy podle toho kecu to není hazard.
      • Co to je za kecy? Ve fotbalu taky občas nevyhraješ, i když jseš lepší než většina. Hazard to samozřejmě je i není, podle míry závislosti a (ne)schopnosti konkrétního hráče. Ano, je to dotováno těmi, co prohrávají, ale schopní hráči hrají o zlomek svých peněz a dlouhodobě vyhrávají.
    • *7* dej si adblock prosím tě...
      • *7* dej si mozek prosím tě...
      • MrSanta
        Jak pomůže adblock proti reklamě v podobě článku?
    • risa2000
      Poker je hra. To, že záleží také na náhodě neznamená, že to je hazard (který záleží jen na náhodě). V pokeru se dají pořádat turnaje, dá se to hrát s kamarády "o sirky" pro zábavu a dají se v tom vydělat (nebo také prodělat) velké peníze.

Pokud chce redakce vydat osvětový článek o tom, co to je a jak se hraje poker, proč ne. Může pak napsat o bridgi, šachách, backgammonu a dalších hrách (které nejsou počítačové). Tohle mi přijde ovšem dost ujeté a nechápu, že to odpovědní lidé schválili.

Co je přesně obsahem toho "komerčního sdělení"? Co kdo komu nabízí a co za to chce?
      • noobie
        V definici hazardu není ani slovo o tom, že je to jen o náhodě.
        • ucho
          No definice hazardu je složitá. Bere se to tak, že v hazardu musí jít převážně o náhodu. Tedy chápu argument hráčů, kteří to přímo za hazard neberou. Stejně argumentují hráči mariáše. Problém je, že tohle velmi záleží na zkušenostech hráče a protihráčů. Pro nezkušeného hráče to v podstatě o ničem než o náhodě není, tedy jasný hazard. Ono pak není divu, že rada pro rozhlasové a televizní vysílání zatrhla reklamy pro online herny pokeru... Jak je principem hry hraní o peníze, nelze to brát jako normální hru...
      • Inquisitor
        Pokuď vim, tak už se několikrát říkalo, že redakce nemá na výběr reklam vliv.
        • risa2000
          Nepsal jsem redakce, ale odpovědní lidé. Nepředpokládám, že se tohle, nebo jiné PR sdělení, prostě z ničeho nic objeví na první stránce a šéfredaktor na to kouká s překvapením. Někdo to musel přijmout a někdo musel rozhodnout, že se to objeví na games.cz.

A v podstatě je mi jedno jestli za to může Poláček, Bach, nebo někdo úplně jiný z games.cz, prostě to považuji za absurdní pokrytectví.
        • Miserius
          Tak kdo to vybíra? Protoze takle tady zachvilku bude: Jak nejlépe skalpovat otravného souseda
          • MrSanta
            Je to pod Tiscali, tak reklamní oddělní Tiscali. Těžko se kluci budou s někým dohadovat na smlouvách o reklamě.
        • MrSanta
          Tiscali se s tím nemaže. Já zbožňuju ten jejich oficiální spam co mi pravidelně končí v emailu tady. Hezké, že i když to dám smazat jako spam, tak to hodí do koše jako standartní email *1*
        • Jack1947
          Tak tak pouze poskytne patricny dostatek prostoru *3* pro tyto a jine PR sdeleni... ale nema moc cokoliv regulovat nebo zakazovat - Reklamy jsou budou, holt deti k tomu prijdou no ale to uz je na nich a (hlavne jejich rodicich) jak se s tim vyporadaji. GAMES s tim nemohou pra nic delat. Bohuzel.
    • victor
      *8* Taky jsem koukal a zvažoval , zdali si nedělá Tiscali s výběrem reklamy srandu .... Ne opravdu není hráč jako hráč. A poker řadím k hned za výherní automaty v hernách i když máte vyšší šance .....
  • Video: Bioware odhalilo úkol v Dragon Age: Inquisition, o kterém neměl nikdo doposud neměl ani ponětí.

no, z toho co som videl to video a ten'quest', tak zo studia co urobilo legendarne hry sa stal trash...3 min skakat na mieste aby sa zaktivoval quest, v ktorom je potrebne priniest par krystalov roztrusenych po svete
    *11* *11* *11*
    to radsej nahodim po 10ty krat BG2 s modami ako hrat tuto sracku
    • Neblbni jak to muzes rict, vzdyt je to prece hra roku :-D
      • asi som na stare kolena hipsterom, ale toto je sunt, nie hra roku
        :)
  • Nemělo tu být video z GDS do konce týdne?
    • Keyz
      Já se dozvěděl,že možná bude do konce týdne.Jestli se to prostě stihne.
      Ještě mají 5 minut :).Když ne,tak snad v pondělí.
      To by mě zajímalo kolik těch přednášek nahráli.
  • oktavius66

Vývojáři Tomb Raider: Definitive Edition trochu poupravili tvář Lary Croft.

Však to byla kočka, tak proč to sakra měnili ? A ještě k tomu s nádherným pozadím *3* ... Měli to nechat tak jak to bylo.
    • Kozy
      I když to hrát nebudu, tak musim říct že ta druhá se mi líbí víc, přijde mi taková dospělejší.
      • mně ne... a hlavně bude trapas, pokud budou někdy dělat pokračování, že určitě použijou ksicht týhle nový, takže lidi, co hráli jen origoš, budou v pokračování hrát za jinou postavu... :(
        • Jack1947
          Jn, aby to uz nebylo jen o Lare bude to rovnou i o jine postave... hlavne ze to bude Next-Next next gen...
          • Hanzales
            Nebo na dovolenou ;oP
            • Jack1947
              Dovolenou... ani nak ne, a na srazy moc nejsem.
          • Tilwaen
            Jacku, neplánuješ jet někdy na nějaký games sraz? *2*
    • Tilwaen
      Připadá mi taková... zjapanizovaná. Připomíná mi to případ Faith z Mirror's Edge, kterou také tvůrci nějak předělávali, aby se více "líbila".
      • Mě přijde jako by spíš asi tejden nespala
      • No viditelně rasově přizpůsobují ... že by prodeje táhly směrem na východ ?
        • Tilwaen
          Tos nastínil vcelku zajímavé téma - jsem zvědavá, co se bude dělat za hry v časovém horizontu tak dvaceti, třiceti let. Představte si třeba takovou Laru se škvírkami místo očí, nebo burkou na hlavě... *2*
    • Takže z Lary Croft je teď dospělá Ellie.

Opravdu se mi zdá, že Crystal Dynamics už začíná to kopírování od Naughty Dog přehánět a opravdu to nemyslím jako trollení.

Okopírovali styl Uncharted - příchod do lokace, vlna kačenek ze všech stran, vyčistit lokaci, prozkoumat lokaci, posun do další lokace.

A teď zdá se začínají kopírovat i vzhled postav. A přitom je to podle mne škoda, takhle pohřbít značku Tomb Raider.
      • Tak chceš říct že kopírovaly od studia který dřív kopírovalo od nich?
    • rancor1223
      Taky na to koukám. Proč to proboha dělali? Za víc polygonů bych se nezlobil, ale proč ji takhle měnit? Hlavně s vyhlazováním to přehnali. Jen ty oči jsou mnohem lepší.

EDIT: Verze s lepšími barvami. http://i.imgur.com/FneT6J2.jpg Originál pořád vypadá mnohem lépe.
    • Jack1947
      Zjevne jim to pripadalo ze takhle nextgen opravdu nevypada.... holt to chce nejakou zasadni zmenu.
    • No, dle mě teď vypadá ještě lépe. A hlavně, když za to budou chtít plnou cenu, tak ať se strejdové snaží *1*
  • Photoshop designer Evan Eckard se rozhodl vytvořit vlastní boxart ke hře Half-Life 3.

Nevim co je horsi... jestli ten osklivej obrazek nebo to ze dela boxart xboxove verze :D
    • Le Geban 4evar!
      Burn LE consoles!
    • Photoshop designer Evan Eckard se rozhodl vytvořit vlastní boxart ke hře Half-Life 3.

Hlavne fakt, ze samotnej program neumi nahradit talent tvurce...
      • Psychotic

.

Asi stejně, jako umí automatické opravy ve Wordu nahradit znalosti pravopisu.
  • MidnighT91

Podle britského bulvárního deníku The Sun způsobují dětem počítačové hry a Facebook demenci.

A podle mé studie zase způsobuje demenci čtení bulvárních deníků jako je The Sun...
    • Nahodou jako varovani na tom neco byt muze. Stejne jako kdyz se prehani cokoli... (treba TV). Ale hrani her musi mit vliv na vyvoj mozku u ditete, protoze se tam stale opakuji urcite herni mechaniky a procesem hrani sam sebe clovek programuje na cile a procesy, ktere muze vyuzit jen pri tom hrani her. Kazdy den vidam lidi, co hraji evidentne hodne a musim rict, ze se neubranim pocitu, jestli to na ne nema skutecne vliv.
      • To by me vazne zajimalo,podle ceho ty poznas,jestli dany clovek hraje hodne.Pokud pomineme ,ze se dana osoba bavi temer jenom o hrach.Tam je to asi jasny.
        • Kdyz ti chodi zakaznici do obchodu a chteji koupit hry, tak to poznas docela bezpecne :) Jako bez legrace, fakt to na tech lidech je videt, ze hrajou dost (az moc). Vetsinou maj treba vubec problem s mluvenim, zadrhavaj, mumlaj, divaj se do zeme, kdyz na tebe mluvi a to nemyslim deti, ale 18 a vejs.
          • lambada: Jasne, muze to byt povahou, muze to byt cimkoli. Ale zase kdyz si reknes, ten clovek nechodi moc ven, nema tolik kontakt s lidma, proc nema? No a na to ti uz nekdo muze odpovedet prave proto, ze moc hraje hry.
            Proto si myslim, ze kdyz nekdo inklinuje treba k introvertni povaze, strani se spolecnosti, tak hry mu prave k tomu moc nepridaj.
            • Jenže na to nemaj hry vliv .
              Jak už bylo řečeno je to hlavně povahou to že hodně hrajou s tim nemá nic společnýho .
            • Ayogaji: Sice nehulím ale teda .. "Feťáci s trávou" .. vypni ten hentai očividně si z toho sjetý už. *16*
            • oprava: v mensim ci vetsim :)
            • To uz rezko rict. Ja ale nerikam hry jsou spatne. Jen vetsinou zase reaguju na to, kdyz nekdo rika, je to blbost, hry prece nemuzou nikomu nic zpusobit. Podle me muzou v mensim ci mensim mnozstvi podle toho k cemu clovek inklinuje a jak moc to s tema hrama prehani (ale zase, takhle je to skoro se vsim, ne jen s hrama).
            • Nebo se dostane do kontaktu s lidmi aspoň online, což někomu může pomoct s případnou depresí. Nemyslím, že se dá obecně říct "hry jsou špatné/dobré".
          • MidnighT91
            Obávám se že si jen pleteš hráče s huličema...
            • Feťáci s trávou se snad moc nekoukají do země, ještě by dostali závrať. A moc se nezadrhávaj, jen jsou tak nějak celkově pomalejší *1*
          • Ted ale otazka,jestli to neni spise povahou a tim,ze treba moc nechodi ven(introverti) nez tim,ze hraji hry.
            Mam tim na mysli,ze znam par takovych jedincu a hry nehraji.
            Ale vzhledem k tomu,ze nedelam v hernim shopu,tak jich nepotkavam asi tolik jako ty *3* .
          • Oh, opravdu? Nemáš nějaký odkaz na studii s podonými výsledky pozorování? Tuhle verzi jsem ještě neslyšel/nečetl. *4*
            • Studii nemam, jen zkusenosti :)
      • Podle britského bulvárního deníku The Sun způsobují dětem počítačové hry a Facebook demenci.

bababujíbababujíbababujíbababbují
    • Jazz
      Ale s tim FejzBůgem maj pravdu.
  • Jsou nějaké herní mechaniky / engine fičury (jakkoliv se to nazývá), ze kterých jste se ve své době v dané hře posadili na prdel, či vám přišly hodně stylový? Napíšu pár příkladů, ze kterých jsem byl unesenej já, aby jste mě lépe pochopili.

Max Payne - Bullet time (první hra, která s tím přišla a myslím, že nás nebylo málo, co z toho byli na větvi)
    Assassin's Creed - free running, odstrkování lidí
    Metal Gear Solid - schovávání se do krabice, otazníky a vykřičníky nad hlavama nepřátel
    Splinter Cell: Conviction - zobrazování aktuálního úkolu na zdech
    Dead Space - dynamický real-time inventář přímo před obličejem
    Just Cause - přitahovací hák (ale vyřádit se s ním dalo pořádně až ve dvojce)
    Hitman - možnost se za kohokoliv převléknout
    Tak co u vás? (překročen počet odstavců... :/)
    • Gothic - Poprvé jsem se setkal s tím, že npc měly svůj denní program...jak já se bavil, že jsem jen ubohoučkej kovář, co si ve starým táboru vydělává na živobytí
      Age of Mythology - když ty mytologický bestie dělaly nějaký über combar, třeba kyklop chytl vojáka za nohu a zahodil ho..byl jsem z toho paf
      Rome Total War - k tomu nemám co říct *8*
      World of Warcraft - když jsem to před lety poprvé hrál...bylo to vážně...něco. Kor když jsem to znal z Warcraftů..mohl sem bojovat s jinýma hráčema, procházel sem známý místa..
      Asi si na nic jinýho nevzpomenu, ale hlavou se mi toho honí tak milion...když sem poprvé hrál Morrowind (u Oblivionu to bylo silnější, ale ne poprvé), měl jsem tam tolik zážitků
    • Jack1947
      Divim se ze nikdo nenapsal o Vybornem ale nevyuzitem enginu Havoc ktery byl a je da se rict v demolici dosud neprekonan, co ze se jedna jen o urcity skript kdyz to krasne fungovalo. *4*

( Vraci se mi vzpominka na 1Mercenaries na PS2 coz byla podcenena hra a nedocenena ty demolice byly v te dobe dokonale a koukal jsem na ne fakt dost , jo no taky jsem byl jeste celkem malej ale co no).
    • nic originalniho poc sluncem

Demon's, Dark Souls – umirani :)
      Zaklinac – "muj vlastni" nelinearni pribeh
    • nekromant33
      Ten Max Payne a Hitman sedí.
      Za sebe GTA 3, protože dokud byla hra 2D, tak mě prostě nepřišla tak obří a svobodná.
    • ringmancz
      Hitman (asi jednička) - látky a listy reagují na postavu
      The Darkness - můžeš se ve hře podívat na dva skutečný filmy, používání jednoručních zbraní
      Super Meat Boy - replaye
      GRID - flashback
      Marvel: Ultimate Alliance - super uber cool útoky všech 4 postav dohromady, už si nepamatuju přesnej název
      Fahrenheit - ovládání a časový limit v konverzacích
    • Half Life 2 - Ta dokonalá fyzika, šoupání se všim možnym i nemožnym a hrátky se Super Gravity Gunem
      Crysis - To samý (+ šly kácet stromy :))
    • Veskoslav
      Soldier of Fortune: Odstřelování končetin
      Quake: chození pomocí myši+WASD
      Warcraft III: rpg hrdinové
      Max Payne: Bullet time
      AoE: Změna stylu budov při přechodu na další vývojové období
      GTA: možnost zabít prakticky cokoliv a jezdit s čímkoliv
      SW KOTOR: Možnost zapauzovat scénu a vybrat vhodné prostředky na likvidaci
      Crysis: To, že jsem málem usmažil stroj na realistické grafice, kdy procházka džunglí a pouhí
      zafoukání větru bylo něco.
      Portal: Hra, která ukázala, že FPS může být takovou výzvou, že mozek je více než rychlost střelby
  • Diskuze Fallout mody

Proč je ta diskuze ukončena ? Pro mě je nejlepší mod pro Fallout Underground Hideout pro New Vegas. Sbírání zbraní, vytváření si zázemí, doplňky krytu podle splněných questů - je to sice taková hloupost, ale mě to prostě baví.
  • To komerční sdělení o online casinu snad ani nemůžete myslet vážně. Kdo se pod to "podepsal"? Komu, sakra, přišlo normální TOHLE dávat na web, kam chodí děcka?
    • Dr.FlyHack
      http://media.novinky.cz/996/159968-top_foto1-jkdx3.jpg?1409144409
      :(
  • MickeyMutant

Hulk Hogan byl za svá rasistická prohlášení vyhozen ze sestavy zápasníků WWE 2K16.

WWE zápasník a mluví jako dlaždič? To je děs, kdo by to čekal. Nejdřív jeden wrestler zavraždí manželku se synem, teď jiný dokonce vypustí z úst slovo, na které se nesmí pomyslet. Sodoma + Gomora. Pro těch pět lidí, co to u nás hraje, to bude strašlivá rána.
    • Steroidova herecka byla nucena opustit telenovelu pro americky vidlaky? Jedno oko nezustane suchy.
    • Chim
      Nějak jsem to nezaznamenal, co tak strašného řekl?
      • MickeyMutant
        http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2015/0724/598646/the-national-enquirer-releases-racist-comments-allegedly-made-by/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit