Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360.

Skoda, ze vypocetni vykon z cloudu nejde pouzit realtimove a odezva ne mensi nez je ping plus doba vypoctu by otravila i mistra sveta v toleranci. *3* Takze je mi lito, nic takovyho zatim neni a v dohledne dobe nebude. *15*
  • Lukyz

CPR oznámili vyádní 16 DLC pro třetího Zaklínače - všechny zdarma!

http://www.gog.com/news/the_witcher_3_wild_hunt_free_dlc_announcement
    • To jim chválím, nicméně mi to nedá *1* :

http://cdn.meme.am/instances/500x/56008149.jpg
  • smejki
    Pro veliký úspěch tedy ještě jeden Mirror's Edge. Ale jen pro zlobivé děti, páč je to klíč pro Origin ::diabolsky_smiech666::
    VYPRODÁNO

buďte slušní a potvrďte použití.
    • Potvrzuji použití a moc děkuji *4*
    • Osviceny
      DÍKY, potvrzuji použití a funkčnost ! Hru hrát rozhodně nebudu, ale nechci aby jí získal někdo jiný
      • Jo jasny. *1* Dobrej pokus.
  • jindra.veliky

Na hodinovou E3 2013 prezentaci Nintenda se již za pár hodin můžete podívat zde.

to posledni co bych chtel videt *11*
  • Lukyz

XCOM 2 - souhrn hodnocení

Už se začali objevovat první recenze a zatím to vypadá veskrze pozitivně *4*

PC Games N – 9/10
    Rock Paper Shotgun – Recommended
    IGN – 9.3
    PC Gamer – 94
    Eurogamer – Essential
    Shacknews – 8/10
    GameSpot – 9/10
    Polygon – 9/10
    • Chim
      Nebylo nutné dělat ústupky kvůli konsolím, takže se to dalo čekat.
      • proto to má podobné hodnocení jako jednička
        • A hlavně to je prakticky stejné jako jednička (z letmého sledování videí jsem tedy moc rozdílů neobjevil). Jak jsem to už jednou psal, dle mého je konzolová verze jako placebo - když existuje, v hlavě PC fanboye se začnou honit ty meme jako "muselo se ustupovat", "ta hra musí být kvůli konzolím horší" apod. Zatímco když neexistuje, PC fanboye takovéhle věci ani nenapadnou, i když ta hra je vlastně stejná jako předchozí zkonzolovatělý díl.
    • hra je dostatečne dombed down na to aby se líbila, težke se nic jineho ani nečekalo
      • Aha a kolik máš odehráno, když to tak dobře víš? *1*
        • a ty kolko, ze tvrdis opak?
          • Kde tvrdí opak?
  • Battlefield 3 si předobjednalo již několik milionů hráčů. Připojte se k nim!

To víš že jo... *16*
  • Gambit92

PC verze Far Cry 4 a Assassin's Creed: Unity se budou vyvíjet v kyjevské pobočce společnosti Ubisoft.

Moment....Neříkali chlapci a děvčata od UBI že Far Cry 4 je PC prioritní platforma? Nepřijde mi jako že studio v Kyjevě je jedno z těch nejhlavnějších
  • SalemCZ

Omlouváme se, ale na dnešek plánovaný GamesPlay Battlefieldu V přesouváme na příští týden a nahradíme jej LongPlayem Half-Life.

To se spíš omluvte že jste chtěli dát místo HL Battlefield V

• Jack1947

Mohli dát HAlfa 2

• Ronox
    Ten Scott Moffitt Scott Moffitt Scott Moffitt Scott Moffitt má vážně dlouhý jméno...
    • To neni jmeno, to je parafraze na skandovani "developers developers developers":-D
    • God-of-War

Scott MoffittScott MoffittScott MoffittScott Moffitt (Šéf marketingu Nintenda): Nevěříme, že...

Takový nechceš *1*
  • PS3Hrac

Metro: Last Light nenabídne žádný multiplayer, do hry možná přibude až časem.

To znamená více práce na Singleplayeru *14* už se těším *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit